- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Neska shit beshe golqm ...
KAk vi se otrazi dropa pove4eto kanali i nickove v mrejata?!Nikovete sa varnati sas stara data toest mart...Koito nik e sled mart na tazi godina e izgorql..sashto i kanal za sq tova znam :P!Koito kvoto mnenie i info ima da dava :P!
Light.That.Shit.Pass.That.Shit.Smoke.That.Shit.... .
<-->
This Post by Th3`Pr1s0n3r...
Оо аз имам да дам инфо...АКО ГО ХВАНА ТОЯ НЕСКОПОСАННИК ЩЕ МУ ОТРЕЖА ДОСТОИНСТВОТО!!! (ако го има
) Направо ще се гръмна но както и да е...E скоро всичко ще бъде както преди (hope so) тъй че няма да се ядосвам...много
Freedom will only be available through death!
3 ot 4 nick-a s noexp na godina i poluvina 4etvyrtiq malko po-mlad no blizo godina...kvo da kaja...dosta mi naebaha ne6tata...na mene i dosta fr...ama zdrave da e...
Само да знаете, че си имам кириличка, 'ма ме мръзи да сменям, че да драскам у форумъ!
Еми аз имах един ник преди март, ама и той е дропен![]()
Ужасни са ... не може ли нещо да се поправи![]()
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
Vyrnaha nickovete predi mart. Sled mart naistina sa drop
Метална нежност в плътта ми се впива, без кръв, без болка, но убива!!
mm az ne sum chlen na foruma pisha kato gost ama skoro she se regna ...
....taaa za nick-ovete ne se plashete neska she te vurne back up-a kolkoto se moje po napred
toest sichki nick-ove i kanali she budat vurnati
ne se bezpokoite![]()
e az ne razbrah sega dali moje da se opravqt ne6tata,tfa e nekfo mn gadno,sega i kanal nqmam daje,trqbva napravo noov da se prai,i kak kato nicka mi e na nqkolko minuti
Au dvata mi nika koito sa nai golemi mi gi varnaha...Ama kanalite nqkoi samo...Vajnoto 4e mi varnaha moq kanal :P!Malko s izostanala data ama biva :P!Ina4e sha gi eba analnu tiq...
<-->
Kakto vseki 4ovek si imam svoite kompleksi,no imam 4uvstvoto,4e moite stavat pove4e ot tarpimoto. Kak da se otarva ot tqh? Li4no moite kompleksi sa osnovani na strahove i dr.podobni. Dali 6te si pomogna,ako pravq tova,to4no ot koeto me e strah? Help meee{}
4esnu da ti kaja...Moq strah e edinstveno ot mene samiq si,..ot ni6tu drugo zamislise i ti...dali e ot kompleksi i se izpravi sreshtu strahovete si...
<-->
Аз си имам 6 ника и нито един от тях не беше дропен, за което се радвам и всичко си ми е наред![]()
Първоначално написано от nikoq-ta
![]()
![]()
И да знаете това е коментар по темата...Мда...
Freedom will only be available through death!
Ауууу 473593759 ми ника са наред. Аууууу кеф, кеф, кеф, кеф. Ае следващия да ни се похвали![]()
И после като казвам, че тоя раздел е бозав... А тука имаше ли модератор ?Ааа да бе имаше, ама той е сложен само за пейзаж
![]()
az otna4alo v4era kato vlqzoh v mircata i nali si pi6a
./msg ns id..
i mi pi6e :thins nick is not registered
i az![]()
![]()
![]()
posle razbrah kakvo e stanalo...kofti naistina!!no sega se opraviha ne6tata
![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
И като ви се дропи ника кво толко? Нима тъпия чат е толкова важен за вас? Не можете ли ако скъпият ви ник е на по-малко от една година да кажем. Като се дропне, пак ще го регнем. Моят колко пъти се дропва... Не е болка за умиране. Повярвайте.
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Твоя го знаем, че ти е важен. Говоря за обикновените -=чатъри=-Първоначално написано от Banned
![]()
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Ко сте я загризали толкова яростно тая тема споко ве
мислете за по-яки неща
http://www.oursworld.net/ingilizce-d...katur/guru.gif
И аз загубих 2 ника но поне този с който съм сега останаИначе това се случи благодарение на поддръжката която имат