.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Lilly
    Guest

Сама съм от как се помня...

Знам, че ще прозвучи банално и глупаво, вече съм на 18 год. До сега не съм имала никакви приятели, или ако съм имала то те са ми забивали нож в гърба и са ме изоставяли сама. Тези приятелки бяха три и трите ми разбиха сърцето. Отделен е въпроса, че те ми бяха адски близки. Дори едната я имах като моя сестра.
    Родителите ми казват, че проблема е в мен и, че аз съм си виновна за всичко, защото съм била твърде затворена. Дори не се опитват да ме разберат и да ми дадат съвет. Постоянно ме упрекват за всичко.
    Омръзна ми тази проклета самота.
    За момчета пък изобщо да не говорим. Не стига, че никой не ме заглежда, ами дори ме смятат и за откачена и смахната, защото никоя от съученичките ми не иска да дружи с мен. Не дружат с мен, защото не се обличам като за околовръстното и майка ми и баща ми не разполагат с парите на техните родители. Иначе не съм грозна, нито дебела... имам някакво самочувствие за себе си, но тогава защо съм сама?
    Вече и аз не знам какво да правя...

Guest

Re: Сама съм от как се помня...

Цитирай Първоначално написано от Lilly
    ...но тогава защо съм сама?
    На този въпрос може да отговориш само ти...
    Иначе вече си доста голяма,можеш да почнеш работа и нав живот!
    Друго незнам какво може да ти е от полза като съвет...
    ...И изобщо не звучиш странно!

Супер фен
    Потърси си друга обкръжаваща среда. Явно си заобиколена от неподходящи хора

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    еми проблема може и да е в теб-може би ти самата не търсиш подходящата среда за теб.
    може да се отледаш около себе си и да видиш че не всички момичета се облеичат като магистралки има хора като теб-със същите интереси и със същите проблеми просто още не си /или въобще не си се помъчила да ги откриеш/. а да мочетата-не се отчайвай и ти ще си намериш половинката просто се иска още малко търпение.ти си все пак само на 18 години а на на 118-животът е пред теб предстоят ти още много хубави моменти.не се затваряй в себе си-запиши се н нещо което ти е приято-някакъви курсове или спорт и ще видиш как бързо ще си намериш нови приятели и ще се срещнеш с хора които да не те мислят за "откачалка"
    просто се усвихни и погледни на живото от по-добрата му страна.

Lilly
    Guest
    Сменяла съм средата не веднъж... дори много пъти съм я сменяла. От три години съм в ново училище (четвърто по ред). Не се държа надменно, не парадирам пред другите, че съм нещо повече от тях (въпреки, че в някои отношения съм наистина по-добра).
    Никъде не са ме възприемали. Днес на майка ми каза, че дъщерята на някаква нейна позната, която била седми клас вече си имала приятел.
    Аз й казах:
    "Ами значи, за мен няма никакъв шанс?"

Guest
    Well.. Being different is not always a bad thing. Това че всички не те приемат за това, че си различна, просто значи колко еднакви са всички те, плоски в главата... Да не ти пука за такива мизерници, просто търси хора с общи интереси, независимо къде Влез в някой IRC канал за хора с общи интереси, заговори се.. Отиди на някое клубче и т.н. и т.н. Нещата тръгват бавно бавно. Проблема абсолютно не е в теб, а в дебилите около теб.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Проблема абсолютно не е в теб, а в дебилите около теб.
    ! ! ! ! ! ! !

spored men problema ne e v teb prosto ne si namerila podhod6ta sreda.moga samo da ti kaja 4e hubavite ne6ta stavat kogato nai-malko o4akva6 taka 4e spoko vsi4ko 6te se opravi i da se izma4va6 ni6to nemoje6 da promeni6 6te si nameri6 i priqtelki i priqtei jivota e pred teb i rabota te zapo4ne6 i 6te se zapoznae6 s hora i nai-sladkiq studenski jivot moje da izjivee6 ne trqbva da ti puka 4e vsi4ki si imat gadjeta i ti 6te si nameri6 spoko

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Лошо е, че нямаш подкрепа дори от родителите си.
    Даже те може да се причина за "странноста" ти. И аз си говоря сама, но нямам оплаквания като цяло всъщност. Това, което трябва да направиш е не само да си смениш средата, това основно. Определено никак не е лесно, но не е невъзможно, и след това ще се чувстваш удовлетворена. Но май трябва да се самообработиш, не е нужно да имаш милиарди в швейцарска банка, за да можеш да си изградиш стил. Никой не е казал, че трябва да подтискаш себе си, за да може обществото да те приеме. Изрази себе си, бъди себе си. И винаги имай едно на ум дори за най- добрата ти приятелка, за да не останеш изненадана. Изненада винаги има, и тя е безкрайно неприятна, но когато си имала едно на ум е по различно. Стегни се, и вместо само да хленчиш действай, все някога ще постигнеш резултат, дори всичко да ти се вижда безсмислено. Успех

Give me your best shot motherfucker!

Мила, напоследък все по-често се замислям за това, че вече нямам близки приятели. Приятелите са всичко на този свят, така че направи всичко възможно да се сдружиш с колкото можеш повече хора дори и да не ги харесваш. Просто те ще са твоята опора във неприятни ситуации, ще те защитят и т н. Просто се опитай да се впишеш в компанията. Но знам колко самотна се чувсваш вътрешно, което е по-лошото. Мисля, че като започнеш да излизаш повече няма да мислиш за това и ще се оправиш. Запознай се с нови хора! Това е начинът!

Re: Сама съм от как се помня...

Цитирай Първоначално написано от Lilly
    ...но тогава защо съм сама?
    На този въпрос може да отговориш само ти...
    Иначе вече си доста голяма,можеш да почнеш работа и нав живот!
    Друго незнам какво може да ти е от полза като съвет...
    ...И изобщо не звучиш странно!
    Suglasen sum!Nqma kak da ti pomognem!
    Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.

Град
    В квартала
    SAMOUBII SE~!

Ученото си е учено! В кенеф да го затвориш, лавка ще отвори!

Град
    In^The^Hell
    Well.. Being different is not always a bad thing. Това че всички не те приемат за това, че си различна, просто значи колко еднакви са всички те, плоски в главата... Да не ти пука за такива мизерници, просто търси хора с общи интереси, независимо къде Влез в някой IRC канал за хора с общи интереси, заговори се.. Отиди на някое клубче и т.н. и т.н. Нещата тръгват бавно бавно. Проблема абсолютно не е в теб, а в дебилите около теб.
    napulno suglasna
    Rodix se bez da iskam,
    6te umra bez da iskam,
    no 6te jiveq kakto si iskam!!!

Красиво момиче
    Guest
    Значи не забравяй, че има точно поведение за точна ситуация. Хубаво е да си различен, но е хубаво и да си част от групата. Огледай се около себе си и виж какво е печелившото поведение, което обаче да не влиза в разрез с твойте разбирания. има поговорка "като си в глутница вълци трябва най-малкото да виеш като куче". Ти винаги ще си останеш различна и няма да изгубиш индивидуалността си, но следвайки общоприетите модели на поведение ще успееш да влезеш в джаза!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Master_88
    Потърси си друга обкръжаваща среда. Явно си заобиколена от неподходящи хора
    Правилно.

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    помъчи се малко да се промениш според мен
    или им тегли една майна и започни на ново
    "Целувка за лека нощ"

Я прати някое лс,може да се запознаем,пък ако се харесаме и да се вземем.
    Ко яли?-Пили.
    Ко пили?-Със зели.
    Нещо подобно е и този форум

Супер фен
    tq moita maika taka ... kato me gleda v nas samo se pita 6to ne izlezna nqkade oba4e kato po4na da izlizam i da se pribiram po no6tite po4ti po4va da me pita 6to se pribiram samo da qdu i da spq ... ei takiva ne6ta spored men v takiva slu4ai na samota prosto ... potursi nqkogo s koito ima6 pone 1 ob6ta tema tozi nqkogo 6te te dokara do drugi hora s koito moje da nameri6 2 temi na razgovor i taka jelaq ti kusmet i malko pove4e kuraj da ima6 da vzeme6 vsi4ko v racete si

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    ph gorkata gledai napred se nqkoga 6te sre6tne6 liubovta i istinska pr a roditelite ti da varvqt po dqvolite vmesto da ti davat nadejda te ti q zimat

0biChkam SlyNcEt0 :}

Фен
    Град
    Plovdiv
    opitai da smenish kompaniata...syzdai si nova...nameri novi priatelstva...nameri zabavni hora koito da te razvlichat...siguren sam i che shte sreshnesh niakoi koito da te obicha...i da ne te ostavia da tyjish sama...jivota e pred teb ne se otchaivai seki e imal takiva momenti...na tazi vyzrast te sa kratkotraini razberi go...a po vaprosa za roditelite ti shte kaja samo edno...te sa s abs drugo mislene ne im se vryzvai na prikaskite ...i po iskazvaneto za tva che sauchenichkite ti se otbiagvat zaradi oblichaneto ti...seki si izbira svoiat stil na oblichane koito mu haresva...i koito go kara da se chuvstva konfortno v nego ...i da e haresvan...sichko shte se opravi i to v nai skoro vreme promeni misleneto si kym kraino optimistichno ...tova shte ti dade tlasyk da napravish tezi neshta...

samotoata e mnoo gadno ne6to...ponqkoga i az se 4ystavm sama..bez priqteli..bez semistvo...no i tova se preodolqva prosto trqbva da povqrva6 4e ima i hora koito te obi4at i skoito moje6 da spodleq6 nezavisimo 4e ne sa ti rodnini!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си