- Форум
 - По малко от всичко
 - Всичко тийн накуп
 - От какво имате нужда?

Имам нужда от...хм... от топлина и разбиране... и може би обич.... и постранство..защото в това сиво ежедневие едва вече си поемам дъх.......
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
Първоначално написано от Traffic
:P Знаех си, че това ще кажеш...![]()
Ами... Можеби имам нужда от малко повече воля и упоритост и отговорност- нещо много ми липсват.![]()
Имам нужда и да се влюбя май, защото не ми се е случвало в близките 5 години. Това не е явно осъзната нужда,по-скоро загатната, но сигурно имам нужда от нещо таковаЧовек се променя, когато се влюби, а аз нещо съм зациклила...
И нещо по-тривиално- имам нужда от пари, за да съм малко по-самостоятелна(парите от лятото свършиха... )Но сесията наближава и някакси не върви точно сега да си търся работа- ща не ща, ще чакам до края на януари![]()
Имам в излишък мързел :P Както и обич и подкрепа от родителите и приятелите сиЗа което не се оплаквам
аз съм щастлива да ги имам
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Имам нужда от момичето, за което мечтая...но уви - тя даже не знае, че мечтая за нея!![]()
![]()
It's not the age that matters - it's the life in your years...
имам нужда от мноооооого дълга ваканция, колкото се може по-далече от Фронтдеск-а ... за момента това ми трябва ииии някоя и друга стотинка ... хъм, може би и един от сандвичите на Boot *вкусно* =).
в излишък имам класни, работа и най-лошото - мързел.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Депресирах се от тая страница ! Ш мрЪ !
Аз няям нужда от нищо като изключим кола, но работя по въпроса !
imam nujda ot muj,kola,zdrave,liubov,$,hranaaaa ot mnogo hrana imam nujda..
v izlishak imammm ko imamm aa ot oneq pedesettachki mostrata ahahahah
т. 2, 9
От цифров апарат или камера,за да направя едно яко филмче на мелето в петък!![]()
Koлко милооПървоначално написано от пор
![]()
Аз имам нужда от надеждни хора около мен. Имам в излишък ненадеждни хора около мен.
Saatana vittu perkele hate crew!
imam nujda ot pari, a sestri imam v izli61k...![]()
![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
За едно сладко малко зайче....което не ми излиза от главичката!![]()
Имам голяма нужда от нея..и надявам се някога имам възможноста да и го докажа..а това ще стане рано или късно!Е разбира се ако и тя ме желае колкото аз нея
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
в момента имам нужда само от ЛЮБОВот едно момче...
![]()
А в излишък БОЛКА и СЪЛЗИ![]()
![]()
вероятно има и други неща,но в момента...е само това
![]()
Да мина да те взема или да взема да те мина?!:РрР~
имам нужда от мом4ето което оби4ам да е до мен, да ме прегръща и целува и да го виждам по-4есто,другото си го имам-приятели,семейство,пари,къ мет...
ще бродя с длани,където искаш ти! ще пускам палаво език,където искам аз! ще ме изпиваш яростно с о4и и ще се молиш двамата да сме сами!!!
От какво имате нужда най-много в живота си?Lubov ot edin edinstven 4ovek
![]()
Също така, какво имате в излишък?ami,az si padam malko egoistka i nqmam ni6to v izli6ak
![]()
Rodix se bez da iskam,
6te umra bez da iskam,
no 6te jiveq kakto si iskam!!!
Имам нужда момчето,което обичам да е до мен,а той е далече..и в двата смисъла..ии..да,всъщност в момента май само от това имам нужда..
А в излишък имам сълзи![]()
![]()
![]()
Come with me!We'll never be safe,people will hate us, the Gods will curse us, but I'll love you...to the day they'll burn my body I'll love you...!
Mrazq da kazvam neshta koito se povtarqt ne se nujdaq ot momcheta, zashtoto ima mnogo. Ne se nujdaq ot hrana, zashtoto ima magazini.
Nujdaq se ot malko poveche razbirane i uvajenie.
Izlishni neshta nikoga nqma kolkoto i da sa gadni.
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Еми в 7:23 сутринта....от едно кафенце.![]()
Ami ot liubimite hora koito sega sa dale4 ot men!![]()
A v momenta ot kafence i cigara!![]()
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.