- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Речник-спешно!!!
 Отговор в тема
 Отговор в тема

начи искам да ви питам дали някой тука има речник,на който да се напише текст на български и той да ти го преведе на английски.Надявам се,че ме разбрах теЩе съм ви страшно благодарна!!!
V koi vek jivee6?
Vse o6te nqma takova izobretenie(balgarska versiq imam predvid)
ааа.. всъщност има.Веднъж го използвах в нета ама не се сещам линкаОбаче си спомням,че доста неточности имаше,тоест превейда ти текста ама буквално,пък то така не става много добре

Имаше едно Трансло или нещо от тоя род,но не се сещам откъде да си го дръпна.Моля ви ако измислите нещо пишете!

А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!

Тва е ок ама на мене ми трябва да ми го преведе от Български на Английски,а не обратно.Хелп ме.За един проект ми е и много спешно трябва да намеря нещо
нали ти казаха - няма такова нещо,коет да прай преводи от български на английски

Има, а май ти живееш в миналия векПървоначално написано от Анонимко
Помня че имах 1 програмка на старото ПЦ даже която ми правеше текста от БГ на английски, ма сега я нямам на тва пц, а не помня как се казваше

Wh0 LeT ThE DoGs 0uT...
Bultra се казва програмата, търси на www.download.bg трябва да я има. Бях я смъкнала ама май по-добре сама да се мъча с преводите, защото и без това има много нужда от човепка намеса, в смисъл че хваща първото значение което знае за дадена дума ии.. получават се чак смешни преводиС нея, 1 речник и малко акъл може и да се справиш! Успех!