Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
а сега аз ще ти отговоря... ти пак даваш някаква дадена , конкретна случка и след това правиш генерално обобщение... -[color=red]напълно съм съглана
....просто искам да ви кажа, че трябва да съдите по личността, а не по приндалжността на лицето...
както има цигани крадци, аз съм виждал и българи, даже българите са по- лоши, защото циганите крадат да речем чанти (вярно засягат те лично), докато българите и специално политиците ни крадат милиони, или цели фабрики например... аз мразя крадците, изнасилвачите, убийците, наркопласьорите и другата подобна измет... аз не се затормозявам да деля хората по цвят на кожата, религия или други такива...
още от малък живея в кръг, който не е ограничен от представители само на една нация или етнас, вероизповедание и други, и от малък имам приятели, които вие бихте мразили...

относно въпроса за циганите... замисляли ли сте се какво представялва за едно циганче да ходи на училище... в най- крехките ти години срещащ омраза навсякъде- съучениците ти, които са с насадените предрасъдъци още от родителите си (а децата могат да бъдат адски жестоки), сегрегирани от учителите... как в тази обстановка на някой би му е ходело на училище... с нашите предрасъдъци ние тикаме тези хора от тях, които искат да постигнат нещо към живота, за който ги заклеймяваме...

относно фрапантните случаи взимат чантата на баба с патерица...
а аз лично, когато дядо ми имаше инфаркт сум го карал към пирогов, защото линейката не идваше и не идваше... а като отидох там имаше доста линейки и онези пичове седяха и си играеха карти!!!
я ми кажи аз какво трябва да кажа, а???
да стана ли анти-българин?? ами, когато чуете за случай в който пиян българин удря с колата си цяло младо семейство и ги убива??? пак почти нищо, ако беше циганин щеше да има вой до небесата...
Съгласна съм с тебе на 103 %
Обосновано,ясно и най-вече вярно
Това,което исках да кажа..го написах вече по-горе...и
ти допълваш ...казаното от мене