- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какъв телефон до 250лв.
Може ли някои да ме посъветва за тези пари какъв GSM да си зема. Харесал сам си два модела - Siemens M65 и Sony Ericsson K300. Какво мислите за тези двата, моля изкажете впечатленията си и ме съветвайте!
imash 2 varianta:
1-viq otivash na eurofootball slagash 240 leva na 1 ma4 i 4akash da se umnojat x2.za 10te zimash alkohol i se napivash kato shkaf predi tova da ne puka nikak.
2-riq variant e da vzemesh alkohol za 250 leva da napravish party v vas i kato se napiqt qko gostite si izbirash nqkoi ot gsm-ite im i si go zemash spokoino.tva e
cheers![]()
Сийменса не го знам какъв е, но попринцип сийменсите са върховни телефони! В смисъл такъв, че са много добри за ниския си клас.
Сони ериксон ми е любимата марка, но точно този телефон не го харесвам. Добър е, но му липсва блутуут, което си е минус, при положение, че телефона има мп3 и обмяна на файлове е ограничен и бавен.
По-добре дай още 50тина лв и си купи Сони ериксон к700 или пък го намери втора употреба /ако знаеш къде, за малко пари можеш да си вземеш много запазен/.
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
siemens faliraha ve master
аве тоя форум разбива от простотии)хехе
Ако бях на твое място ще избера сименса. Преди известно време имах такъв и останах супер доволен от него!
П.С. ...т'ва, че са фалирали да не ти пука !![]()
az sus sigurnost bih izbrala ericsson -tva sa edni ot nai dobrite a simensite sa mnogo bugavi,starite modeli bqha dobre ama po novite sa mn zle
Idi eto tuk:
novgsm.com
Tuk 6te moje6 da nameri6 mnogo i nai-razli4ni vidove GSMi,kade e nai-izgodno.Harakteristikite na razli4nite gsmi,kometari i mneniq na potrebitelite na dadena marka gsm!
A i da kaja samo,4e saita e izcqlo bulgarski!Първоначално написано от Анонимко
tova 4e siemens faliraha zna4i 4e kato ti se s4upi tel-a i nqma kude da go opravish.a te se 4upqt mnoo 4esno beleve me.
Намери си нокиа - повече ще издържи - тури некои лев отгоре, но ще я ползваш повече
za TEZI PARI(250)KOITO VSE PAK SA SI DOSTA ZA TELEFON VERNO SI ZEMI NOKIA!Първоначално написано от WILD__BOY
PREDLAGAM TI NOKIA n-gage!QKA E MNOGO I MAI V 2be
se predlaga6e nqkade tam za okolo 210-250LV!!!!!!
911.bg
търси тука. можеш да ги сортираш по година, цена и т.н. пишеш до 250 лв. и ще ти намери. може и по-добър от тези двата да намериш. ае късмет
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
And whatabout http://novgsm.com/?Първоначално написано от мечтател
siemens не са фалирали,просто спират производството на мобилни телефони.
може. аз сега видях, че линка ми не е линк. ето го пак http://911.bg/Първоначално написано от Анонимко
а сименс не са фалирали. купиха ги. името сименс ще се използва още известно време и след това търговската марка ще стане BENQ, ако се не лъжа.
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
ами незнам и аз точно до такава
цена си търся..шото само толкова съм
си събрала :>
SE K300 !
Siemens da se e*a v guza![]()
Siemens sa varharski!A ti da go duha6,qsno li ti e!Първоначално написано от korn___
SAmsung X-460
s dvoen displei i kapak