- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За или против ГРУПОВИЯ СЕКС и 3ката
Ste mi e interesno da nau4a dali ste na TI s MATERIATA na GROUP sexa....)))))))
Eto i niakolko vapros4eta,koito moje da diskutirame zaedno tuk....
1.Pravili li ste Group sex
2.haresa li vi i kakvo e toi za vas kato usestane
3.Namirate li Group sexa,kato VACHIA SEX...
4.V kakva KONFIGURAZIA ste go pravili/1 jena i 2 maje,2 jeni i edin maj,3 jeni,3 jeni i 1 maj ili..../
5.Ako ne ste go pravili..bihte li jelali da opitate
6.Imate li fantazia i obekti na jelania svarzani s Group sexa
Кой вид секс е за предпочитане в 3ka-
1.тройка с две жени
2.тройка с двама мъже
3.две двойки с размяна на партньорите/SWING/?
MISLIA 4E TEMATA STE BADE DOSTA INTERESNA I GORESTA...A KOI ZNAE...MOJE DA SE SBADNAT NIAKOI VACHI FANTAZII...I DA SE REALIZIRAT JELANIA))))))
Az li4no sum za grupoviq sex!Tova e nai-sladkoto ne6to,koeto 4ovek moje da si predstavi!Grupov sex s4itam za ne6to,v koeto u4astvat ot 4 ma nagore!3kata nastrana,vsepak pove4eto sa opitvali ot tova!No li4no az imam samo edno prejivqvane za grupov sex!
Ne barzai da kaje6,4e pi6a samo fantazii!Deistvitelno sum pravil gupov sex!Na edin kupon se navihme 6 4oveka da se vkulu4im 2 momi4eta i 4etiri mom4eta!Ednoto momi4e be6e na 16,drugoto na 19,i dvete s udovolstvie prieha pokanata,sled kraq kazaha,4e po-varharsko udovolstvie ne sa bili izpitvali!Kolkoto do nas,pi4ovete,nie se prezadovolihme!Be6e strahotno,varharsko,mega qko,vaob6te grupoviq sex e nai-ama-nai-sladkiq sex!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Правил съм групов секс. Бяхме 2 момчета и едно момиче. Докато единият я ч****е, на другия му правеше френска любов. Сменяхме си местата няколко пъти Хареса ми, но после ми стана мъчно за момичето, защото се възползвахме от това, че си беше пийнала повечко, а пък и се отнесохме с нея като с долна к***а.
men ne6to ne me vle4e... obi4am monogamnostta-samo s edin partnior!
1.ne
2.-
3.mi ne
4.-
5.ne
6.nikvi... o6te..
razbiram te....tai kato ot poziziata na moite godini i mnojestvoto prejiviavania v GROUP sexa..moga da kaja 4e ne moje da se sravni s nisto drugo))))
Bate..ne vazpriemai taka nestaa..zasto da si se po4uvstval gadno..davam ti garanzia..4e na momi4eto i e haresalo..a za alkohola..na vseki mu triabva ,za da se rechi da go napravi..pone parvia pat..no koito e opital...vinagi povtaria..viarvai mi))))
Не си падам по групови изпълнения и не съм правил групов секс до сега. Предпочитам да ми е спокойно с момичето с което съм
Mnenieto mi e absoluitno su6toto!!! Nito sum sposobna da "podelqm" priqtelq si v legloto s o6te edno momi4e, nito bih iskala da se reduvam da se 4uk*am s 2 mom4etaПървоначално написано от pipi`e`golqma
![]()
Ne mi dopada dori kato ideq...
da pravil sam go.az,edin priatel i edno momi4e. be6e gotino,oba4e spored men e po-dobre da sam sam s momi4e. grupovia sex e samo edno 4ukane,dokato kato ste samo dvamata s momi4eto,moje6 da i se otdade6 napalno i ne da ia 4uka6,a da pravite liubov
Целта оправдава средствата
1.Pravili li ste Group sexmi ne
![]()
2.haresa li vi i kakvo e toi za vas kato usestane-----------
3.Namirate li Group sexa,kato VACHIA SEX...opredeleno ne
![]()
4.V kakva KONFIGURAZIA ste go pravili/1 jena i 2 maje,2 jeni i edin maj,3 jeni,3 jeni i 1 maj ili..../------------
5.Ako ne ste go pravili..bihte li jelali da opitatene,mersi .. za sega nqmam nikakvi jelanie
![]()
6.Imate li fantazia i obekti na jelania svarzani s Group sexaemi ne
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Може и да е хубаво .. ама не мисля да опитвам. Аз не ща да си деля тортата с някой друг ..![]()
1.Pravili li ste Group sexне
2.haresa li vi i kakvo e toi za vas kato usestaneне ми харесва...некво ..животинско..бе де да знам...
3.Namirate li Group sexa,kato VACHIA SEX...не
4.V kakva KONFIGURAZIA ste go pravili/1 jena i 2 maje,2 jeni i edin maj,3 jeni,3 jeni i 1 maj ili..../несъм правил групов секс
5.Ako ne ste go pravili..bihte li jelali da opitateпо-скоро НЕ, но може и да го направя някой път
6.Imate li fantazia i obekti na jelania svarzani s Group sexaне
![]()
Трябва всичко да се опита.
Аз веднъж направих групов с приятели,обаче се бяхме накопали като чорбаджии,не помна много,кво беше ама едно със сигурност помна беше unusual![]()
ami twyrdo protiw ot strah da ne me propusnat w kalabalyka.
ne sum ne shat i da opitvam da ti kaja chestno za mene sexa e neshto lichno i se prai mejdu dvama dushi koito imat chuvstva po mejdu si a veche grupoviq si e nqkva ebavka kum .... sexa (ako shtesh!) edin vid gadno e spored mene........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1.Pravili li ste Group sexДа, два пъти
2.haresa li vi i kakvo e toi za vas kato usestaneДа, хареса ми ,беше нещо свежо и различно... Абе купон си беше.
3.Namirate li Group sexa,kato VACHIA SEX...Ако ми кажеш какво е това "VACHIA" , ще съм благодарна
![]()
4.V kakva KONFIGURAZIA ste go praviliАз, една приятелка и един мъж.
6.Imate li fantazia i obekti na jelania svarzani s Group sexaАми случвало се е ... Например Брад Пит, Джони Деп и аз
![]()
ПОнеже съм на принципа , че човек трябва да опита от всичко в живота, съм за груповия секс... Няма нищо лошо.![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
da,s edna pratelka i o6te dve mom4eta![]()
:P
![]()
Ти на тва ако му викаш групов секс.... аз му викам 3каПървоначално написано от Bor4e Kamenoski
![]()
Иначе не съм много привърженик на груповия секс![]()
Wh0 LeT ThE DoGs 0uT...
1.Pravili li ste Group sex - НеПървоначално написано от Loveza NEO
2.haresa li vi i kakvo e toi za vas kato usestane - мисля, че ще е страхотно
3.Namirate li Group sexa,kato VACHIA SEX... - не, обичам момчето да си е само мое, но ако е с някви дет не ми пука за тях и да са готини....ЕЛАТЕ МИ!)
4.V kakva KONFIGURAZIA ste go pravili/1 jena i 2 maje,2 jeni i edin maj,3 jeni,3 jeni i 1 maj ili..../---
5.Ako ne ste go pravili..bihte li jelali da opitate - ДА ДА ДА ДА ДА ДА ДА!!!ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЩЕ ОПИТАМ
6.Imate li fantazia i obekti na jelania svarzani s Group sexa - Да, имам - искам да правя групов секс със Вин Дизел, Брад Пит, гаджето ми, Раян Филип и Джейсън Левис![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
уеуее.ти няа можеш да ходиш цяла седмица.и ше те нахранат за 2 дена напред (със сперма).Първоначално написано от SEXtreme
![]()
защо не.груповия секс е свързан само с удоволствието.кви са тия ограничени мисления,че секса трябва да е свързан най-вече с чувства