Цитирай Първоначално написано от Dr.OhBoli
Цитирай Първоначално написано от SyLZaTa
ta vchera s Ulti & edna mnogo dobra priqtelka ni hrumna ideqta da se hvanem v ryce i da osnovem muz. grupichka ... genre - JICAAAA \m/=_=\m/
ta znachi iskam da popitam dali nqkoi moje da mi dade malko povechko info za barabani ... trqq da se pokonsultiram s vas ta da razbera kakva marka tochno shte e dobre da si vzema ... kakvi knijki i t.n. shte sa mi nujni ta da se ponaucha pone malko zanapred da svirq ... a UlTi shte pishe poveche po taq tema - che sq hich ne vdqvam v momenta dyrji me mahmorluk ot snoshti
UlTi tvoi red e
Много време се иска да се освои свиренето на музикален инструмент.
Защо не вземете направо да одарите някоя обява какви музиканти тъпсите и готово.
А една или направо двете с твоята приятелака (стига да можете да пеете) да сте вокалистки?
мисля че е добра идея?!
molq ti se ti si novache ama ne znaesh 4e az sym tedo_davis - myjko sym ... ne sam momiche i za vokalistka ne stavam - nqma smisal da tyrsim hora koito mogat da svirqt veche - po-dobre e sami da si go napravim - priqteli ... a ne s nepoznati ... nqq smisal prosto - hem che shte si napravim shouto hem che moje da stane neshto ot nas ... moje i 5 i 10 godini da minat ama s uporitost se postiga vsi4ko ...