Много ми е интересно, че не се споменават наи-масовите злоупотреби с домашната аптечка. Предполагам всички си имат аналгин хинин. Просто се стърже на прах и се смърка. Ефекта наподобява в някаква степен ефекта на пико-то. Още по-странно ми е че в отговорите се споменава за ефедрата, като за наркотик. Е, да вярно че я забраниха в ЕС, но лично аз не усещам почти никакъв ефект от три ампули от по 200 мг/мл. Нещо подобно на ефедрата, но с много по-силен ефект(или поне върху мен) е Теотард-а. Продава се свободно във всяка аптека, а смесен с диазепам се получава един приятен ефект. Също така много лесно могат да се намерят анаболни стероиди(по-леките варианти като Бионабол и Метадон) - при тях се пие еднократна висока доза, което повишава агресията и изостря сетивата за около три-четири часа. Горещо бих препоръчал и смъркането на Креатин-мнохидрат. При едно кратен прием от 10 гр. се получава силен тонизиращ ефект и невероятно увеличаване нивото на енергизиране на организма. Има още десетки и десетки хапчета(или поне в моята аптека) с които можете да се надрусате както подобава. Ако ви интересува нещо определено - питайте.
P.S. За по-леките неща като онова с индийското орехче мисля че няма смисъл да пиша - които си пада по аматьорските работи може и да експериментира сам...