.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Тема: Pisna Mi

ot4aqno_f4e
    Guest

Pisna Mi

hi iskam parvo da kaja 4e mi pisna d ame obijdat i da mi kazvat4e sam zadrastena i smotana postoqno mi go kazvat varqva si a te mi akzvat vij q i mi vikat gluposti az se pravq na odarena i ne gi slu6am oba4e kato si doida i rev ani6to ne sam im napraila togava za6to se darjdt taka i kajete kakvo da napraq za da si proment mnenieto za mene i da se otnasqt s mene po drug na4in

Ps BLAGODQRQ PREDVARITELNO

Guest
    Gore glavata i da ne te ebe kakvo kazvat. 6tom ti obra6tat vnimanie zna4i si ne6to pove4e; trqbvada se darji6 malko po-nadmenno

Голям фен
    хахахаха..кажи им, че са боклуци и ги питай от кой зоопарк са дошли

Супер фен
    koi sa "te"
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Не им обръщай внимание. Едва ли са нещо повече от теб, щом се държат така. Намери си приятели извън техния кръг.
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

винаги е имало такива отрепки... което е мн жалко... мразя такива хора... преди години не обръщах толкова внимание на боклуци, които се заяждат без причина и тормозят по-слабите... ама сега направо ми кипва като видя такова нещо и с удоволствие ще спукам някой такъв от бой...
    не им обръщай внимание... не си струва..

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Какво да кажа-и аз съм чувал такива подмятания за себе си.... Тези подмятания никога няма да спрат-има всякакви идиоти и идиотки...И те го правят защото не могат да приемат различните-защото самите те са задръстени и затворени към света.Така че да не ти пука!

вики:((
    Guest
    мила да знаеш че не си единствена.при мен е същото.не ъм им направила нищо,но те се правят на интересни пред приятелите си и ме обиждат.ужасно е.и аз рева по цял ден

Фен Аватара на ssiimmoonna
    Град
    sofiq
    ami poznavam takova momi4e i 6te ti kaja kakuv e problema.ili se pravi6 na vsi4koznae6ta ili si prekaleno sduhana ili se podmazva6 mnogo ili nqkoq dr takava pri4ina za6toto za pove4e v momenta ne se se6tam.no prosto si promeni otno6enieto i durjanieto sprqmo okolnite!druj se estestveno i neprinudeno i ne se opitvai da se haresa6 na vsi4ki

Кофти е да си задръстеняка на випуска, ама има и такива хора. Аз бях ... ама за една година 5 -6 клас им ебах мамата. (Тва е от хард кор хип-хоп-а; Затова недейте да слушате хипхоп карайте на чалга )

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от simona.91
    ami poznavam takova momi4e i 6te ti kaja kakuv e problema.ili se pravi6 na vsi4koznae6ta ili si prekaleno sduhana ili se podmazva6 mnogo ili nqkoq dr takava pri4ina za6toto za pove4e v momenta ne se se6tam.no prosto si promeni otno6enieto i durjanieto sprqmo okolnite!druj se estestveno i neprinudeno i ne se opitvai da se haresa6 na vsi4ki
    Не съм много съгласна...не е задължително да се държи подмазвачески или да е сдухана или да е всичкознаеща.Нали знаеш,винаги има хора,които са "известни"и си мислят,че могат да се правят на голяма работа и да обижадат.
    Както казаха, не си заслужава да им обръщаш внимание.Не им доставай това удоволствие!
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Фен Аватара на ssiimmoonna
    Град
    sofiq
    Не съм много съгласна...не е задължително да се държи подмазвачески или да е сдухана или да е всичкознаеща.Нали знаеш,винаги има хора,които са "известни"и си мислят,че могат да се правят на голяма работа и да обижадат.
    Както казаха, не си заслужава да им обръщаш внимание.Не им доставай това удоволствие![/quote]
    da naistina vinagi ima takiva hora oba4e ako se durji po nqkoi ot izbroenite po-gore na4ini 6te se draznqt o6te pove4e i nqma da iskat da q priemat v tqhnata "golqma kompaniq"

ot4aqno_f4e
    Guest

mi

ami az ne se darja nikak prosto az nio6to ne im praq a te me obijdat ama az ve4e 6te si otmasrtq ama pak mi e gadno te pak i te sa kato vsio4ki ostanali samo deto s emislqt za golemite raboti bokluci smotani az 6a im zeina ama me e strah sled tova d ane mi napraqt ne6to

Guest
    druj se na nivo i si pazi dostoinstvoto- ot simona.91

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Badi po otvorena s tqx i ne im se vrazvai na glupostite :P

Повече от фен Аватара на lori
    Град
    *-* In The City Of Happiness*-*
    Цитирай Първоначално написано от Slippin aSS Grabba
    подкрепям 100%

You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!

Град
    9то гето
    Цитирай Първоначално написано от lori
    Цитирай Първоначално написано от Slippin aSS Grabba
    подкрепям 100%
    не по-добре направи както аз маправих с 1 надута к*рва-смей се на този/тази който/която те обижда и му/й кажи да си избива другаде комплексите,щото боклука е тя/той ,а не ти
    страшно няма щом сме двама

Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}
    Аbe kvo ti puka be ??? Q gore glavata i i ebi maikite....
    Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !

Обичам те мило {}{P}{}

Фен
    Град
    Ей там :D

Re: Pisna Mi

Цитирай Първоначално написано от ot4aqno_f4e
    hi iskam parvo da kaja 4e mi pisna d ame obijdat i da mi kazvat4e sam zadrastena i smotana postoqno mi go kazvat varqva si a te mi akzvat vij q i mi vikat gluposti az se pravq na odarena i ne gi slu6am oba4e kato si doida i rev ani6to ne sam im napraila togava za6to se darjdt taka i kajete kakvo da napraq za da si proment mnenieto za mene i da se otnasqt s mene po drug na4in

Държат се така, защото са тъпи ламери !!! На цялото днешно поколение му дай да се смее на нещо (дори и да няма причина)... Ебават се, ебавай ги и ти!
    ШАРЕНИЯ ^^

Мега фен Аватара на koalka
    Проблема не е в теб,а в тях.Няма за какво да ти се подиграват,но те явно се забавляват.Продължавай да не им обръщаш внимание,нооо недей да плечиш вкъщи.Тровиш си нервите за нищо.Не плачи и горе главата.Просто няма смисъл.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    хмм да си говорят за теб кво ти пука .... някви лигли дето са супер зле ... да ходат се гледат в огледалото и да не ти пука !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

izob6to da ne puka kvo ti govorat horata sa takiva samo govorqt tapotii
    DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!

Svin4y
    Guest
    Всеки човек е уникален по свой собствен начин...
    Не е нужно да си спала с 30 момчета да се обличаш модерно и да
    лапаш в тоалетните за да станеш уважаван човек.
    Винаги ще се намери някой който да те обича и да те разбира.
    Не се опитвай да бъдеш като другите и след някой друг ден
    да се качиш на магистралата.
    Бъди каквато си гледай напред и живей свой собствен живот
    не живот изграден от мнението на другите !
    Научи се да се защитаваш и да държиш на себеси
    промени тъпите правила бъди ТИ !

Re: Pisna Mi

на колко си?

Повече от фен
    Град
    КМД

Re: mi

ami az ne se darja nikak prosto az nio6to ne im praq a te me obijdat ama az ve4e 6te si otmasrtq ama pak mi e gadno te pak i te sa kato vsio4ki ostanali samo deto s emislqt za golemite raboti bokluci smotani az 6a im zeina ama me e strah sled tova d ane mi napraqt ne6to
    Предполагам става въпрос за съучениците ти. Първо, помисли малко каква може да е причината за тяхното държание. То всъщност, от постъпките им става ясно, че са некфи простаци, шибаняци, нещастици, абе с две думи комплексари. Те са задръстеняците. Не търси приятелство от тях. Най-малкото, ако имаше възможност да влезеш в тяхната компания, нямаше да се чувстваш комфортно. Ти си по-различна. Недей да ревеш, заради това, че не си проста като тях, а се запознай с такива като тебе, просто не може да няма такива хора. А когато гъзовете (сори за израза ) ти казват нещо, им покажи един специфичен пръст и най-спокойно започни и ти да редиш някакви обиди, обаче в никакъв случай не давай знак, че ти е болно, че ти е кофти, и внимавай да не се разплачеш, че ще стане още по зле. Най-добре потренирай вкъщи пред огледалото. Не вярвам да тръгнат да те бият.
    Горе главата и успех!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си