- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Възраста?! И защо е важна! /vol. пореден/
Първоначално написано от Lena_
КВО ВИ СТАВА БЕ МОМИЧЕТА ??? визирам всички които отблъскват момчета само заради възраста?!
Ленче нищо против тебпросто се присетих и ти беше наблизо :P
добре глеи са...повечето момичета обичат батковциПървоначално написано от WILD__BOY
аз съм от тях
ili po to4no obi4ate eventualno parite im .. kolite im .. tova,4e se hvalite pred priatelkite,4e hodite s batko .. ili,4e si mislite,4e kato gadjeto vi e s 10 ili 20 godini po vuzrasten ot vas ste super otrakana sladurana ...Първоначално написано от Lena_
e,az ne sam ot momi4etata,koito obi4at batkovci .. VSQKA JABA DA SI ZNAE GIOLA![]()
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
А що ги обичате баткофците?!
tctc .. mnogo qsno che edno momiche bi predpochelo po golqmo momche az sam 87 i do 84-83 za men ne sa batkovci, te oshte 84 ne sa porasnali pyk da ne govorim da se zanimavam s 88 ili 89 .. A i e nauchno dokazano che che momichetata sa s 3 godini po-vazrastni na akal ot momchetata ot sashtiq nabor![]()
Реално защо обичат батковци и те не знаят. важно е да се покажат с кой връзкар и паралия ходят и колко по-голям и влиятелен от тях е
Abe hora,vseki 4ovek e razli4en...Az naprimer haresvam mom4eta do max 5-6 godini po-golemi ot men...i sam hodila s 1 ili 2 takiva i ne e bilo zaradi parite im ili tam dr ne6ta,koito kazahte...vsqko momi4e e razl i to re6ava poradi kva pri4ina 6te trygne s nqkoi,no ima i momi4eta,koito ne go pravqt zaradi syshtite pri4ini!A i dr pyt e pisano v temi,(btw nali mom4etata rastyt malko po-bavno ot momi4etata na akyl) 4e vsqka iska da se zanimava sys seriozno mom4e,koeto se predpolaga 4e 6te e malko po-golqmo ot neq...izklu4vam k*****e i vyobshte girls ot toq tip..![]()
.....have a problem,have a point-take it easy,have a joint.......
len4eto q poznavam ... ne obi4am da obijdat priqtelite mi i priqtelkite mi ... za tva aide da ne se obijdame ... kat ne sme se vijdali za da osudi6 nqkogo ...Първоначално написано от miloto_girl-4e
хехе точно пък против нея нищо нямам ... пак казвам тя само ме подсетиПървоначално написано от korn___
![]()
as za tebe ni6to ne kazah se pakПървоначално написано от WILD__BOY
kazah go za miloto girl-4e :P
korn___,ako ne vijda6 govorq v MNOJESTVENO 4islo ..
pravi si izvodite dali se otnasq za friend-kata ti![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
mene tva mi e predelno qsno poneje biv6ata me zareza zaradi nqkav si na 23 godini ... nqma da komentiram prosto ... i do den dne6en o6te q grize suvestva za tva det me ispolzva i me zahvurli posle kato nosna kurpi4ka edva li ne .... no za len4eto ... aide da ne se obijdame 6toto ne e takavaПървоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
ахахаха батковци с пари и коли ахахахаха аз пък си имам дядо със самолет ! и не се майтапя!Първоначално написано от miloto_girl-4e
as uj trugvam da pravq ne6to da ne kazvam 4e za6titavam nqkogo i to ... noja v gurba ...hmmm strano ... do sa ne mi se be6e slu4valo i vuv forum no eto 4e i toq moment doideПървоначално написано от Lena_
![]()
знаеш че не бих ти забила нож в гърба! никогаПървоначално написано от korn___
уф тая тема поне за стотен път се обсъжда тука
така ли не разбрахте отговора![]()
Az nqmam ni6to protiv mom4etata na moqta vuzrast. Golemi sa pi4ove i sa strahotni priqteli. No prosto ne stavat za vruzki... Moqta purva i edinstvela lubofff be6e s godina i ne6to po- maluk ot men i naistina se durje6e kato bebe i dori da me obi4a6e, ne znae6e kvo e tva serioznoto otno6enie i ima li po4va to u nas!No ne sum sigurna dali bih se sre6tala s nqkoy 20 i nqkolko godi6en... Vuh! Prozvu4ah kato hapsolutna konserva, mamka mu!
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
аз пък съм хлътнала по един 21 годишен но не заради пари или коли или нещо такова ами защото е интелигентенПървоначално написано от Sinister_Doll
а тея на моята възраст и малко по-малки...ми гадно ми е немога да ходя с такова момче трябва да е най-малко 88
За мен възрастта не е от значение .. не крия, че доста често си падам по някой, по-малък от мен. Единствено има значение, ако става въпрос за разлика по-голяма от 15 години .. ама не вигаги де![]()
![]()
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
Уф ми тва е нормално бе, момчетата са 2-3 години назад по акъл в повечето случаи...Има и изключения естествено, но те само потвърждават правилото...
КОгато момичетата се влюбват и мислят вече като големи хора, момчетата се чудят коя да "изплющят" и как ще разправят после на компанията... Мухахаха...
![]()
И не е само това. По- опитните момчета знаят как да предразположат момичето, какво да направят , за да и се харесат и т.н. Абе в общи линии момичетата съзряват по- бързо- затова е така. Никога не съм си падало по връстник...Обаче сега, когато моите връстници станаха на по 20 години, се забелязва значително подобрение... Вече стават за сериозни разговори!
![]()
Бъзика настрана, за всичко си има причина. И за да не засегна някой, пак ще повторя, че има изключения.
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
da as vidqhПървоначално написано от Lena_
nqma kakvo pove4e da kaja
![]()
Ами за мен възрастта няма почти накакво значение,а това че непременно си падаме по батковци,не е така във всичи случаи.Когато човек се влюби той не го прави заради възрастта,нали така?
Аз съм ходила с момче на моята(нашата) възраст,така че ще кажа само едно "когато се влюбиш сърцето никога не пита"
и за мен е така...пък кой каквото ще да казва.Имам приятели които са много по-големи от мен,но само до там,не мога и да си помисля за такава връзка..просто самия манталитет през различните поколения се е изменил доста.за мен максималната допустима граница е 4 години, ама това е наистина максималното, защото в тези години ако разликата е по- голяма двамата често не намират общ език или теми..![]()
Иди го обяснявай това на моята най-добра приятелка и гаджето и (разлика около 15 години), от две години близо са се лепнали един за друг, нямат разделяне, и до кенефа ходят заедно... На всичкото отгоре ТЯ е по- зрялата от двамата, а е на 19... А авера и е много пекан, АЗ намирам теми за разговор с него, а дори не съм му гадже.Така че не можеш да поставяш такива граници... Винаги има изключения от правилото, а и хората не се избират по възраст... Ако е само за секса- няма значение разликата, ако сте лудо влюбени- също няма да ви направи впечатление разликата...Първоначално написано от exploitedteen
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
ami momi4etata obi4ali batkovsi - blq blq blq - 6to gi obi4ate? shtoto ba4kat sha vi kopuvat bonboni zalagalki i neznam si kakvo - vii sha se kefite ama kkavo iska ot vas edin - primerno ... 23-24 godishen (myj) ... ?!
sex sex sex i pak sex ... taka shte vi kopuva - vie shte mu se prodavate ... shte mu omryzne sex-a s vas- i shte vi bie shut-a ... ei tova e
http://testotsekyde.hit.bg/index.htm
ei tuka taq BLACK_MAGIC_F nqkoi poznava li q ? shtoto shte i razbiq mucunkata hubava za naglosta kydeto mi e krala nick-name-to!
krai i to4ka.
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.