.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Уморих се
    Guest

Ужасно семейство!!!

Оф,незная откъде да започна ,но наистина ми писна и по този въпрос мога цяла книга да изпиша.. но ще се опитам накратко да Ви разкажа какво семейство имам (P.S на 18 ,почти 19 години съм )
    Имам майка,която е добра ,но ако е в лошо настроение(доста често явление) ама как вика,и 100 души ще надвика,мн е изнервена,разбирам я ,откакто е омъжена има ужасен живот,но ние не сме виновни със сестра ми ..
    Най-вече всички проблеми идват от баща ми :той е пияница ,егоист и непукист (винаги е искал да има момче,но сме 2 момичета-а първите ни братовчеди момчета и той ги обожава и всичко прави за тях) ,готвач е ,но рядко готви в нас , ивсе намира кусури когато някоя от нас готви ,само ни обижда ,заплашва и т.н Има страхотна майка,обичаме я всички,но той с нея се отнася като със животно ..
    Значи когато бяхме малки ,дято почина(баща му) и той оттогава коренно се промени в отрицателна насока.. започна по сварки и всички пари там отиваха(а ние сме бедно семейство и скромно ) ,започнаха скандалите,заплахите,опити за самоубийство от негова страна,все готов да скочи от блока,майка се е натравяла от хапчета ,алкохол,веднъж се опита да се пререже вените,а това посред нощите,само какво детство,не ни пускаше да излизаме(а аз тогава имах много приятелчета от махалата и все ме тарсиха у нас,а той лажеше -у баба й е ) само как съм плакала,горе плътно ,мама и кака са го търсели по кръчмите,за да не изфука и последните пари за хляб..е така мина това време-"най-хубавите години от детството ни"(нищо подобно,мн малко хубави моменти )много рядко сме си празнували рожденните дни,поради липса на пари и приятели(само бабите и 1-те братовчеди) и т.н,все пиян на голямите празници,все скандали ... това направо те побърква (а мама е мн красива по виншност) и така след години бащами замина по чужбина уж пари да изкарва ,но и там ги харчеше за ракия и цигари ,а на нас по 150 лв на месец.. е това парили са,та толкова не са ни сметките.. и отново скандали ,мизерия ,и никво самочувствие,докато той бе там,аз можеше да излизам навън (макар и без пари),но Вече нямаше с кой,всеки ме смяташе за мн задръстена,а само как ми се плаче(не съм никакгрозна),но кво от тва... и така мама си намери мн готин мъж за любовник,той изцяло ни помага ,дори и днес ,обикна ни като негови деца и каза"как този мъж неможе да забележи,че ние не сме се предали,че не сме се забъркали в лоша компания,че сме добри ,не пием не пушим,чистим,готвим,кака си има страхотно момче от 4 години ,който също и помга,как може и това е баща"
    Тате се върна от чужбина и стана по зле,даде ни по 20лв и повече пари да не сме му търсели,е та как та кака е студентка (добре че гаджетя работи и помага финансово,както и приятеля намама ) а на мен ми предстои бал(а най-лошото всички ни мислят за богаташи,но защо не сме в крак с модата,строим нещо в чужбина-хех ,де да беше така)...
    Мама само ни с кара за чистене(макар че е чисто,върху нас си го изкарва,после съжалява),мн е изнервена,но не само тя ,вече имам чувство че в лудница ще отида...имам приятел,но немога да му споделя какво съм преживяла и какво преживявам все още,срам ме е от баща ми ,нямам приятели,само една приятелка,но рядко се виждаме с нея,но и на нея немога да споделя .. Миналата година баща ми зашлеви шамар на сестра ми ,щото тя му се опълчи... а на мен ме нарече КУРВА,как само ме заболя.. това са му казали комшиите... та той за тях ли живее,иначе сега ще си купи кола от 6 бона,а за моя бал 400 лв стигат и за екскурзията ми .. как може.. а не сме лоши момичета, и двамата върху нас си го изкарват ,дори понякога и кака е така.. с гаджето като се видим върху него си го изкарвам,после съжалявам,но добре че ме рабира и подкрепя ( и неговото семейство е ужасно) та вижте какъв баща имам... дори снощи каза да се изнасяме то апартамента,не искал курви (предполага,че мама си има любовник)както и че аз това съм работила(простак)...а няма как да се разведе с мама,не й дава развод ,а и това е пари ,но дори да вземем на заем,той ще ни прави мръсно както и на баба ,заплашвал ни е със убииство,неможе и в полицията да се оплачем.. просто никак не става а иначе пред останалите се хвали ,всичко което имаме е от МЕН,а тези пари са спестени от мама ...
    Та кажете как да продължа да живея така,7 клас получих нервна криза,и по 8 хапчета на ден гълтах,на системи също така бях,а и сега пак пия успокоителни,понякога откачам исякаш виждам как умирам и все такива мисли ме налитат.. лекарката ми каза да се успокоя,че ако продължавам така може и в лудница д отидя.е как да спра да се нервя,пробвала съм да не мисля,но като видя мама нервна ,насълзена и отново проблемите,как да спра.. а и в даскалото ме отритват ,мислят ис че съм задрастена ,никой не ми говори ;(( това също ми идва отгоре ,имам бал,но незнам.. наскоро и гаджето ме ядоса като каза,че на бала дама ще му е "сестричката" мразя това момиче,тя иска да ми го отнеме,нз наистина ще полудея,искам да се махна от тук искаммм
    Кажете какво да правя,наистина не издържам,а и това безпаричие
    Незнам дали ще прочетете цялия ми живот накратко,но поне малко ми олекна кто споделих с някого... лек ден ви желая

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534
    Олеле ,наистина много кофти ситуация,просто сякаш се намираш в някой филм на ужасите... а и казваш,че никои неможе да ви помогне,но защо не пробвате да се изместите при някого другиго да живеете .. мисля,че там ще сте на по безопасно място
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

Град
    София
    Jalko e 4e ima takiva hora koito jiveqt za da ti otrovqt jivota, i se sre6tat vse po 4esto. Nqkoi ot problemite sa mi poznati napulno i zatova te razbiram.Rano ili kusno tezi s koito jiveem (nai 4esto dovedeni ba6ti) si pokazvat noktite i nie razbirame kakvi sa v deistvitelnost,no prekaleno kusno..

zdrasti,naistina pokurtitelna istoriq,koqto mnogo me raz4uvstva,no dori i d kaja 4e te razbiram nqma da e taka!tova koeto pravi bashta ti s vas naistina ne e pravilno,tova e otvratitelno,prosto 4ak na men mi se pal4e,kamo li na teb,znam 4e si prejivqla tolkova mnogo neshta i 4e ne ti e bilo nikak dobre,no produkji jivota si naistina ima smisul,zashtoto makar i ponqkoga jestok jivota si e jivot!ne povtarqi greshkite na bashta si obgradi tvoite deca s lubov i nejnost izmukni se ot blatoto v koeto si sega nameri si rabota,moje daje zaedno s kaka si da naemete dvete zaedno jilishte!opitai se nishto ne ti kostva,napravi go!povqrvai v jivota otnovo i se opitai da ne si spomnqsh loshite dni v semeistvoto posreshni utreshniq den s usmivka,usmihvai se amkar i da ti se vijda 4e nqma za kakvo napravi go!mnogo uspeh v jivota i vuv vsi4ko zanaprad!Usmivki ot men
    Za men vurha za drugite ostanaloto.V surceto kapka milost nqmam vzemam vsi4ko i si zaminavam.

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Iskreno ti sachustvam zashtoto i dqdo mi e takyv i znam kakvo e ,no ne mojete li da se iznesete pri baba ti za da ste sichki zaedno i da se borite sreshtu tova nasilie.Nemoje da stradate cql jivot zaradi nqkoi koito gleda smao za nego si i ne pomislq za sobstvenite si deca..

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Какво да кажа думите са излишни.
    На дали можем да ти помогнем, но искам да ти кажа някои работи:
    Дръж се момиче, дръж се!
    Самоубийството НЕ е изхода.
    Незапочвай да пиеш или да се другираш по-зле ще става.
    Чесно казано моята история е близка до твоята но сравнение с с твоята е направо розова.
    Дръж се момиче, дръж се!
    Давай си кураж че всичко ще се оправи с времето.
    Дръж се момиче, дръж се!
    Neo Metal RulZzZ!

Супер фен
    Аз не съм имал такъв случай но познавам хора които са преживяли нещо подобно и съм им съчувствал винаги. Надявам се и при теб да се оправят нещата. Дано след лошото дойде хубаво

Guest
    lele kak moje da ima takiva maje,pa i da stavat bashti ..

Nemoga da si napravq truda da iz4eta vsi4ko!Molq sakrati si mislite!Glavnoto na4i e,4e ima6 problem...
    Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.

+359 2 981 76 86.

02/981-76-86

Това намерих в Google за случаи като твоя.На тези телефони ще намериш хора, които да те посъветват и да ти помогнат
    Ние можем само да те изслушаме и да ти кажем успокоителни думи, а това не е достатъчно!Обади се на тези номера, дано се оправиш!

Повече от фен Аватара на anastacia89
    Град
    На Мел Мак
    Наистина ужасен живот имаш.На майка си прости тя не е виновна и тя не е добре.Ако бях на твое място и ако имах такъв баща бих го убила без капка свян.Но не е най-доброто решение.Жалко за проваленото ти детство.

Guest
    Прочетете това тук(смятам,че ще ви бъде от полза):
    www.esotherica.freecom-int.com

Като отвори страницата,ще изпише,че саита е преместен.Просто кликнете горе вляво(пише "click here")и ще ви препрати към сайта на Егологията.

Пожелавам ви успех.

Повече от фен
    Град
    sofiq,ama Varna mi e liubima i tam si hodq prez vakanziite
    znae6 li,razbiram te.. i poneje imam priqtelka v su6toto polojenie eto kakuv vid izhod e edinstveniq na4in. Zna4i y4i6 qko i sega kakto si i na 18 sled bala kandidtastva6 i... raboti6 i izliza6 na kvartira-spravq6 se kolkoto e vazmojno i sled vreme kogato se ystanovi6 po-dobte vzima6 s sebe si sestra ti-ve4e ste se yspokoili i zaedno se mestite dale4 ot ba6ta ti,abe ima mnogo vyzmojnosti da si dale4 za6toto ve4e si golqma-povqrvai mi-edinstveniqt na4in da se izmukne6 e da jivee6 sama i nezavisima

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Lele mn ti e tejko...
    Ti kaza 4e zapla6val s ubiistva...tova e mnogo gadno,ne moje6 da se opla4e6 nikude ot strah...
    Ba6ta ti naistina e ujasen 4ovek... Tova ne e jivot!
    A az si misleh 4e moite roditeli sa lo6i,za6toto ne iskat da me puskat na disko ....
    Az ako bqh na tvoe mqsto 6tqh da vzema nqkakva malka sumai bagaj i 6qth da izbqgam na nqkude,samo ne i v tozi grad!
    No vij sega...s tezi dumi ne iskam da ti kaja da bqga6,tova si e tvoe re6enie.
    No edno 6te ti kaja-kolkoto i gaden i nespravedliv da e jivota,vinagi ima edna nadeja 4e vsi4ko 6te se opravi,4e ima i istinski jivot na toq svqt!Kakvoto i da stava,ne se predavai,mila i nikoga ne posqgai na jivota si dori i da tis e iska mn...
    Nz naistina kakvo da ti kaja ...
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Фен
    Град
    Добрич
    Mnogo gadna situaziq.Napravo ne znam kakvo da te posuvetvam.Za6to ne se premestite s maika ti v nqkoi drug grad bez ba6ta ti i taka pone malko 6e se oturvete ot toq 4ovek.Naistina mnogo ti su4uvstvam i ti pojelavam uspeh mili4ka.Gledai samo napred.Vse pak jivota e edin krugovrat i sled lo6oto vinagi idva red na hubavoto.Uspeh :P
    Всичко започва и свьршва с теб
    ужасно много те обичам.
    Не би останало нищо от мен
    без теб ако сьм някой ден!!!

Това наистина е ужасно . Бих ви посъветвала ти, майка ти и сестра ти да си съберете багажа и да се изнесете..нали каза, че майка ти си има приятел, който е свестен - сигурно би ви приел при него (поне временно) и би ви защитил.
    2 starz..

темата е от 2005,ПРЕДИ 4 год !!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си