.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 77
    От класа супер много ме дразни един
    А от даскалото ... то пък оставаше никой да не ме дразни...

В началото като влизах в паралелката имаше доста...Сега с всички или съм приятел или нещщат да ме погледнат

Скайп: doombringer2006

Да, хората от класа, които ме дразнят са много. Абе целия клас с изключение на 2. Дразнят ме с това, че се правят на разбирачи и самочувстието им е до небето, а е без покритие. Дори не са грамотни, м*мка му. Имам железни нерви да ги трая толкова време, вече не им се връзвам и си им казвам всичко в очите Няма милост за никого

Супер фен
    Високомерни надувки (които всъщност са елементарни)

Град
    Valhalla
    От целия клас само едно момиче ме дразни, имена няма да споменавам, че от къде да знам кой влиза в тоя форум.

Голям фен
    Град
    sofiq
    много хора от даскало медразнят ама кво да се направи

ами много хора,но все за по 1-2 седмици .. нищо повече
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Мен ме дразни целия свят от скоро и почнах да се притеснявам за себе си. Изключение правят само наще, баба, дядо, леля и братовчедите ми.

Голям фен
    Никой не ме дразни за повече от 1 ден -нито в училище, нито някъде другаде.
    Don't worry, be happy!

Град
    Враца
    никой никъде не ме дразни
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

мен ме дразнят определена част от момчетата в класа
    Im wILd aNd fReE,aNd wHaT d0 u wAnt fRom mEe?

of mojete li da mikajete kak moje klasa mi da e tolkova... pff...si4kite momi4eta s koito se sabirame sa sviknalida se obijdat i da dvuli4at...edin vid ne sap riqtelki..i naprao ne izdarjam obijdat me i mene... nzkak da postapq... kajete mi savet umolqvam vi

от момчетата не , но има 3 метълки . Много зле тея обитачки .. Едната курва , другата няква супер превзета лигла дето от 2 седмици слуша метъл и се мисли за много веща .. абе въобщее .. 3-тата пък няква дето се мисли за много оригинална и разправя някви простотии на даскало от типа на кръвта е много вкусна , захар и гной сигурно ще е много яко .. и другите заблудени и се радват .. тея не мога да ги гледам .. като ги видя и ми се разваля деня .. ужас иначе друг не ме дразни .. повечето са свестни , а и има 10-тина много точни ..

Мега фен Аватара на SunSmile
    Като съм спала на криво ме дразнят всички. Иначе най - често един дебелак от моя клас - Цецко - Килото ми се лигави, ама го приземявам мн яко! Иначе една фръцла, тъпа и задремала, 4ието саму4увствие се дължи на тва, 4е баща й е даскал и ни е класен, ама и на нея не мъл4а и не ми дреме кой е баща й! даскала е мн печен и мн го уважавам, ама дъщеря му не е човек да се разбереш с нея. Ако не е тя първа никой друг нема да е Дали па си вярва, а?
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    Цитирай Първоначално написано от PeBuLs_BaBe
    Като съм спала на криво ме дразнят всички. Иначе най - често един дебелак от моя клас - Цецко - Килото ми се лигави, ама го приземявам мн яко! Иначе една фръцла, тъпа и задремала, 4ието саму4увствие се дължи на тва, 4е баща й е даскал и ни е класен, ама и на нея не мъл4а и не ми дреме кой е баща й! даскала е мн печен и мн го уважавам, ама дъщеря му не е човек да се разбереш с нея. Ако не е тя първа никой друг нема да е Дали па си вярва, а?

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Повече от фен
    Mene me drazni edno mom4e ot moq klas...ama mn mn mn me drazni

2-3 момичета има дето много ме дразнят. И едната като започне да вика на някой, нали да го попита нещо и като го направи едно такова провлачено лелеееее, направо незнам как се сдържам да не й хвана грозната коса й да я проскубя цялата. Или да й извия врата на два пъти по 360 градуса! Не знам как я трая. Скарах се с нея (слава Богу, вече няма кой да ми вика името по провлачен начин). Толкова да ми е неприятна и така да я мразя... Мразя я от началото на годината, още като я видях и разбрах, че няма да ми хареса. Така е - не ми харесва, не мога да я трая, искам да я ритна толкова силно, че след това да не може да седи седнала от болки в г*за! Или една друга, дето се прави на много важна и много разбираща. Добре, и аз понякога се правя на много разбираща, ама Господи, не съм толкова досадна и не се имам за голямата работа! Нея искам да я промушкам с нож право в сърцето или да я застрелям с нещо! И нея незнам как я трая, ама поне няма такъв провлаааачен глас! Направо не мога да повярвам как съм попаднала на такъв скапан клас! Ама аз съм си виновна... аз исках да съм с такъв профил.....

Супер фен
    Град
    Варна
    Имам страшен клас и никой не ме дразни,е само в отделни ситуации,ама то без това не може...А иначе има други хора,които адски много ме дразнят...
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

pove4eto ot polovinata mi klas me draznqt no nai mno nadmennite su6testva koito imat samo4ustvie do nebeto no nqmat osnovanie za tova .... izbivat si si4kite komkleksi ..

ДаАаАаА Има НяКоЙ ХоРа От СтАрИя Ми КлАс,ЕдНа От 9-10 КлАс,КоЯтО Се ПрАвИ На ВеЛиКа и зАпОвЯдВа нА вСиЧкИ вСе еДнО Са И СлУгИ А ТоВа СтРаШнО Ме ВбИсЯвА

бе има една дето мн мн мн ме дразни . и кфо ме дразни/ всичко мн е тъпа направо не я понасям и е от моя клас за съжаление а има и едно момче - той е толко тъп че нямам думи пфф зн що ама мн ме дразн ат

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P

Re: кои ви дразни

Цитирай Първоначално написано от bLuE^LaDy
    kak ste hora
    iskam da vi pitam ima li nqkoi, koito da vi drazni ot klasa ili ot daskaloto vi , i s kakvo vi drazni nai mn
    Много хора ме дразнят ..
    Ама това няма как да се оправи , щото те ме дразнят заради характера си .. заради това , че се възприемат като нещо повече ... от който и да е .. и това ме дразни

И все пак , вече не им обръщам внимание ..

Има и хора , които не ме дразнят , за това си излизам с тях , правя си веселото и не ме интересува ..
    Аз не се виждам с хора само в даскало примерно , или не всички ме дразнят , че да съм сам , единак ей така ..
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

от класа ме дразнят няколко момичета-държат се като лигли и се мислят за велики.И една друга,която просто не мога да я търпя

Град
    plovdiv
    мен ме дразни:
    1. самото училище
    2. тъпите ми съученици, които не мога да понасям
    3. скапаните даскали
    4. ранното ставане сутрин за 1ва смяна
    5. гадните домаши
    6. и т.н.

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Абе няколко "емота" .. нищо не са ми напрайли... Ама самото им присъствие ме дразни /не са от моя клас/ ..
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си