.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

Тема: obitca na vrata...

Hybrid View

Повече от фен
    Град
    Coki gugutko iskam si podpisa!
    shte ti post-na nqkoe drugo utl da vidish na kakvo mojesh da zaprilichash :
    http://www.bmezine.com/pierce/11-sur...pider-bite.jpg
    http://www.bmezine.com/pierce/11-sur...h/dscn0683.jpg
    http://www.bmezine.com/pierce/11-sur...am00075470.jpg
    ako mislish 4e tova e krasivo ...
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
    /забрана за ползване на такъв

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Красиво е наистина,но 100% има опасност от инфекция....

БДУ - са се сещам за 1 френд,искаше да си слага на рамото ма се отказа щот го хвана шубето
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Аз съм виждала, не е лошо, оригинално е, ама ако си момче - няма смисъл, щото ако си момиче, то ще се крие под косата и няма смисъл - просто няма никой да я вижда! (дори и ти)
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Супер фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    Аз съм виждала, не е лошо, оригинално е, ама ако си момче - няма смисъл, щото ако си момиче, то ще се крие под косата и няма смисъл - просто няма никой да я вижда! (дори и ти)
    e nqkoi det si pravqt na intimnite 4asti, pak ne im se vijdat ma si e za tqhen kef i za partniorite, ne e zaduljitelno edin piercing da e na tolkova vidno za vsi4ki mqsto

ami spored men su6to e gotino mnogo obi4kata na vrata a otnosno tova 4e nqma da se vijda.......nqkoi hora mai vse o6te ne sa proumqli 4e 4ovek si slaga pierc zaradi samiq sebe si a ne zaradi dr sqka6 az kato imam obica na ezika trqbva da hodq i da se plezq ili ako nqkoi ima obica mejdu cicite kadeto su6to e super qko trqbva da hodi po cici........
    Ni6to ne moje da se sravni s edin 4ovek i edna ma6ina,koito zaedno se opitvat da nadhvurlqt svoite vuzmojnosti!

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Az az az az! Samo da vzema predkoledna zaplata i otivam da me bocnat m/u cicite... mai. I trugvam po cici.. kekeke

Saatana vittu perkele hate crew!

Супер фен
    Ne me kefi kato ideq, glupavo zvu4i iii 6te e grozno (pone za men)...
    iii e po4ti sigorno 4e 6te ima infekcii, za6toto kojata na vrata e izklu4itelno nejna
    Az to4no na 6iqta ne bih si slojila...ina4e iskam na ezika

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Oh, ne razbrahte 4e kojata na vrata e MNOGO po-debela ot tazi na liceto. A horata mnogo po-4esto plqskat pierci na liceto. Infekciite ne idvat ot nejnostta na kojata, infekciite idvat ot nepo4istvane kakto trqbva!

A na ezika ima tolkova mnogo ali-bali, koito mogat da ti zasegnat s edno dup4ene, 4e si nqmash ideq. Moga da ti razkaja istoriikata za edna macka s obica na ezika i raznite mu tam uslojenie.
    Tuj 4e ne otri4ai nqkoi pierc samo zashtoto moje da se polu4i unfekciq...

Saatana vittu perkele hate crew!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от sineoka_kukla
    Ne me kefi kato ideq, glupavo zvu4i iii 6te e grozno (pone za men)...
    iii e po4ti sigorno 4e 6te ima infekcii, za6toto kojata na vrata e izklu4itelno nejna
    Az to4no na 6iqta ne bih si slojila...ina4e iskam na ezika
    Май на теб казах вече да не крещиш. РазберИ, че става въпрос за обица на врата отзад! Там кожата е дебела! Не си ли знаеш тялото?

Мега фен
    А аз мога да изнамеря една снимка с яко възпален език, за да разберете, че щом всички имат там, не значи, че не може да се получи инфекция.

Надявам се, че знаете по какъв брутален начин се слагат тези обици?
    Това е най-готиното нещо което съм виждала, скоро мислех да ходя да ми сложат, но...върнах се със спомени от гледката на кървавото клане...Обичам себе си и не бих си го причинила след като гледах как се прави, но това си остава НАЙ-ЯКИЯТ пиърсинг

Мега фен
    Обица на езика ли имаш предвид? В интернет има филмчета с пробиване на доста места. На език не съм гледала, но на веждата виждал/а ли си? Там тече адски много кръв.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Обица на езика ли имаш предвид? В интернет има филмчета с пробиване на доста места. На език не съм гледала, но на веждата виждал/а ли си? Там тече адски много кръв.
    Не, не, извинявй, говорех за врата- бях с един приятел и гледах- то се мушат хиляди неща и се дърпа кожата все едно е плат, има мноооого кръв,големи дупки и т.н. после има и синини, но се оправят, де, много е готино иначе

Мега фен
    Не знам...би трябвало само да го хванат с клампа и да продупчат с иглата...аз имам пиърси само по лицето и по тялото се чудя, защото има повече нерви и има голямо опасност да се отхвърли обицата...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си