2-3 момичета има дето много ме дразнят. И едната като започне да вика на някой, нали да го попита нещо и като го направи едно такова провлачено лелеееее, направо незнам как се сдържам да не й хвана грозната коса й да я проскубя цялата. Или да й извия врата на два пъти по 360 градуса! Не знам как я трая. Скарах се с нея (слава Богу, вече няма кой да ми вика името по провлачен начин). Толкова да ми е неприятна и така да я мразя... Мразя я от началото на годината, още като я видях и разбрах, че няма да ми хареса. Така е - не ми харесва, не мога да я трая, искам да я ритна толкова силно, че след това да не може да седи седнала от болки в г*за! Или една друга, дето се прави на много важна и много разбираща. Добре, и аз понякога се правя на много разбираща, ама Господи, не съм толкова досадна и не се имам за голямата работа! Нея искам да я промушкам с нож право в сърцето или да я застрелям с нещо! И нея незнам как я трая, ама поне няма такъв провлаааачен глас! Направо не мога да повярвам как съм попаднала на такъв скапан клас! Ама аз съм си виновна... аз исках да съм с такъв профил.....