- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Метъл магазини... ХЕЛП!
Добре, де, за бога, може ли да е толкова тъпо всичко. Днес ходих до магазина в подлеза на ндк. Една значка ми била 2 лева. Ама от тея най-малките. Никакви яки нашивки. И, сега, да ви питам, кажете ми някви метъл магазини или ми обяснете къде е ОЧЗ. Просто вече ми писна! До петък трябва да си намеря нашивка на Гънс (оная иконата им кръст), а просто ми писна да се занимавам с несериозни хора. В тоя град (столица му викали!!!) един свестен магазин не се намери! Трябва да намеря няква нашивка на Гънс, щото ще се правя на Аксел, а без нея не става![/b]
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
Tramvaqt 5 znaesh li go? Na pyrwata mu spirka slizash i...pitash kyde e. Na nqkolko metra e, no e malko zabutano.
Ima edin magazin na ul. Ivan Vazov, no nz koi nomer. tq i bez tva ne e mn dylga taq ulica. ta magazina se kazva "Na tymno". ina4e ima edin - "Hell hors" ako ne se lyja ot 5-te ku6eta kato trygne6 nadolu kym plo6tad makedoniq. ne obqsnih mn dobre, no....
Когато животът те бъзика, засмей се на шегата му!!
Na "Ivan Vazov" e na tymno...tam naistina moje da ima. A "Hell Horse" e za teniski.
Знам го. Но ми кажи коя от двете спирки. Се пак има два краяПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Абе, сичко на 6, ама "На Тъмно" е за обици и т.н. Аз оттам си зимам обиците. И се сещам само за този, дето е при Опашката на коня. А другият магазин е по-вероятно да има. Дано го намеря. 10х се пакПървоначално написано от always yours
![]()
Хаххахха, май по-лесно ще стане с картаПървоначално написано от Murderdoll
Поне съдебната палата ще я намеря... Само кажи дали там има нашивки, щото днес една приятелка кви ли не глупости не ми наговори, за да ме разубеди да ходим...
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
Onazi v centyra. Kakto kaza Murderdoll, zad Sydebnata palata. Slizash na neq i tyrsish vratata, koqto vidq na snimka.
като слезнеш от 5тицата, има едно кафе и някво павилион4е, минаваш покрай тях в едно като тунел4е и магазина е на няколко метра от лявата страна ще го скивташ![]()
![]()
А... Една френдка почна да ми говори, че нямало нашивки, че сме имали класно, че не можела да го намери... Ощто зето - глупости. И затва реших, че никой няма да ми свърши работата и трябва да го направя самаПървоначално написано от Murderdoll
![]()
е4о, 10х. Са ще видим утре дали ще го намерим![]()
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
Мацка гледай сега. Влизаш в www.bgmaps.com Там пишеш улица 3 уши, тя е доста късичка и си зяпкаш картата. Нещо не става да постна image-а, за това самичка пробвай.
Иначе магазин Abyss, нямам идея там кфо има, щото никога не съм влизла. Ама се намира на улица Ивайло, което е пряка на Хр. Ботев.
Saatana vittu perkele hate crew!
Има ли наистина в "На Тъмно"? Щото нямам никви проблеми да скоча още утре до тоя на Опашката на Коня... Ако има наистина...Първоначално написано от exploitedteen
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
Мерси адски много! Ще отида още утре! Дано още да има! А ти кога си гледал? Щото тая приятелката ми едва ли не се опита да ми каже, че вече няма никъв шанс да има където и да е нещо на гънс... Та малко се отчаяхПървоначално написано от exploitedteen
![]()
А за ОЧЗ... Едва ли! Първо, щом в "На тъмно" има, няма смисъл да се разкарвам толкова. Второ, че ще ми излезе соленичко. И трето - мен ми трябва само нашивката (Най-хубаво ще е тази да я има, но ако няма мога да зема и тая или някоя друга), за да я зашия на един мои панталон...
БТВ... Ако някой може да ми даде няква идея как да се направя на АХЛ Роуз, да казва. Щото ми е ясно за кърпата, панталона, тотаировките, пръстените, дървения кръст и т.н., но още не мога да намеря няква подходяща блуза. Се пак той много си мени стила на обличане. И, ако имате на идея, как мога да си изтъня джуките с някъв грим... Щото аз се пак съм момиче, а и не се славя с малки джуки. Другото нямам шанс да го докарам... И сори, че ви занимавам и с тва, но е важно, а не искам да пускам нова тема...
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
Е, нали каза, че си виждал?Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Абе то риза, риза, ама с неговия чалнат вкус... Аз знам г/д какво трябва да намеря, но в тоя стил... Тц... Нямам такова нещо. То най-лесно ще е да сложа една шотландска поличка и една карирана риза... Ама си нямамТо сичко на 6, но излъчването не мога да докарам... Трябва да потърся и в 4те гардероба (на цялото ми семейство и моя :P )... Ох... Шантавелко... Са само стискам палци да ми донесат един кожен панталон, да му имитирам коженото дупе :P
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
Магазина "на тъмно" в София се намира на ул. Иван Вазов 13Ако беше в търнво даже щях да те разведа да видиш от къде пожеш да си купиш подобни дрънкулки!
".... so ... can we move on?!!!"
Click
Не ми се четеше, да видя разбрал ли си къде е "О.Ч.З."-то. Като питаш за магазин "Стената"...то е на един паркинг разстояние (дели ги паркинг). Малко на забутано място е (поне за мен защото не съм от София). Тука има разни нашивки. Ако дадеш снимка, ще погледна тук има ли кактото ти трябва, но..петък е утре и незнам как да ти я пратя толкова бързо![]()
Усетих! И аз бях там! Бях и на НДК, в подлеза! Бях и в ОЧЗ (поне го намерих)! НИКЪДЕ няма, щото в складожете нямало такива чудосии! Много се издразних!!!Първоначално написано от exploitedteen
Аз съм девилче бтв! Няма нужда да ми изписвате целия никПървоначално написано от Murderdoll
![]()
А тук си права само донякъде - някога 1005 е имало в ОЧЗ (преди година), но да, сега няма
Ххахаха, аз още се имам за момиче, но както и да еПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
http://www.pushposters.co.uk/new/pics/a/a12041.jpg
http://www.pushposters.co.uk/new/pics/a/a11466.jpg
Тея двете най-много ги искам. Но стига да е на групата няма проблеми. Еми аз я искам тая нашивка по принцип. Мерси![]()
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
ПЛС АКО НЯКОЙ ВИДИ НАШИВКА НА GUNS'N'ROSES В ОЧЗ ИЛИ ДРУГАДЕ ДА МИ ПРАТИ ЛС ИЛИ ДА ПИШЕ В ТЕМАТА! ПЛСССССССС!
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
Мммхммм мисля че мога ти помогна. Има на ул. Раковска 187 магазин Metal Heaven се казва и там миля че съм виждал нашики на GUNS 'N' ROSES. Ако не ти се разхожда до там може да си поръчаш през интернет, но не всичките който има в магазина. Имат и сайт metalheaven.bg![]()
![]()
Страхотно първо включване!
\/
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station