.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

просто вашето мнение

днес си купих нови бутоши,значи те са с цип,почти равни са!!Но днес излезнах с тях,и един приятел викаа,":Леле колко са смешни,верно ли си ги взела"И каза,че ако още един път ме е видял да си завря дънките в ботушите нямал да ми проговори,понеже съм приличала на някфа чалгарка.Та на мен ми харесват тези ботуши и ако си пусна дънките то става по-грозно,отколкото да са в ботушите.(поне според мене)Аз викам на една приятелка,"абее не са чак толкова грозни,а тяя-мии да не многоо :ДД)но аз си ги харесвам..

ми и аз не се радвам на такива чепици, но щом си ги харесваш ... чудесно! не ги слушай другите.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    ми и аз не съм фиенка на такива ботушки...........
    но всеки с вкуса си.щом на теб ти харесват-носи си ги.

Re: просто вашето мнение

Цитирай Първоначално написано от blqqh
    днес си купих нови бутуши,значи те са с цип,почти равни са!!Но днес излезнах с тях,и един приятел викаа,":Леле колко са смешни,верно ли си ги взела"И каза,че ако още един път ме е видял да си завря дънките в ботушите нямал да ми проговори,понеже съм приличала на някфа чалгарка.Та на мен ми харесват тези ботуши и ако си пусна дънките то става по-грозно,отколкото да са в ботушите.(поне според мене)Аз викам на една приятелка,"абее не са чак толкова грозни,а тяя-мии да не многоо :ДД)но аз си ги харесвам..
    Сега си носи одговорноста да си мислела преди да си ги купиш. Можеше да споделиш с накого на когото държиш, че смятаж да си ги купиш.
    Neo Metal RulZzZ!

She-Devil
    Guest
    Мацка,не е важно какво харесват или не приятелите ти,ти решаваш какво да носиш.Мен лично не ми харесва тази мода...ама и аз ся експериментирам с нея...

Странно приятелката ми също си пъха дънките..в ботушите..ама не ми е правило голямо впечатление..щото в Търново много мацки си ходят така!

Miami Beach Mansion Tour Cruise
    Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras

Голям фен
    Град
    софия
    Отврат е да си набиеш дънките в ботушите!!!
    Грозно и чалгарско!!!

Мега фен Аватара на machoka
    Сладурче,

Ходи както ти душа сака, другите да си гледат работата. Теглиш им една майна и си гледаш кефаи се наслаждаваш на новите ботушки

Да са ти честити и дълго време да си ги носиш

Голям фен

Re: просто вашето мнение

Цитирай Първоначално написано от blqqh
    днес си купих нови бутоши,значи те са с цип,почти равни са!!Но днес излезнах с тях,и един приятел викаа,":Леле колко са смешни,верно ли си ги взела"И каза,че ако още един път ме е видял да си завря дънките в ботушите нямал да ми проговори,понеже съм приличала на някфа чалгарка.Та на мен ми харесват тези ботуши и ако си пусна дънките то става по-грозно,отколкото да са в ботушите.(поне според мене)Аз викам на една приятелка,"абее не са чак толкова грозни,а тяя-мии да не многоо :ДД)но аз си ги харесвам..
    Мила, щом ти харесва, си ги носи! Не се влияй от реплики, като "грозно и чалгарско"!!Щом ти харесва на теб - значи е супер! А и мене ме кефи да си слагам дънките/панталона във ботушите....
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Голям фен
    Град
    големото село софия
    кфо ти дреме кфо мислят другите !??!
    ...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
    we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Сладурче,

Ходи както ти душа сака, другите да си гледат работата. Теглиш им една майна и си гледаш кефаи се наслаждаваш на новите ботушки

Евалата, machoka!

Не знам как ще го приемеш, но аз също имам яки ботушки, но не слагам в тях дънките, ами обратното. Правя ги по простата причина, че ПОЧТИ ВСИЧКИ ги носят така. Може би твоят приятел затова ти е казал това щото му се е набило яко в очите...
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

abe shtom ti haresva taka si gi nosi.. az sashto si nosq dynkite v botushite i to ot minalata godina.. i parciq pat kato me vidqha ne mi se izkefiha mnogo mnogo.. ama sq si4ki kazvat 4e mi otivalo taka
    Sylzite Sa Za Malkite Deca, A Proshkata Za Bog. Ne Sym Dete Da Placha Za Teb, Ne Sym I Bog Da Ti Prostq!!!

Нали ти харесват?!Ще ги носиш и да не ти пука за чуждото мнение..и аз си пухам дънките в ботушките и сам мн сладка тай и се кефя : )
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    е че то си е яко да вкараш дънките в обувките (е ся ако си с чехли или със сандали..) И да не ти пука какво ти казват другите, правят го за да те дразнат..нали ти се харесваш..к'во ти пука тяхното мнение...ти да не се обличаш заради тях..прави го заради себе си

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Сладурче,

съгласна съм ... важното е ти да се кефиш и на теб да ти харесва ....

Guest
    E .. kato na teb ti haresva kyf e problema ? i az si pyham dynkite v obuvkite i men me kefi .. koi ni mu haresva da ni me gleda

Фен
    Град
    nqkade tam...
    abekak moje6 da pozvoli6 na nqkoi da ti govori taka.zna4i 4e toi ili se bazika ili mne te uvajava i gleda da te ebava i da te komandori.6tom ti haresvat nosi giDrugite da si gledat kefa!
    za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    E .. kato na teb ti haresva kyf e problema ? i az si pyham dynkite v obuvkite i men me kefi .. koi ni mu haresva da ni me gleda
    Tfa bqh az ... vse zabraqm da vlqza
    This One Is For You,For You Only For You.. Just Give In To It.. Never Think Again..I Feel For You

Guest
    Ne tylkuvai greshno dumite mi,no priqtelite ti sa ograni4eni v taq oblast.Doskoro se nosih sportno-kecki,shiroki pantalon4eta,-to ne be6e skoro de,minalata godina i oba4e s vremeto po4na da me kefi ei tui malko da se ponakontq tva onova,pyk i sym zaobikolena ot takiva momi4eta i se promenih,za koeto ne syjalqvam,momi4e sym dostaty4no golqma sym i moga da pravq kakvoto si iskam,no edno moe bivsho gadje i negovite fr(heityr4eta si padat) uj mi bqha priqteli i sega kato sym obula obuvki na tok4e i sym si zapasala dynkite edva li ne sym izvyrshila prestyplenie i edva me pozdravqvat i nqkoi pyt sym zabelqzvala kak me gledat i se podhilkvat ne6to..ama kvo da napravq lichi si kakvi priqteli sa mi bili i kolko sa ogranicheni,az ne vqrvam te cql jivot da hodqt isuleni i s kecove,ama te qvno si vqrvat
    tui 4e mila da ne ti dreme,jivota si e tvoi,koit ne te haresva kakvato si mnogo mu zdrave.pravi si kefa i na teb da ti e qko

Голям фен
    Град
    ae.. nqkade tuka sam [;
    4estiti botu6ki ((: i az si kupih naskoro podobni - visoki, s cip.. [; mn si gi haresvam. ne si paham dankite v botu6ite - ne mi haresva kak sedi. ma 6te sedqt mn qko s nqkoq zaribitelna poli4ka ;p imam priqtelki deto si pahat dankite v botu6ite ne sam im kazvala, 4e ne mi haresva... no vse pak vseki si ima vkus. ima mn momi4eta deto hodqt taka..
    I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
    I may not be perfect, but I'm always me!

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Be YourSelf no matter what the others say of you.
    Знаеш ли, ако държиш на мнението си, че тези ботушки ти харесват, скоро и на другите ще им се харесат. Ще свикнат с тях - може да са малко по-екстравагантни за тях. Пък и те не са ти приятели само заради ботушките Щом си ги харесваш - ще ги харесат и те, скоро ще видиш. Не се отмятай от собственото си мислене - смело напред и вирни нослето
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Голям фен
    Град
    Somewhere in Pavlikeni
    ами няма да ги запасваш в ботуша,ами
    ще ги загъваш повечко и ботуша ше
    се вижда пак..а тоз твоя приятел..нещо..
    къф приятел ти е той бе!?

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    НОСИ ТОВА,КОЕТО ТИ ХАРЕСВА ТИ ЩЕ СИ ГИ НОСИШ,НЕ ТЕ ПРОБЛЕМ

Мега фен Аватара на machoka
    мацка да си пънхеш каквото и да е в обувките освен крак с чорап е ГРОЗНО!!!
    Това, че на теб не ти харесва, не означава че е грозно.
    Всъщност и на мен не ми харесват много неща от висшата мода, но щом се харчат милиони около нея, явно е на ниво. Щом се прави от професионалисти, значи също е на ниво.

За мен няма грозно и красиво. Във всяка мода има някакъв вид естетика, това, че ние с теб не оценяваме това или онова не я прави по-грозна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си