.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

велоаргометър или степер?

Нз дали темата е за тоя раздел...сори ако не е за тука
    Ама кажете ми,кое е по-добро за стягане на ханша,бедрата,абе направо казано на дупето...
    По телевизията рекламират един степер дет можеш и настрани да си движиш краката,което уж увеличава мускулите,които се тренират...
    Някой да сподели мнение за двата уреда и кой от тях ми препоръчвате за домашни условия.
    Мерси предварително.

Супер фен
    Твърдо велоелгометъра!Аз ходя на фитнес от 5 месеца и ги разбирам тия неща,степер дори у нас си имам,но ти казвам,че велоелгометъра е много по-ефикасен!Успех!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Guest
    Въженце за скачане

Guest
    Ок, значи велоаргуметър,съчетан с въженце
    Иначе аз четох тук в този форум,че със скачане на въже се стяга и коремчето...това вярно ли е?!

Мега фен
    Град
    София
    Еми степера е много добър эа оформяне на бедрата!Попринцип велоаргометъра се счита эа най-мърэиливя уред :P ,но и той е ефикасен при постоянство от твоя страна(то эа всичко е така де)!Иначе эа въжето-да помага эа ханш,но трябва да скачаш суперр много време и по супер много....абе не си эаслужава!А иначе въжето може да ти помогне и эа стягане на эадните части ,ако скачаш на твърда повърхност
    Късмет
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Въженце за скачане
    И малко бягане и нито велогометър ти тряя нито степер

еми аз от степера мн повече се уморявам може би е по-ефикасен ама най-добре да си ходиш на фитнес и така ше тренираш на повечко уреди

Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
    http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y

бягане по често и скачане на въже а ако имаш повечко време се запиши на скално катерене

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си