- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Колесницата на смъртта
Душко на 18 съм, не съм чак толкоз престаряла.
Така си е...не разбирам закодирания смисъл в цялата работа...явно не съм достигнала твоето ментално ниво на развитие, за това - моля те, помогни на мен непросветената, "застаряваща дама" да разбере прозренията на твоя гений, съдържащи се в този литературен труд, озаглавен "Черната колесница"ако си разбрала какво искам да кажа добре,
ако не си,да си!
Истинските принцеси не се познават по скъпоценните камъни, а по благородството, което носят в сърцата си..
като си на 18 и се мислиш
за много пораснала,какво търсиш тук-при тееновете?
върви в някой форум,където ще бъдеш разбрана
и ще има хора на "твоето ниво"
а относно разказа ми..не мисля че трябва да ти
обяснявам смисъла..ако искаш търси смисъл,ако
искаш недей..за мен този разказ има
предназначение,което ще запазя за себе си..
и като не ти допада не чети повече недостойните ми
за теб мнения!
Eгати! Теди, защо след като постваш творбата си тук очакваш само положителни мнения по нея? Тези, които са с отрицателно мнение трябва да си замълчат, а тези, които я харесват да те хвалят?!?Еми тъпо е! След като очакваш мнението на потребителите трябва да се настроеш да прочетеш и някое друго отрицателно
Все пак не всички мислим еднакво, а и може тук да има хора, които да те насочат към грешките в стила ти, да ти изтъкнат неточностите - от което ти само можеш да спечелиш
Не виждам защо приемаш всяко мнение "не ми харесва" за лична обида, еми щом не искаш някой да си изкаже отрицателното мнение недей да постваш
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
не бе мила..аз се ядосах,щото не билаПървоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
разбрала какъв бил смисъла от темата ми..
и аз и обясних,че няма нужда тя да го разбира..
не се газирай така бейбе![]()
Glupavo e ... nqma nikakyv smisyl i posledovatelnost, prosto nqkolko "poetichni" dumi, nahvurlqni, kolkoto da zvuchi "dobre"... K'vi kolesnici, kakvi vyjeta... izobstho ot mnogo prestaravane nishto ne si napravila.
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
Това е едно наистина много хубаво и чувствено произведение.Личи си, че имаш талант!Браво Теди, продължавай в същия дух!![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Abe skapana rabota s 2 dumi!