Lqtoto mi se poqvi xerpes zoster...y}|{aC...beshe adski gadno i kato se opravix mi ostanaxa belezi..nz dali znaete ama po princip xerpes zoster se poqvqva samo to ednata strana na tqloto (v smisul ot lqvo ili ot dqsno) po nervite,a i bolkata e yjasnaTa bixte li mi kazali s kakvo moga da maxna belezite!?
efektivno lekarstvo za mahane na belezi e KONTRATUBEX
Everything's gonna be alright...
kolko struva?Първоначално написано от babeson
Amm dam...kakvo predstavlqva i kolko stryva![]()
mmdam zaslujavat si parite - kum 15lv., ama opredeleno pomaga - znam ot lichen opit!
babeson blagodarq ti mnogo,ama ako nekoi znae i dr ilach za problema mi neka pishe mnogo vi molq![]()
emi tui Contractubex e mnogo izvestno, zna4i az imah edin beleg ot operaciq i si go bqh kupila (no mai be6e okolo 20-30lv neznam sus sigornost) i ne6to vse zabravqh da maja belega i taka i ne e svr6il toq krem...toi sq e pred men 6ti napi6a kfo pi6e:
"Gel za le4enie na hipertrofi4ni, keloidni i ograni4ava6ti dvijeniqta belezi i kontrakturi"
neznam kfo ozna4aa tui to4no, no moga da ti kaja 4e toq gel e dosta izvesten i sum sigorna 4e pomaga i trqq da produlja da se maja i az(eii mn sum murzeliva
)
nadqqvam se da sum ti pomognala mila
sineoka_kukla misi misi misidobix si predstava gore doly kfo e tfa kontratybex
to yj izvestno ama ... xixiix
misi misi misiii
Да помага, тига раната да е прясна. Половинката я шиха (след като един олигофрен я нацепи с бутилка в лицето). Сега почти не личи. Трябва да знаеш къде е била раната. Но... почнахме веднага след операцията и цял месец съвестно мазахме. Като са си станали белези не вярвам да има кой-знае какъв ефект - там вече се оправя с лека пластика.
Deca ne znam za vas ama az 6te vi kaja kak se spravih s moq beleg na liceto, koito ne be6e koi znae kakvo de. Ta zna4i otivate v nai blizkiq sporten magazin i si kupuvate 6apka s kozirka i qke s qka koqto da moje da se vdiga maksimalno nagore. I dvata aksesoara trqbva da se nosqt 24/7 kato 6apkata da e maksmalno nadolu naxlupena, a qkata na qketo vdignata maksimalno nagore. Sled tova se otiva do nqkoq sergiq i se kupuvat ogroni neprozra4ni slyn4evi o4ila. Tqhnoto izpolzvane e sys sy6tata intenzivnost. A posledniqt element e da si pusnete brada kato jelatelnata dyljina na kosyma e okolo 10 santimetra. Ako ne ste dovolni ot gystotata na okosmenieto po liceto vi se prepory4va izpolzvane na testosteron injekcionno do dostigane na jelaniq efekt.
+Първоначално написано от Isnekoidr.symruinovinopil
haha bratle mn si hitur zaklevam seee!![]()
Ako si beshe napravil tryda da prichetesh kakyv mi e problema shteshe da zabelejesh che belezite mi sa po gyrba a ne po liceto i che sym F !Spored men nqma kak da si pusna brada kfoto i da pravq...sorry pich ama izkazvaniqta ti sa poveche ot ploski...nishty lichnoПървоначално написано от Isnekoidr.symruinovinopil