- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- за силата на музиката
Леле....
съседите ми са на път да се самоубият.
Бая ги тормозя.Представете си-2 колони по 200W,4 по 80W,и буфер дето кърти мивки.
Пробваха да ми спрат тока,ама аз им спрях водата.
МУ-ХА-ХА-ХА![]()
![]()
DO YOU KNOW WHAT HURTS THE MOST...
YOUR BEST FRIEND'S DICK IN YOUR GIRLFRIEND'S ASS !!!
И аз така.А и музиката която слушам най-често не е метъл че да я надувам.Не ми е приятно просто.Пускам я нормално,така че нито наще нито съседите да се сърдят!Първоначално написано от exploitedteen
![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Ami az si gi podludqvam redovno,no ne s cel da otka4at.Prosto az sum luda fenka na silnata muzika,mnogo obi4am da slu6am silna muzika.Malee napravo otka4am!A za susedite mi...da pravqt kvo iskat,ne mi puka za tqh!Te sa krotki
i si mul4at...osven onaq babka na purviq etaj
...
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Хаха... ами аз понеже съм на първия етаж и като пусна високо музиката и целия блок се тресеАма досега никой не се е оплакал...
![]()
Душко,и аз съм на първият етаж и те разбирам.
Голем кеф е да тормозя бабата от вторият етаж.
Горката,след като и пуснах Sistem Of A Down(алтернатижен метал),бабата се размина само с инфаркт.
![]()
![]()
![]()
![]()
DO YOU KNOW WHAT HURTS THE MOST...
YOUR BEST FRIEND'S DICK IN YOUR GIRLFRIEND'S ASS !!!
На 2-та Jbl им разказвам играта,също и на съседите !
ама какви лоши са оказаха сички.
инафаркти докарвали със sIstem of a down (), подлудявали нещастните си съседи ... ах тези зли метъли!
лелеееее ... хаха![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Полудяаат ама и аз полудявам като слу6ам техните "стилове"-4алга РУЛЗза тва когато някои прави купон отивам в баба да спя 4е у нас не се търпи
![]()
Imam za cel da go podludq ako mi kajt neshto ili me izdraznqt,obache pri moq sluchai sasedite sa mi napravo rqdko tupi i ne e nujno da mi kazvat neshto- non-stop gi podludqvam obache ne mi puka!Az sam si v nas i si prava kvoto si iskam![]()
![]()
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Най-обичам сутрин в 6;30 като ставам за училище целия блок да става с мен.. 2x140w JAMO на Pionner amp 400w през Pioneer GR-777 eq от саунд карта Yamahaa с лампов усилвател ии съседните под нас се чувстват като на концерт на ManOwaR ..което ми напомня , TheNightRider , че имам фланелка като аватара ти...бях лятото на тоя фест и ако ми кажеш кой беше ти мноо ще се зарадвам
![]()
(Гост-а отгоре съм аз..ама забравих , че имам регистрация тука)
Thor, god of thunder
Let me die with a sword in my hand
Raise your hands, swords in the wind
Brothers of metal together again
With blood in our voices we ride
We'll fight till we win or we'll fight until we die