простотии! към амфетите не можеш да се пристрастиш психически, защото нямат действие върху психиката. това с ябълката е един случай които се разправя на ляво на дясно, но този ефект може да ти докара единствено LSD. Амфетите проблема им е че много рядко са чисти и сериозно овреждат организма, защото се смесват с стрихнин и други по гадни неща, задръстват синусите и т.н. ако имаш кинти за кока - давай, ако не по леко с амфетите.
brato amfeti naistina uvrejdat seriozno psihikata.. znam go ot li4en opit... imal sum slu4ai na izklu4itelna paranoq sled prodaljitelno hranene s amfeti ... snaiperisti,kameri ... awe v bahti filmite sum izpadal...Първоначално написано от Snoopy_
"Don`t drink & drive , just smoke & fly!!!!"
това става от кофти амфети, и мен веднъж ми се случи, но по принцип не е така...
tova stava ot 4 kantara za 4 dena ...Първоначално написано от Snoopy_
ей такоа идва ти ацкия power
глей на мен сън не ма хваща хахахах
ама такоа страст ти стаа сеш се![]()
Значи и аз да си кажа!
НЯМА ПРИСТРАСТЯВАНЕ!Бях зимала няколко месеца нон стоп(много пъти съм прекалявала)!След което спрях....наистина в началото има гадна депресия...но после се чувстваш по-яко без тях!И ся вече само от време на време....
Но за пристрастяването зависи и от него!
Ако на приятеля ти му е много гот да взима амфетки...едва ли скоро ще спре...докато не предруса толкова жестоко че няма да иска повече да ги поглежда!![]()
Той ако предруса много жестоко може да гледа цветятя само отдолу ако ме разбираш....
amfetite uni6tojavat mozaka pri mix sus marihuana vodqt do amfetaminena psihoza i 6izofreniq edin moi poznat zakla ba6ta si i rani te6ko maika si za6toto otkazali da mu dadat pari za narkotici leja 1 mesec v ludnica zaradi moza4ni ovrejdaniq porodeni ot anfetaminite .koito ne mi vqrva moje da proveri v vesnik TRUD ot 24.01.2007
Кви халюцинации при амфетите бе баси смеха хахахаххахаха![]()
xaxaa... a vie si mislite 4e mn znaete taka li?golemite narkomani!drusai non-stop amfeti,ne si lqgai dori za mig za 80-90 4asa i togava mi govori 4e nqma haliucinacii ... vie da ne mislite 4e ot edin kantar 6e vi stane ne6to ... bah vi v pubertetskite specove![]()
Hahah,ama vie naistina ste mnoogu zle,katu ne znaete shto prikazvate gluposti.Esttestvenu che ima haliucinacii,mogat da se poqvat sled predozirane,moje i malku sled katu si sprql...prasnali ste 5 linii i veche si mislite che sichku znaete...
You Don`t Have To Love Me...You Don`t Even Have To Like Me...But You Will Respect Me!!!
начи мн ясно че не са халюцинации като да се надрусаш с диазепами примерно.. но както казаха по-горе като не спиш една седмица и само чертайш мн ясно че параноясваш.. естествено не говорим за ясни и постоянни образи, а за привиждания (примерно виждаш с периферното си зрение човек, но като се обърнеш виждаш че няма никой) и леки паранои (като тфа да си убеден че някой върви след теб и те преследва и дори да чуваш стъпките му).. това всичкото се получава от безсъние и предрусване..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.