Преди време си направих труда да напиша еднин хубав пост точно за devil4eto във "сложете своята снимка ТУК" ...Явно остана незабелязан. Хубу,замълчах си,но вече взе да ми писва

Първо и мен секстрийм ме дразни,но сега може да се каже ,че ще я "защитя" Права си,че и тя се мисли за Мис Свят,но и ти го правиш!От къде дълбаеш това самочувствие просто си нямам идея!

Типично мнение на "пластична мацка". Осъзнай се,бе, дете! Събуди се! Ти си от хората, които нямат нищо - нямат приятели, нямат семейства... И сичко това само заради това, че "има" много по-важни нещя от тея...

Не за първи път виждам репликата "дете'.Ей пикло вчерешна я се осъзнай!Та ти преди 1 месец стана на 15. И кво голяма ли се чувстваш !?Герой ли си като си на 15 ?!!С какво право ще кажеш на някой,че е дете след като и ти си едно голямо дете!?Поне да беше на 16-17 да го кажеш,но сега ПРОСТО НЕ върви Смешно е,капиш!?
Другото което ме дразни в теб е ,че си мислиш,че си страшно умна..!Твърде самовлюбено!Имаш страшно много да учиш!Забелязах,че след като няма с к'во друго да се защитиш винаги гледаш правописа на един човек...

Това е форум и на мен не ми пука дали ще пиша грамотно защото хората тук не са ми никви и не ме интересува к'во ще си помислят за мен

Цитирай Първоначално написано от XtazZy*again
Хаххахахм, глупав човек!
Твое мнение от една друга тема.Нали претендираш да си умница?Защо казваш на някой,че е тъп като дори не го познаваш?М?

Цитирай Първоначално написано от XtazZy*again
Няма човек, който да ме разбира. Има само такива, които да ме приемат такава, каквато съм. Начекла съм ги приятели.
Това миличка /сега ще се размрънкаш,че съм ти писала "миличка" / е просто една заучена фраза.Извинявай,но и аз мога да почна да говоря само с някви заучени фрази Ти просто натъртваш "нещата"!

Правила, които, може би, си пресъпил:

1. Трябва да се пише на кирилица
2. Аватара и подписа трябва да малки
3. Не може да се флууд-и

И НЕ МОДЕРАТОРИТЕ СА ВИНОЕНИ, А АДМИНИСТРАТОРИТЕ!

Браво,че повтори моята реплика в темата.Аз вече бях написала,че модовете нямат вина ,но ти трябва да го кажеш.И пак се правиш на многознайка!Във тийнпроблем няма правило което да забранява писането на латиница

И се надявам сега да не се включат "върлите"защитници на devil4e-Worth...нещо си,fire of stan и не знам си кой!
Също така се надявам поста ми да не бъде изтрит защото мисля,че е в рамките на нормалното!