- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- 3 ДЕМЕКВРИ 13:00
Надали ще е голяма загуба.Първоначално написано от Murderdoll
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Хехе...квот искаш си мисли...ако имам нещастиетио някога да те видя ще се разбере.Първоначално написано от Murderdoll
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
12 страници и ........
нема други като вас ей....ау как се забавлявам
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Няма се косиш мацка,Първоначално написано от Murderdoll
Ако искаш ще си чукнем една среща, аз ще се появя, бъди сигурна
/ама няма да съм с коса, разпиляна на всички страни/![]()
Мога да предложа нещо по-добро - съдържание под неяПървоначално написано от Murderdoll
![]()
Първоначално написано от Murderdoll
Мойта е такава, но за съжаление нямам път скоро към София градо големо
Тука си цикля в дълбоката провинция...
Обаче наистина е забавно- 12 страници и кво??![]()
![]()
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Аз пък мислех, че ние сме по-зле...хахахаххаахКарай бе, ще си направите нова..ако не на живо поне в темата..хахахахаха
Не бе, гадно е станало, но поне ги видяхте кои са несериозниците тук
maleeeeeee ebasi prostacite , kak nqq da otidete we![]()
ei tva e , Burgas sme si nai-pekanite (15 4oveka na poslednata sre6ta)
Точно затова не ходя на тъпите срещи в София.всички се правят на много отворени и т.н а после сме 5 човека на кръст![]()
оставаше да дойда и ей така да няма никой![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
/забрана за ползване на такъв
mi ti kvo o4akva6Първоначално написано от mary_jane_666
![]()
![]()
...аз щях да отида ако Тедо беше там...но съдба!Уви!!!![]()
сам съм си виновен ...![]()
опитах и на стоп - самоче вече беше 9:00 а едва бях стигнал до скапаната гара Септември ... бля бля бля ... и се върнах - наистина съжелявам че прецаках всичко ... Мразя се![]()
пък дано ми простите...
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
Интересно. Защо трябва да има винаги виновен? Все пак това е среща на форум, в който поне 3/4 се правят на такива, каквито не са. Какво очаквате? Да се разкрият ли? На мен много ми се идваше, исках да ви видя що за хора сте на живоДаже и като никога съботата ми беше свободна, а аз си я прекарах вкъщи, добре де, поне слетобеда... Наистина гадно се получи, с тези които си чакаха там напразно :/ Но, нали все пак сте се събрали 2-3ма, поне вие сте се видяли
М/у другото много странно явление е това, че в София се събират по-малко хора от колкото в другите градове. Все пак София има едно 1 000 000 жители... все ще се намери повече от 10 човека с еднакви интереси, нали? Та, станалото - станало
![]()
Аз с нетърпение ще очаквам следващата среща, пък дори и да си кисна сам. И без това съм свикнал с такива самотни срещи
ПП: Предлагам да има следваща среща на 17-ти, пада се пак събота, защото по-следващата събота е 24-ти.
Don't hate me, I'm just blind.
az pyk predlagam da e qnuari mesec - da minat praznicite i t.n. 4e sq mnogo kint-i shte se prysnat - a i vse oshte iskat mnogo u4ene v daskalu i t.n.Първоначално написано от Tyler D.
Admin-Coki:
oburkal si se.. bqhme samo az i murderdoll , nikoi drug nedoide.. a s neq se vijdam vseki den..Първоначално написано от Tyler D.
Аз, когато си уговарям среща, не го правя 2 месеца преди това. Ако трябва казвам на предишната вечер, че ще дойда, но съм сигурен в думите си.
Тедо, не знам на къде си тръгнал по стопове и т.н. Ако нямаше сигурен транспорт, беше редно да предупредиш.
q da mlakvash - pone da ma beshe citiral ne da ti cheta typiq post v koito namekvash za men ... kvoda bqh kazal v petyk nali? i koi shteshe da doide ? nikoi !Първоначално написано от machoka
Admin-Coki:
АБЕ Я СЕ ЧУКАЙ БЕ ШИБАН ИДИОТ СЛУШАЩ ШИБАНА КЛАСИЧЕСКА МУЗИКА...Първоначално написано от machoka
СУПЕР ЗЛЕ СИ И НЕ МИ ПУКА ДАЛИ ЩЕ ПОЛУЧА БАН АМА ВЕЧЕ НЕ МОГА ДА СЕ ЗДЪРЖА![]()
![]()
![]()