.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Тема: amfeti

Повече от фен
    простотии! към амфетите не можеш да се пристрастиш психически, защото нямат действие върху психиката. това с ябълката е един случай които се разправя на ляво на дясно, но този ефект може да ти докара единствено LSD. Амфетите проблема им е че много рядко са чисти и сериозно овреждат организма, защото се смесват с стрихнин и други по гадни неща, задръстват синусите и т.н. ако имаш кинти за кока - давай, ако не по леко с амфетите.

Цитирай Първоначално написано от Snoopy_
    простотии! към амфетите не можеш да се пристрастиш психически, защото нямат действие върху психиката. това с ябълката е един случай които се разправя на ляво на дясно, но този ефект може да ти докара единствено LSD. Амфетите проблема им е че много рядко са чисти и сериозно овреждат организма, защото се смесват с стрихнин и други по гадни неща, задръстват синусите и т.н. ако имаш кинти за кока - давай, ако не по леко с амфетите.
    brato amfeti naistina uvrejdat seriozno psihikata.. znam go ot li4en opit... imal sum slu4ai na izklu4itelna paranoq sled prodaljitelno hranene s amfeti ... snaiperisti,kameri ... awe v bahti filmite sum izpadal...
    "Don`t drink & drive , just smoke & fly!!!!"

Повече от фен
    това става от кофти амфети, и мен веднъж ми се случи, но по принцип не е така...

това става от кофти амфети, и мен веднъж ми се случи, но по принцип не е така...
    tova stava ot 4 kantara za 4 dena ...

ей такоа идва ти ацкия power
    глей на мен сън не ма хваща хахахах
    ама такоа страст ти стаа сеш се

Голям фен
    Град
    Stz
    Значи и аз да си кажа!
    НЯМА ПРИСТРАСТЯВАНЕ!Бях зимала няколко месеца нон стоп(много пъти съм прекалявала)!След което спрях....наистина в началото има гадна депресия...но после се чувстваш по-яко без тях!И ся вече само от време на време....
    Но за пристрастяването зависи и от него!
    Ако на приятеля ти му е много гот да взима амфетки...едва ли скоро ще спре...докато не предруса толкова жестоко че няма да иска повече да ги поглежда!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Повече от фен
    Той ако предруса много жестоко може да гледа цветятя само отдолу ако ме разбираш....

Голям фен
    Град
    Stz
    Той ако предруса много жестоко може да гледа цветятя само отдолу ако ме разбираш....
    Hah...ne govorq 4ak pyk tolkova!Prosto az ei tyi edin pyt prekaleno mnogo vzeh i ne se osyznah!I na drugiq den ,ebala mi sa be6e maikata!

FeeLCooL
    Guest

amfeti

amfetite uni6tojavat mozaka pri mix sus marihuana vodqt do amfetaminena psihoza i 6izofreniq edin moi poznat zakla ba6ta si i rani te6ko maika si za6toto otkazali da mu dadat pari za narkotici leja 1 mesec v ludnica zaradi moza4ni ovrejdaniq porodeni ot anfetaminite .koito ne mi vqrva moje da proveri v vesnik TRUD ot 24.01.2007

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Кви халюцинации при амфетите бе баси смеха хахахаххахаха

Голям фен
    Град
    Stz
    Цитирай Първоначално написано от CRaZy_IKT
    Кви халюцинации при амфетите бе баси смеха хахахаххахаха
    И аз тва се чудех...хората като не са пробвали и някой ги е филмирал и си мислят че знаят!

xaxaa... a vie si mislite 4e mn znaete taka li?golemite narkomani!drusai non-stop amfeti,ne si lqgai dori za mig za 80-90 4asa i togava mi govori 4e nqma haliucinacii ... vie da ne mislite 4e ot edin kantar 6e vi stane ne6to ... bah vi v pubertetskite specove

Hahah,ama vie naistina ste mnoogu zle,katu ne znaete shto prikazvate gluposti.Esttestvenu che ima haliucinacii,mogat da se poqvat sled predozirane,moje i malku sled katu si sprql...prasnali ste 5 linii i veche si mislite che sichku znaete...
    You Don`t Have To Love Me...You Don`t Even Have To Like Me...But You Will Respect Me!!!

Супер фен
    начи мн ясно че не са халюцинации като да се надрусаш с диазепами примерно.. но както казаха по-горе като не спиш една седмица и само чертайш мн ясно че параноясваш.. естествено не говорим за ясни и постоянни образи, а за привиждания (примерно виждаш с периферното си зрение човек, но като се обърнеш виждаш че няма никой) и леки паранои (като тфа да си убеден че някой върви след теб и те преследва и дори да чуваш стъпките му).. това всичкото се получава от безсъние и предрусване..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Темата е стара, вече се изчерпа, а и повече от 30% от мненията в нея са в грубо нарушение на 12 точка от правилника!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си