- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Към момичетата: Кефите ли се на мъжки дупета?
Такамз... От вчера имам един проблем - умирам за яки мъжки кожени дупета!!!Просто не мога... По-точно на някакви с по-широк луфт(може ли да се каже за мъж?
), някакво мъничко (демек неизпъкнало
), широко и в кожен панталон... Направо умирам... То си има едно конкретно кожено дупе, но няма да казвам чие е :P ...
Тааа... Въпросът ми е кефите ли се на мъжки дупета? Всмисъл ясно е, че момчетата се кефят на женски, но... Абе, признавайте...![]()
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
hah interesnis a mi ama samo nqkoizamsilqms e kako momi4etata vsu6tnost gledat v dupetata
![]()
Иска ли питане... Естествено :P :P :P
Тва е най-яката част от мъжа уе...![]()
Постоянно се заглеждам по тях
Преди време с едни аверки се обзалагахме дали ще имаме смелост да ощипем непознат по задника... Направо като се сетя реакциите на жертвите, почвам да се хиля...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
еееееее
много ясно (:
БДУ задника в кожените панталони си е само мой и няма да ми го пипаш![]()
No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
No,forget smile again,we just want to dance forever.
Yeah,chasing after,chasing after,the white wind
аууу....обожавам мъжки дупета!ама мразя слабите задници...обичам да са по-обемни - не дебели, ми яки и здрави и стегнати с кръглички бузи и сочниии...ауууу обожавамПървоначално написано от HereTodayGoneToHell
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
/offtopic Аре па да видим! Тоя задник на какво ще го направя на 29тиииииииии... (Първоначално написано от Worthless
![]()
![]()
). Айде ще го делим :P Той малко женен задник, но тва не пречи :P
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
е как да не се кефите на задника ми?![]()
Ние се кефим на вашите, следователно и вие на нашите![]()
Don't hate me, I'm just blind.
ох да...
онези малки яки стегнати дупенца
ох ама да ги пипаш да им се радваш))
Много обичам мъжки дупенца много са привлекателни :P
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Кой ли не обича мъжки дупенца) То си е направо грехота колко сладки са понякога... ммм само като си помисля и...
![]()
![]()
![]()
Някъде има някой, който мечтае за твоята усмивка и в твоето присъствие открива смисъла на живота си, така че когато си сам, помни това - някой, някъде мисли за теб!!
mmm da mnogo obi4am edno takova-malko i stegnato...
Да. Харесвам и мъжки гърди.
Ем Много ясно е![]()
![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
mda opredeleno.Vinagi ama vinagi oghlejdam myjkite dupeta,ne moga da se spra...I vinagi popadam na sladki dupenca.:P
za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]
Da,mnogo me kefqt![]()
Na moq e edno kraglo i stegnato zadni4e...super e![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Признавам си без бой, че се заглеждам :P То хубавите работи привличат погледа де...
Видя я царят, че се смее,
но сам усмивката изгуби.
Забрави ловните соколи,
дори забрави да воюва.
lOvE iS DEliGhT!
мн ясно че е така... сички жени са еднакви... а те казват за нас така...
Продавам Нокиа 8800 Сироко. Цена 475 лева. Вижте ми сайта!
Ще се цензурирам.
Mujki zadnici ROX!
Na men mi e stanalo neshto kato navik kogato izlizam s nqkoi da se polu4i pravilnata situaciq tui 4e da mu ogledam dupeto. Ama tova mai ne trqbvashe da go kavzam.. whateva. Abe mnogo radvat dupetata, ama samo s tqh ne moje, puk i bez tqh moje.
Keke sq se seshtam 4e sys sestra mi obsujdahme zadnicite na bivshite si skoro... ili beshe samo na moite bivshi...![]()
Saatana vittu perkele hate crew!