.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Neska shit beshe golqm ...

KAk vi se otrazi dropa pove4eto kanali i nickove v mrejata?!Nikovete sa varnati sas stara data toest mart...Koito nik e sled mart na tazi godina e izgorql..sashto i kanal za sq tova znam :P!Koito kvoto mnenie i info ima da dava :P!
    Light.That.Shit.Pass.That.Shit.Smoke.That.Shit.... .
    <-->

This Post by Th3`Pr1s0n3r...

Оо аз имам да дам инфо ...АКО ГО ХВАНА ТОЯ НЕСКОПОСАННИК ЩЕ МУ ОТРЕЖА ДОСТОИНСТВОТО!!! (ако го има ) Направо ще се гръмна но както и да е...E скоро всичко ще бъде както преди (hope so) тъй че няма да се ядосвам...много
    Freedom will only be available through death!

3 ot 4 nick-a s noexp na godina i poluvina 4etvyrtiq malko po-mlad no blizo godina...kvo da kaja...dosta mi naebaha ne6tata...na mene i dosta fr...ama zdrave da e...
    Само да знаете, че си имам кириличка, 'ма ме мръзи да сменям, че да драскам у форумъ!

Голям фен
    Град
    In a perfect world... In my world
    Еми аз имах един ник преди март, ама и той е дропен
    Ужасни са ... не може ли нещо да се поправи
    No more pain... no more love... no more tears... no more me...

Фен
    Град
    Вкъщи
    Vyrnaha nickovete predi mart. Sled mart naistina sa drop
    Метална нежност в плътта ми се впива, без кръв, без болка, но убива!!

CekcuTun
    Guest
    mm az ne sum chlen na foruma pisha kato gost ama skoro she se regna ...

....taaa za nick-ovete ne se plashete neska she te vurne back up-a kolkoto se moje po napred
    toest sichki nick-ove i kanali she budat vurnati
    ne se bezpokoite

tc tc
    Guest
    e az ne razbrah sega dali moje da se opravqt ne6tata,tfa e nekfo mn gadno,sega i kanal nqmam daje,trqbva napravo noov da se prai,i kak kato nicka mi e na nqkolko minuti

Au dvata mi nika koito sa nai golemi mi gi varnaha...Ama kanalite nqkoi samo ...Vajnoto 4e mi varnaha moq kanal :P!Malko s izostanala data ama biva :P!Ina4e sha gi eba analnu tiq...
    <-->

nikoq-ta
    Guest

Kak da se otarva ot tapite kompleksi?

Kakto vseki 4ovek si imam svoite kompleksi,no imam 4uvstvoto,4e moite stavat pove4e ot tarpimoto. Kak da se otarva ot tqh? Li4no moite kompleksi sa osnovani na strahove i dr.podobni. Dali 6te si pomogna,ako pravq tova,to4no ot koeto me e strah? Help meee{}

Re: Kak da se otarva ot tapite kompleksi?

4esnu da ti kaja...Moq strah e edinstveno ot mene samiq si,..ot ni6tu drugo zamislise i ti...dali e ot kompleksi i se izpravi sreshtu strahovete si...
    <-->

Повече от фен
    Град
    Варна
    Аз си имам 6 ника и нито един от тях не беше дропен, за което се радвам и всичко си ми е наред

И на мен си ми е мнодо добре така, защото ме бяха del-нали в няколко канала, а сега пак си имам add и още никой не се е усетил, пък и сигурно няма да се усетят хаха.

Re: Kak da se otarva ot tapite kompleksi?

Цитирай Първоначално написано от nikoq-ta
    Kakto vseki 4ovek si imam svoite kompleksi,no imam 4uvstvoto,4e moite stavat pove4e ot tarpimoto. Kak da se otarva ot tqh? Li4no moite kompleksi sa osnovani na strahove i dr.podobni. Dali 6te si pomogna,ako pravq tova,to4no ot koeto me e strah? Help meee{}

И да знаете това е коментар по темата...Мда...
    Freedom will only be available through death!

Главен готвач от ТОХ, Б-с
    Guest
    Ауууу 473593759 ми ника са наред. Аууууу кеф, кеф, кеф, кеф. Ае следващия да ни се похвали

И после като казвам, че тоя раздел е бозав... А тука имаше ли модератор ? Ааа да бе имаше, ама той е сложен само за пейзаж

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    az otna4alo v4era kato vlqzoh v mircata i nali si pi6a
    ./msg ns id..
    i mi pi6e :thins nick is not registered
    i az
    posle razbrah kakvo e stanalo...kofti naistina!!no sega se opraviha ne6tata
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

И като ви се дропи ника кво толко? Нима тъпия чат е толкова важен за вас? Не можете ли ако скъпият ви ник е на по-малко от една година да кажем. Като се дропне, пак ще го регнем. Моят колко пъти се дропва... Не е болка за умиране. Повярвайте.
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Цитирай Първоначално написано от Banned
    Цитирай Първоначално написано от DiEsEl_GiRl4eTo
    И като ви се дропи ника кво толко? Нима тъпия чат е толкова важен за вас? Не можете ли ако скъпият ви ник е на по-малко от една година да кажем. Като се дропне, пак ще го регнем. Моят колко пъти се дропва... Не е болка за умиране. Повярвайте.
    Еми повярвай ми ти, че при дропене на ник могат да заминат адски много неща. Твоя знам, че си го сменяш през 1 седмица...
    Твоя го знаем, че ти е важен. Говоря за обикновените -=чатъри=-
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Град
    varna
    Ко сте я загризали толкова яростно тая тема споко ве
    мислете за по-яки неща
    http://www.oursworld.net/ingilizce-d...katur/guru.gif

Супер фен
    И аз загубих 2 ника но поне този с който съм сега остана Иначе това се случи благодарение на поддръжката която имат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си