- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- на кое място е България за употреба на наркотици?!
 Отговор в тема
 Отговор в тема

на кое място е България за употреба на наркотици?! Питам ви,защото имам доклад по психология и трябва да спомена и това .. другото инфо си го намерих,ама представа си нямам на кое място сме ... (убедена съм обаче,че сме на челните позиции)
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Зависи какво се визира под "наркотици". Така или иначе сме в челните места, поне за миналата година. За тази мисля че не е правено изследване, но при проучване на експерти е установено че след отменянето на еднократната доза (прочутата поправка "Севлиевски") употребата на наркотици се е увеличила почти двойно. Мисля че от този факт трябва да си направят изводи модераторите - чрез скриване на информация и ограничаване на достъпа до знания не може да се води ефективна борба с опасностите от наркотиците.
Know your body. Know your mind. Know your source.
Аз, като едно зряло и отговорно човешко същество, никога няма да призная правото на някой друг да управлява моя избор, какво да вкарвам в тялото си или накъде да отправя своя разум. От кожата навътре всичко е под моя юрисдикция, или не е така?

Nqma takava statistika!
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
mz naistina 4etox nqkude 4e sme v 4elnata 5ca axxa tva e super brutalno xaxxa

...and l3av3 7his m3ss b3hind...
в 4елната 5-ица сме по употреба на амфетамини, с тенденция да стигнем до "медалите" в скоро време
употребата на марихуана е все-още няколко пъти по-ниска от пове4ето европейски страни с тенденция да се изравним с тях,
а употребата на хероин, която през 90-те беще ужасно висока сега намалява прогресивно пак с тенденция да се изравни с другите европейски държави.
Единна статистика няма, защото в разли4ните държави са забранени разли4ни вещества.
По употреба на алкохол оба4е сме в 4елната тройка

Българските тинейджъри са на 1во място по къркане в Европа.Първоначално написано от Анонимко
Рали, пиши ни на 4то място.

eto tova e to samata istinaПървоначално написано от Анонимко

Абе незнам ама в четвъртък се качи едно момиче в рейса и беше надрусано яко... гледката е ...

tva e mn 4esto sre6tano puk i na men mi se e slu4valovseki ima trudni momenti ama tq ,moje da si e bila nekva narkomanka xaxПървоначално написано от PLAMENKO

Откога даскалите се интересуват кво си написал в домашното? И си мислиш че те знаят та да дте поправят. Разберете че даскалите са нищожества а тея които им играят по свирката са балъци.
2т. системно
xax tva 4e daskalite sa tupi e napulno vqrno podkrepqm tezata=D> =D> =D>

Хаха верно , че не е много престижно да си учител , ама по-добре училител отколкото нищо.Първоначално написано от Amayo

na 4 to
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.

Кои са на първо място?
[quote="p4elata_brumze"]Кои са на първо място?[/quot
AKO PITA6 MEN NIE SME NA 1-vo MQSTO I PO UPOTREBA NA NARKOTICI I PO UP. NA ALKOHOL

В изчисленията за 2005 г. България се подрежда на 21 място по употреба на канабис, като на първо място са Франция и Испания, а последна е Гърция. Пак според доклада, касаещ употребата на амфетамин през изминалата година, сред хората на възраст между 15 и 34 години в България употребяващите амфетамин са 0,9 %. Най-много са зависимите във Великобритания, Германия, скандинавските страни и част от бившите съветски републики. За употребата на екстази отново сред хора на възраст между 15 и 34 години водещи страни са Чехия, Великобритания и Испания. Там процентът на зависимите е от 7,7 до 2,9.
В България данните сочат, че 1,1 на сто употребяват екстази. По употребата на кокаин през изминалата година България се нарежда на 14 място сред страните в Европа. На първо място са Испания, Англия и Уелс. Данните от доклада сочат, че в периода 2003-2004 година за разпространение на ХИВ вируса сред изследване, употребяващите наркотици чрез инжектиране, сочи че засегнатите в България са 0,7 %, а най-висок е процентът във Франция - 12,2 %.
Хероинът излиза от мода и в България. Няма увеличение на броя на зависимите, дори обратното – забелязва се лек отлив. Вероятно и затова цената на хероина е паднала драстично навсякъде в Европа, някъде два пъти. Затова пък най-голямата опасност сега се крие в прекомерната употреба на амфетамини и екстази. А най-лошото е, че са свързани с модата в начина на живот на младежите. С нарастваща сила това важи и за страната ни. И докато хероинът е улична дрога, амфетамините са клубни наркотици, едва ли не задължителна част от забавлението на младежите.
Boom-a na amfetaminite
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
Не знам дали ще ти помогне, обаче не познавам хора между 14-25 годишна възраст, които да не са друсали като в тва число включвам и хавата. wan`a`doo това са доста стари данниКато гледам как се ядат бонитата направо не знам

Сички! На първо сме место сме. Нявсякъде е пълно с наркомани.

2т. системно