- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ще се възползвате ли?
Забелязах, че тука се вихри огромен спор! Така, казвате, че не е нормално, да се прави секс на 10-11 години! Добре тогава! Но това не е ли двустранен процес(за секса говоря)! Какво ще кажете за другата страна на този процес - момчетата? В много голяма част от случайте тези момичета, които започват да правят секс на 10-11, го правят с доста по-големи момчета! Тези момчета не вярвам да мислят, че това е грешно или да се въприемат, като педофили! Та въпроса ми е: ако на някое от вас, момчета, ви се отдаде възможност да правите секс с доста по-малко момиче, бихте ли го направили? Сигурна съм, че отговора, ще е да! Защото момчетата винаги гледат да си задомолят нагона! И тогава 100 % няма да мислите, че е лошо да се прави секс на 10-11 години! Сега мислите така, по простата причина, че на вас не ви се е отдала възможност да правите секс с малко момиче, а сигурно сте чували от ваши приятели, момчета, колко е хубаво!
Моля отговорете ми на въпроса чесно! Припомням въпроса: ако на някое от вас, момчета, ви се отдаде възможност да правите секс с доста по-малко момиче, бихте ли го направили?
Всичко е да акъл. Все пак, малко по-умните мъже искат да спят с поне малко интелигентно момиче.
Те сега излъга мощно! Освен или да си гей или да не си момче! Никое нормално момче не би го направило това! Всички момчета мислят първо с оная си работа!Първоначално написано от exploitedteen
Ясно. Значи щом някой отказва на 12 годишна, е ненормален и хомосексуалист.Първоначално написано от Анонимко
Чесно кзано предпочитам да си бия една чикия отколкото да
спа с момиче което е по-малко от 13-14 години.АЗ НЕ БИХ СЕ ВЪЗПОЛЗВАЛ
Oh momcheta blagodarq vi, che vse oshte ima hora kato vas mojeshti da ocenqt morala, blagoprilichieto i liubovta![]()
I LOVE MY SEX
Не става въпрос за любов, а за веднъж. Когато едно момиче прави свирка на 9 и секс на 10 и 1/2, любов няма...или се бъркам?
Hide and Seek kukloПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
I LOVE MY SEX
Това "по-малко момиче" е относително може да е с 5 ден по-малко от мен може с 5 години.Лично аз с момиче по-малко от с 2 години не бих го направил.Сега съм на 17.
Браво! Изглежда не всички момчета мислят с долната глава!!!Първоначално написано от xaxo_xixi
нормално ... ти си на 17 , 2 години по-малко момиче от теб е на 15 ... а на 15 момичетата ставт вече за ебане. Като станеш на 19-20 границата ще се разшири, ти пак ще искаш да чукаш 15 годишниПървоначално написано от xaxo_xixi
поне аз така съдя по себеси ... на 20 съм и ми е кеф до някаква степен с 15 годишни момичета, но да ти кажа пратче и това омръзва...
094lindeman_
бан по ип и профил. 11 и 2 точка системни нарушения.
84.252.51.238
Ето, ти си педофил!!! На 20 си, а пък искаш 15 годишна! Сигурно ще ти е кеф и със 13 годишна??!!Първоначално написано от lindeman_
Още един пример за скучен живот - хората си сменят партньорите, възрастта им...и пак не им е интересно.
Първоначално написано от Анонимко
не, не съм педофил ... на 15 години жената вече е добила нужната полова зрялост за да може да възбуди един мъж.
094lindeman_
84.252.51.238
Mi che te i pedofilite se vazbujdatПървоначално написано от lindeman_
A ti si jalak... shto ne si hvanesh nqkoq na tvoite godini ili po - golqma ? Shtoto ne stiga intelekta i dokato 15 godishnata pikla mojesh da q lajesh edna normalna jena na 20 godini nqma da tarpi liglio kato teb![]()
Има разлика между 11 и 15 години! На 15 момичето е почти полово зряло!
Има и момичета, които са полово зрели и на 11!Първоначално написано от `Death`Whore`
no akala i e detski nishto ne e vidqla ot sveta i vqrva na sichko koeto i kaje batkotoПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
На 11 момичетата нямат ханш. Нямат менструация. Каква полова зрялост?
Не къзвам всички момичета! Но има такива, които са готови! А за менструация - на доста момичета им идва на 10-11! Да не говорим, че има и случаи, на които им идва на 9! Аз съм виждал момиче на 11 с напълно развито тяло!Първоначално написано от `Death`Whore`
Ако ще пишете, си направете регистрации, така е глупаво...Първоначално написано от Анонимко
Да, акълът И е детски, но е по-зряла психически от момиче на 11! И не е само да акъл, е баси...ако е прекалено малко момичето, може да има разкъсвания...яко е да ти шият половите органи...
МНого се изродихте. Много! А уж аз съм Чернобилче...менструация на 9...господи!
Първоначално написано от Анонимко
Знаеш ли какъв ти е проблема приятелю ... момиче, което обичаш се занимава с някакъв на 20 години като мен. Ти по нищо не му превъзхождаш, а и нямаш нужния опит. Тя не те забелязва ... ти си нищо !!! Но не се притеснявай, и аз съм бил така ... ще дойде времето когато и ти ще си на 20 и ще закачаш гаджетата на 15)
094lindeman_
84.252.51.238
Така е! Психиката е друг въпрос!Първоначално написано от Анонимко
Защо момче на 15 да не е качествен любовник, човек и гадже?Първоначално написано от lindeman_