Цитирай Първоначално написано от xaxo_xixi
Цитирай Първоначално написано от marusha
Цитирай Първоначално написано от nasty_13
Taka 6te pomolq nqkoi ako moje da mi dade informaciq za nai-4esto upotrebqvanite narkotici(trevica,amfeti,koka,heroin,Xtazy,LSD i drugi ...))
iskam da razbera kak deistvat,do kolko se pristrastqva6,kolko struvat ...Abe kolkoto pove4e,tolkova po-dobre.
Treva: super iako ti e,smeesh se mnoo,o4ite ti staat na guz,filmirash se supeer veselo,ne mijesh da govorish i da se izkazvash i bla bl bla
amfetki:imash super mnogo power,energia,4uvstvash se spokoen i samouveren,izpitvash goliama nujda ot tova da govorish i mejdu drugoto e basi umnite neshta kopeleee,az kato se naperkam se 4uvstvam super umna i racionalna...haha :P lipsa na nujda ot sun i hrana,oba4e mnoo se obezvodniavash i triaa da se pie mnoo vodica...
koka:mi tia e super skupa,durji okolo 4as max,no e mnogo dobro,sled upotrebata moesh da si spish i iadesh bez nikfi problemi,ina4e deistfieto s malki razliki e kato pri amfetite
herca:ne sum mnogo zapoznata poradi pri4inata 4e ne sum upotrebiavala i niama,no sa mi kazvali 4e 4uvstvoto ne moje da se sravni s nishto drugo,sled vtoria put si se zaribil ne4oveshki mnogo,se edno letish v nebesata,leko tie e na dushicata i takia raboti...
xap: mi za bonbona kfo da kaja osven 4e tfa za men e nai0iaki narkotik,koito sum probvala \a momenta...Kato te zavurti bratle i ne znaesh kude se namirash,se edno letish,abe super iako ti e,a ot hap po princip moje i da treshtish mnogo,ama hubavia bonbon e vurtiashtia ako moje taka da se kaje
lsdredsatavliava malko karton4e i te vkarva v nema tolko loshia film,ostava ti za cial jivot v kruvta i se "objda" ot vreme na vreme HAHAHA
abe iako e............. :P
Това го пише навсякаде т.е. нищо ново под слънцето.
mi kato go pishe na siakude da go beshe napisal ti be pi4