.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 77
    Повече от фен
    дразнят ме зубарите в калса ми,някои даскалки,две от които направо ме побъркват,но някой ,който да ме дразни АДСКИ МНОГО мисля ,че няма

HORA,ZAPOMNETE-AZ SUM MOM4E!!!

men li4no me draznqt zlobnite,zavidlivi i gadni hora
    naistina me draznqt
    from
    hot_sexy_lady

Повече от фен Аватара на S8K
    Град
    извъН Вселената...:P
    от класа...сички без 2ма...френдовете.....сички други са гадни пози,чалгари,смешници имам си едно момче в класа и то е ГЕЙ...скапано лайно....... бе неам думи за класа ми,мнооо са зле...
    "Всички гъби се ядат някой само по веднъж"

Биби
    Guest
    От моя клас почти всички момичета ме дразнят,защото се простачки,чалгарки и интригантки. Разбирам се нормално само с две.Повече си общувам с момчетата-все пак са малко по-интелигентни. От тях ме дразни едно мамино детенце,дето си мисли,че света е негов и всички ще правим каквото той каже. Като цяло си мразя класа и се надявам да се махна от тях и тъпото квартално училище.

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Преди ме дразнеше едно момче и едно момиче. Но тях ги изключиха и вече няма кой да ме дразни идеален си ми е класа.

Много ме дразни една, дето е супер куха.Пуска некви лафове дето са толкова весели,забавни,хумористичн и,духовити, че нема некъде Просто като я вида да приказва нещо, ми иде да повърна.Ааа!И на всичкото отгоре устата и мирише на умрели яребици
    Мисли глобално, действай локално!

Супер фен
    Ооо да в съседния клас има едно малоумно загубено женско прасе.Факта,че съществува ме дразни достатъчно много.Не мога да я трая и не бих издържала и 5 минути в една стая с нея.Много пъти съм била на косъм да и строша кофата малоумна...Ся вярно,че е по-big от мен,но е голяма глезла и един шамар е достатъчен да се разциври ! Тая с удоволствие бих я убила !
    So never mind the darkness
    We still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever
    Even cold November rain...

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    po4ti celiq mi klas (bez 3ma-4ma) na4elo s edin mazen 4algar

Мен ме дразни една мустаката крава от моя клас. Много странно животно - хем прасе, хем крава, хем зубър, хем мустаката. Сами се сещате колко е противна. Не стига и че ме копира мамицата й...Само като се сетя за нея ми става гадно

Фен
    Град
    Шумен
    Ами има една зубарка от моя клас която много ме изнервя...Направим ние някое контролно и тя все вика "ама аз не бях учила ся ще имам 2-ка" а кво накрая има единствената 6-ца в целия клас.Е това е супер изнервящо.Има и още една която ме копира тя е едно прасе прави всичко като мен...облекло,говор,грим абе всичко...само че не постига голям успех.

Град
    Там където всички говорят:}}}
    Има една вщица в класа ми...едно човекоподобно и се чудя дали ме дразни или я съжалявам... ама така на кръв гледа че тръпки да те побият!!!

Град
    SAMOKOV OLE
    men ima mnogo hora me draznat i ot trenirovkata i ot u4ilishe i vobshte imam edin sveste priqte kadeto takav pich nikade ne sam vijdal
    SEX,BASKET

Голям фен
    Град
    София
    klasnata!!!!!!

Фен
    Град
    Plovidv
    ax0ax00ax0ax0ax0ax00ax GADNI HATERI!!!

Град
    Елена

ei i moito mnenie

Ami kvo da vi kaja men me drazni edna otvratitelna daskalica deto mi predava po fizika..edin otvratitelen hamster s prqkor-Hamionela HAmsterova ot Hamstredam po prqkor hamstera...male mnogo me nervi taq postoqnno se zaqjda s vsi4ki i samo me drazni..typa uvsy.A ina4e za klasa mi si4kite sa adski gotini i super qki.Mnogo si obi4am klasa..a i tazi godina ni e posledna..sled kraq na u4ebnata godina vsi4ki 6te se razdelim..vsi4ki 6te kandidatsvame na razli4ni mesta i klasa ni 6te se razcepi..zatova mnogo si obi4am klasa,kakto i te men

Има много хора от даскалото ми, които не толкова ме дразнят, колкото са ми смешни, защото са жалки комплексари.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    като цяло много си харесвам класа,но има и някой хора с които въобще не съм близка,но не може да се каже че се дразня на някой...по-скоро са ми безразлични

Супер фен
    Град
    България
    Мразя КЛАСА СИ ! Казвал съм го и пред ТЯХ! Немогат да направят нищо освен да търпят ,,Тъпия'' според тяхните думи човек.Т.е. АЗ .Толкова са глупави всичките ,че направо ............. нямам думи за тях.Аз ,че мразя хората МРАЗЯ ги ,Ама тези направо ............ Еми кво да правя противни са ми Хората като изцяло да не съм виновен аз ве
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    мм немога да кажа че има чак такива дразнители ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

99% от хората в скапаното ми ново даскало са комплексирани до мозъка на костите си тъпи спортисти,4алгари,измекяри, отрепки и секфа сган...само ме тормозят за метъла...затова намразих 4алгарите-налагат ми собствения си стил и ме заду6авам...ъпи копеленца,като имат изгода са ти 1-ви фр,а като ти има6 нужда от помощ никакви ги няма...искам да се.............................................. .................................................. .............
    просто да се самоубия,вс е скапано!
    За метъла живея, хора!

Дразнят ме сички , няма един с които да си кажеш нещо без да ти се смее..........
    C.Ronaldo is the best !!!

да ме дразни? ммм дразни ме само 1 момиче от даскалото ми защото 1.супер надута е и 2ро гледа ме накриво ..

Град
    Враца
    Ами едни момичета от класа ми..Само се правят на голямата работа и са пълни к*****

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Супер фен Аватара на gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от LyLa
    predi me drazne6e edno mom4e..a sega vsi4ki(za6toto sa stra6ni ligliovci i rastat samo na rust)!
    +1!
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Дразнят ме всички,които по някакъв начин ми влизат в личното пространство.
    Дразнят ме всички, които ми се качват на главата.
    Дразнят ме всички, които вместо да си решават проблемите сядат и почват да хленчат като малки бебета.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си