.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Guest
    Нало знаете 8 милиона българи имат щастието да живеят ж България,останалите нямат това щастие,но имат всичко останало

Голям фен
    Град
    In the embraces of my favourite...
    100%nqma da se mahna za6toto si obi4am stranata,obi4am priqtelite si i semeistvoto si tuk,ako zamina, nqma zna4enie koga sega/s maika mi /ili kato porasna gubq ne6to,a mrazq da gubq.A kato kapak nqma da se 4uvstvam kato u doma si!!!!

Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...

Re: Моите 50 причини да остана в България

Нека и аз се включа в темата, като си позволя да цитирам за пореден път.

Цитирай Първоначално написано от BaT_GirL
    МОЙТЕ 50 ПРИЧИНИ ДА ОСТАНА В БЪЛГАРИЯ
    -----------------------------------------------------------------------

1. Защото много ми харесва да живея в кочина.
    2. Защото обичам да дишам мръсен въздух.
    3. Държа да умра от рак на 40 години.
    4. Страшно си падам да плащам външния дълг, дето не съм го направил аз.
    5. Приятно ми е да работя по един месец за 120 лева
    6. Много ме радват сметките от по 150 лева за парно.
    7. Държа съседите да са олигофрени.
    8. Страшно си падам да ме унижават новобогаташи.
    9. Панелните гарсониери ме кефят.
    10. Обичам депутатите, дето съм ги избрал, да гласуват тъпи закони.
    11. Държа да се осигурявам здравно и след това като се разболея никой да не ми обръща внимание.
    12. Кефят ме данъците от по 40%.
    13. Хубаво ми е да събирам пари за кола от 10 години.
    14. Още по-хубаво ми е когато я купя и я откраднат.
    15. Харесват ми подкупните ченгета.
    16. Харесват ми подкупните митничари.
    17. Харесва ми, че абсолютно всички дето не трябва, са подкупни.
    18. Чувствам се щастлив, когато мутрите изнасилят гаджето ми.
    19. Чувствам се щастлив, когато мутрите изнасилят и мен.
    20. Обичам поп-фолка.
    21. Падам си да ми обират апартамента по 2 пъти в годината.
    22. Хубаво ми е сутрин да виждам некролози на 15 годишни деца, умрели от дрога.
    23. Приятно ми е да ме хапят бездомните помияри, който живеят в градината до нас.
    25. След това ми е хубаво когато в болницата ми кажат, че са свършили противобясната ваксина.
    26. Харесва ми да ме ръгат в обществения транспорт.
    27. Също ми харесва да ме настъпват и да ми кашлят в лицето.
    28. Обичам да ме лъжат на пазара.
    29. Обичам да ме лъжат навсякъде.
    30. Харесва ми, че в България думата "педераст" звучи гордо.
    31. Приятно ми е, че от чешмата в кухнята текат лайна.
    32. Обичам да гледам тъпа телевизия
    33. Обичам да слушам тъпо радио.
    34. Много обичам да ми спират кабелната телевизия, когато има хубав филм.
    35. Падам си да пия метилов алкохол в бутилка от "Whisky".
    36. Весело ми е да гледам как баба ми живее с 50 лв. пенсия.
    37. Доставя ми удоволствие да гледам кака контролите в градския транспорт бият хората.
    38. Доставя ми удоволствие и мен да ме бият.
    39. Страшно обичам тъпите театрални постановки.
    40. Радват ме бездомните деца, който дишат лепило по улиците.
    41. Още повече ме радват бездомните деца, когато са и гладни.
    42. Обичам да виждам пудели с прически за по 100$.
    43. Става ми хубаво, когато си купувам лекарства с изтекъл срок на годност.
    44. Весело ми е, когато освобождават убийци от затвора, за да си правят пломби по зъбите.
    45. Радвам се, когато на улицата срещна случайно бивши финансови фараони .
    46. Радвам се, когато на пешеходната пътека някой шофьор се опита да ме премаже.
    47. Обичам да си купувам фалшиви шампоани, от които да ме избиват обриви и да ми окапва косата.
    48. Харесва ми, когато някой се закачи на моя телефон и говори половин час с Нова Зеландия.
    49. Приятно ми е, когато някой психопат спечели изборите.
    50. Радвам се, когато разни тъпаци с костюми за по 1000 лв, наскоро купили по един мезонет на трите си любовници, с извън нормено тегло от прекомерно ядене на езици от пъдпъдъци, прекарващи уикендите си на островите Тонга, возещи се в служебни коли, струващи колкото половин поликлиника, децата на които ходят с по 6 бодигарда, жените на които се занимават с това да си купуват гащи от Париж всеки втори петък на месеца, да се опитват да ме убедят, че нещата "някога" ще се оправят.

1. В кочината живеят свинете. В България, на село (и в малките градове) се гледат свине в кочини. Ти свиня ли си? (риторичен въпрос)
    2. Купи си колибка в планината. В България има планини.
    3. Ако пушиш и на 30 можеш да умреш, дори и на друга планета да си. В България добре вдигат цигарите, нека младежите да нямат пари за цигари.
    4. Едва ли точно ти плащаш нещо. Доста страни имат външен дълг, в това число и наша България.
    5. Да си учила на времето, да работиш за повече. В България има шанс да се учи, стига да има човек желание, а има ли желание човек ще намери и начин.
    6. Всяка услуга се заплаща, не само в България. От точка 5 ще повторя : "Да си учила на времето, да работиш за повече" и ще допълня, че ако си учила ще взимаш по-голяма заплата и съответно ще си платиш парното.
    7. Ако спазиш точка 2 няма да имаш съседи. Препоръчвам ти Родопите, намират се в България.
    8. Има си закони. Законите са да се спазват. Ако някой те притиснява се обърни към адвокат, български адвокат от България!
    9. От колибката в планината няма да виждаш панелки.
    10. Законите са си наред. Ти не им вникваш в смисъла.
    11. За това скоро четох в един вестник, че ще се съкращават личните лекари от другата година. Внимание ще ти обърнат, но има си хора и хора. Дано попаднеш на хора следващия път.
    12. Моля?
    13. Пускай повече еврофутбол, тото и се обаждай на Иво Танев. ПАК ТИ КАЗВАМ : ДА СИ УЧИЛА , КОЛА ДА СИ СИ КУПИЛА!!!
    14. За това си има застрахователни дружества. Чувала ли си за застраховки? Български застраховки.
    15. в. "24 часа": "Полицаи отказаха подкуп от по 5 лева". ИМА НАДЕЖДА!
    16. Вчера по новините казаха, че уволняват не знам си колко бройки митничари. Както казах в 15 - ИМА НАДЕЖДА.
    17.
    18. Адвокат->Полиця->Съд->СПРАВЕДЛИВОСТ
    19. Адвокат->Полиця->Съд->СПРАВЕДЛИВОСТ
    20. И аз.
    21. Сложи си модерна врата, модерна ключалка, модерна охранителна система и си гледай куче.
    22. Мислиш ли, че е лесно да си родител? (аз не съм и не съм сигурен дали ще се справя)
    23. Кучетата усещат страха. Те самите лаят от страх. Едно дърво дълго метър и дебело 10 см ще помогне в случая.
    24.
    25. Преувеличаваш.
    26. Едно колело "Балканче" е около 20 лева.
    27. 26.
    28. На първо място един търговец за да успее трябва да послъгва.
    29. Не им се давай.
    30. Това са глупости. "ПЕДЕРАСТ" звучи гордо в Холандия.
    31. Продава се минерална вода. Към 2 лева 10 литра вървеше май. Има "Хисар", "Горна Баня", "Девин" и др.
    32. Направи по-хубава телевизия.
    33. Направи по-хубаво радио.
    34. Купи си сателит.
    35. Колкото повече пари, толкова повече качество в алкохола.
    36. Не са я взели в армията през Втората Световна Война. Зле ли му е на дедо Гошо с 300 лева пенсия?!
    37. Това се нарича превъзпитаване. Има си нормални норми на поведение, които не са били спазили. Без причина не се бие.
    38. Не им давай повод.
    39. Ако не харесваш театър не ходи да го гледаш. БЪЛГАРИЯ има МНОГО добри актьори, БЪЛГАРИЯ има МНОГО таланти.
    40. Като видиш следващия път се обади в Полицията.
    41. Опитай да им помогнеш, а не да гледаш безучастно и да пишеш във форума как си се наслаждавала.
    42. Учили са хората, взели са добри заплати, имат си куче и си се грижат за него.
    43. В САЩ практика е да се пазарува за седмицата. В България хората имат свободно време и си пазаруват всеки ден. Пазарувайки си американците гледат първо срока на годност, ние не го правим. Въпроса опира до манталитет. Промени ти твоя и след това се опитай да въздействаш на другите. Гледай срока, не позволявай да те правят на балама.
    44. Стани главен прокурор и намирай доказателства, доказателства и още доказателства срещу убийците.
    45. Попитай ги за какво са "бивши" и не им повтаряй грешките ако искаш и ти да си фин. фараон.
    46. Оглеждаш се. Гледаш сфетофара. Преминаваш. Лесно е.
    47. Купувай си "БЕБЕ", "ПА-ПА" или "КРЯ-КРЯ". Евтини са, нали трябва да спестяваш за парно.
    48. Докладваш в пощата и нещата се оправят.
    49. Значи му имат доверие.
    50. Аз не съм такъв. Аз съм просто момче на 17 год. от малко градче, с нисък доход на глава от семейството, но не се предавам. Гъз*а ще си скъсам, но човек ще стане от мен. Направи го и ти и ще съжеляваш за поста си.

ima ne6to vqrno,no ne vsi4ko...

Фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от strange__
    както и да е АЗ оставам тук въпреки всичко и всички!!!
    Айде да видим дали ще мислиш така след 5-10 години?И на мен не ми харесва тукашната ситуация,но не бих си тръгнал(Не казвам че НЯМА ДА СИ ТРЪГНА НИКОГА,както по-горната персона).Просто тук всичко е уникално(Демек неповторяемо,за неразбралите).Въздухът,авт стопа(Да,с баща ми съм ходил доста пъти),който доколкото знам е забранен в Америка,или там си някъде,полетата,природата, ко щетете дори киселото мляко,щото ония жалки имитации на японците,или китайците,никога няма да достигнат истиското българско кисело мляко.Еми тва е. =D>

едит:Иначе Bat_girl рулира...

едит2:Да са еба в поета!
    So you can suck my dick
    if you don't like, my shit
    Cause I was high when I wrote
    this so suck, my dick - ha ha!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си