- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Koi e 4oveka na kogoto dyrjite nai-mnogo?
Първоначално написано от Barbaronka
i az na teb komsho ne moga bez teb ne moga dea disham ne moga ne moga))
Първоначално написано от LaBanDa
Male Ma Komshi..Ne se obqsnqvame v lubov...
zatrihme temata na horata..hahah![]()
Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim
edinstveniq 4ovek na koito moga da raz4itam pove4e ot sebe si e priqtelq mitoi zasluji doverieto mi i e edistveniq 4ovek s koito spodelqm tolkova mnogo poneje osven gadjeta sme i mno blizki priqteli
![]()
Истинската любов е като вярата в призраците:всеки говори за тях,но малцина са ги виждали!Има един единствен вид любов,но с хиляди различни копия!Човек всякога се учи от онзи,когото обича!
на двете ми най-добри приятелки, на най-добрия ми приятел(едното ми братче), на моята голяма любоффф, на другото ми братче(братче на баба ми хфърчилото)... тфа като изключим семейството
No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
No,forget smile again,we just want to dance forever.
Yeah,chasing after,chasing after,the white wind
Kato izklu4im mayka mi, ba6ta mi i brat mi na nay- dobriq mi priqtel Kacko, na moite lubimi sladuri Gabzzz (WickedWitch), Nikol, Krasi, Simona i Ge64eto... I na razni drugi hora, ama te sa na zaden plan (:
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Samo dvama du6i ima na toq svqt na koito dyrja izkliu4itelno mnogo...1-vo e po golemia mi brat koito prosto obojavam..a posle i gadjeto mi koito adski mnogo obi4am![]()
na parvo miasto na maika mi,sled tova na gadjeto mi i na nai dobbrata mi priqtelka! :P
МОжеби е странно, но на втория си баща... Той е и ЕДИНСТВЕНИЯ на когото държа...
And i give it all away
just to have somewhere to go to
give it all away
to have someone to come home to...
This is my december