Цитирай Първоначално написано от marusha
az kato se naperkam se 4uvstvam super umna i racionalna...haha :P lipsa na nujda ot sun i hrana,oba4e mnoo se obezvodniavash i triaa da se pie mnoo vodica...
koka:mi tia e super skupa,durji okolo 4as max,no e mnogo dobro,sled upotrebata moesh da si spish i iadesh bez nikfi problemi,ina4e deistfieto s malki razliki e kato pri amfetite
herca:ne sum mnogo zapoznata poradi pri4inata 4e ne sum upotrebiavala i niama,no sa mi kazvali 4e 4uvstvoto ne moje da se sravni s nishto drugo,sled vtoria put si se zaribil ne4oveshki mnogo,se edno letish v nebesata,leko tie e na dushicata i takia raboti...
xap: mi za bonbona kfo da kaja osven 4e tfa za men e nai0iaki narkotik,koito sum probvala
lsdredsatavliava malko karton4e i te vkarva v nema tolko loshia film,ostava ti za cial jivot v kruvta i se "objda" ot vreme na vreme HAHAHA
abe iako e............. :P
от което става ясно, 4е си пробвала трева, бонбон и амфета, но не си пробвала кока, защото ина4е щеше да знаеш, 4е коката държи 20-30 минути и дава едно усещане не само за сила и самоувереност, както амфетите, но и усещане за жели4ие и могъщество, дето от никакви амфети не можеш да го постигнеш.. то затова и коката е поне 15 пъти по скъпа от амфетите, и затова пък не винаги полу4аваш истинска кока..
една перуанка, с която се запознах в Испания каза 4е в Европа не може да се намери 4ист кокаин, а само химия с примеси от кокаин..

за херцата не мога да кажа много само веднъж съм пробвал, на цигара и ми беше гадно. едно такова топло и задушливо и глупаво, нищо не ти се прави,
и ти се гади, ама не драйфаш,и по едно време се усетих 4е преси4ам на 4ервено и си акзах 4е НИКОГА пове4е няма да пробвам тоя гомнян шит!!
и доколкото знам е вярно, 4е ако ти хареса от първия път и пробваш втори път нямало отказване.

за ЛСД мога да ви кажа, 4е не е по яко от мексикански гъби, 4е не може да се сравнява с ДМТ по красота на визиите и усещането не е 4ак толкова емоционално.

никаф лош филм няма стига сам да не се забъркаш в такъв, а ехо-ефектите траят един-два месеца, а не година.

надявам се не съм те обидил като разясних малко въз основа на собствен опит.