- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Momicheta padete li si po selskite izqvi ??
Sbivali li ste se s drugo momiche, bili li ste martvo piqni po obshtestveni mesta , pushite li kato varvite v centara![]()
![]()
ne,ne sam se sbivala s momi4e,makar4e ot 1-2 meseca imam adskia merak da prebia edna glupa4ka,ama 4akam tq da mi posegne ili ne6to ot tozi sort.. nikoga ne napadam purva![]()
po princip ne piq osobeno.. taka4e ne sam i bila murtvo piqna na ob6testveni mesta ..
ne pu6a .. nito v centura,nito kudeto i da e![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ne sam nito edno ot 3te, no p1k za6to da ne opitam 1voto nqkoi den.
Определено не си падам по този вид изяви.![]()
"Hominem te esse memento"
в детската много се биех ... само като си помисля за какви глупости съм влизала в люти битки ... лелеееееее![]()
![]()
иначе такива неща не са ми в природата. но като се замисля, много ми се иска да хвърля по един бой на няколко души, ама айде![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Ми уж не ама като се замисля много пъти съм се сбивала. :P Просто имам слаба нервна система и въобще не издържам разни... мърли да ми се правят на важни и им тегля един бои.
Аз съм отказала алкохола иначе съм се напивала до смърт почти ама само пред подбрани аверчета.![]()
Не пуша по улиците то ебаси курвенското ...![]()
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
abe az sum si buntarka i dam, sbivam se s nqkoi kato me razdrazni, posledniq 4ovek s koito imah takuv skandal sega se durji mn. dobre s men, qvno ot boq ima efekt hahhahaha
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
И трите съм ги правила,ама не ги смятам за селски прояви.Селско е да се уригваш,да плюеш,да си хвърляш боклука на улицата-такива неща.
Две хубави очи,
Душата на дете.
В две хубави очи
Музика лъчи.
Не искат и не обещават те...
брее, много бойни девойки се извъдиха в тоя форум ...Първоначално написано от Poulet
а драга Poulet, мога да ти кажа,че пияно драйфащо момиче за мен лично е една от най-грозните гледки ИЗОБЩО
"But I, being poor, have only my dreams. I have spread my dreams under your feet; tread softly, because you tread on my dreams."
-William Butler Yeats
Най-мразим пияни жени. Дори за ебане не стават.
Имаш от мен три положителни отговора...Какво да правя, явно съм дива селянка...ПОстоянно си пуша,
където си искам, не виждам лошо в това да съм пияна (но за драйфане- никога не съм)... И, да била съм
се- въпреки че не често. Повече се заяждам...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Эначи -сбивала съм се само веднъж(беше эаради човека който обичаХ),аммм и съм пушила веднъж по центъра.
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
ne sum se bila, napivala sum se , pu6ila sum po centura da :P
ем слу4вали са ми се такива не6та само парвото е по ограни4ено .. ина4е като ми се пу6и си пу6а кадето искам.. а като се напия никои не може да отговаряза постапките ми !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
По този вид селски изяви не си падам много.
Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.
momche sm
na 3 meseca vednuj mi se slu4i da se sbiem mnogo qko
2 ot 7 dena v sedmicata nai malko sm piqn na obshtestveni mesta
iii za pusheneto pafkam si na sekade ( pu6enete po centura prestuplenie li e selska proqva li e - za tva ne sm suglasen )
ами да бия се и то много..
и с момчета и с момичета..
напивала съм се само 2 пъти
а мразя цигарите!
Bila sum se, ama ne vinagi az sum v poziciqta na bie6tiqt![]()
Opredeleno sum se napivala, ama ve4e se opitvam da piq s mqrka, nz do kolko uspqvam...
I, da. Pu6a si kogato i kudeto si re6a!
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Селянията не е въпрос на произход, а въпрос на манталитет!!!
Ми то и аз такаПървоначално написано от miloto_girl-4e
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
>> била съм се с момичета... и със момчета
>> не съм била никога чак пък мъртво пияна![]()
>> и не пуша![]()
хехехе и аз такаПървоначално написано от пор
аве май на мене са ми ф природата щото веднъж исках да бия една на витошка(ма си имах причина), обаче се сдържах...
![]()
No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
No,forget smile again,we just want to dance forever.
Yeah,chasing after,chasing after,the white wind
Не се бия с момичета, нито с момчета ( е брат ми не се брои). Е с най-добрата ми приятелка на майтап си бием шамари, но то не се смята. Ние от любов :P Не съм се напивала никога. Не пуша. Изобщо не ме кефи нито алкохолът, нито цигарите
![]()