- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кола маска на краката
Ако си направя кола маска на краката ще ми се сгъстят ли космите и ще почернеят ли???
Зависи си от самия човек. Аз си го правя сам с топла коло маска от аптеката. Правя го веднъж на 20-25 дни, което е добре![]()
2т. забрана за ползване на профил
Е има ли начин да разбера от кой тип съм без да си я направащот един фр веднъж си избръсна краката и после му станаха бахти космите...
Ми то веднъж почнеш ли няма спиране![]()
2т. забрана за ползване на профил
има разлика между кола маска и бръснене,ама по принцип след кола маската трябва да станат по-малко и по-тънки,защото се изкореняват а с бръснача само ги калцаш![]()
Аз вече от две години си правя кола маска на краката - ефект има 100%Че боли - не може да се отрече, но определено космите стават по-тънки, затова те съветвам да не се чудиш повече
![]()
Видя я царят, че се смее,
но сам усмивката изгуби.
Забрави ловните соколи,
дори забрави да воюва.
lOvE iS DEliGhT!
S epilator i kola maska kosmite namalqvat i iztanqvat. Tova e t.nar. trimming efekt. Edin aver naskoro be6e na fotoepilaciq, i az mislq da ida. Efekt mu garantirat pone 1 godina bez kosam!!!
a kakva e cenata na tazi procedura(fotoepilaciqta)
Изключено е да ти станат по-гъсти. Даже след честа коло маска космите стават значително по-малко и по-тънки. Разбира се, ако не се бръснеш. А за цвета - да, ще станат по-тъмни. Но е много по-добре да си ги махаш, отколкото да имаш руси!
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
Еми то ако си ги махна на краката ша трееа на цялото тяло смисъл крака и ръце на корема и гърдите неам :P
ahym , taka eПървоначално написано от HereTodayGoneToHell
shte stanat po tamni , ama i po tani4ki![]()
Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
Позволи ми аз да ти я дам!
boli li mnogo???
еми боли малко...няма начин да не те боли,все пак косъма се маха от корена!Но с времето се свиква..на мен вече въобше не ми пука....![]()
po dobre si kupi epilator
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
КОй ви е казал тая глупост, ако редовно използваш кола маска в продължение на 3 год не само, че ще се намали окосмяването, но има и възможност въобще да изчез не, прави си сметка, дали космите ще станат по черни и по дебели!Първоначално написано от Госта :)
hell is still overburdened
Имам въпрос който не е много по темата, но ако продължавам да си бръсна краката.... което правя досега след известно време ще ми стане ли твърда кожата и космите да са гадни от толкова много бръснене![]()
![]()
Почти сигурно е. Те затова са измислили кола маска.Първоначално написано от lamba
Аз сега искам да пробвам с кола маска, обаче малко се притеснявам ..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Кожата става по-твърда, понеже самобръсначката премахва хидролипидния слой на кожата. Освен това премахва само крайната част на косъма, оставяйки остър ръб и когато косъмът започне да расте отново след няколко часа има опасност да се врастне подкожно. Космите със сигурност стават по-дебели и по-твърди от бръсненето.
Не знаех, че през 2005 момчетата са си правили кола маска или са си бръснали краката-поне не съм забелязвал да е имало такава мода