.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 82
    Guest

Ще се възползвате ли?

Забелязах, че тука се вихри огромен спор! Така, казвате, че не е нормално, да се прави секс на 10-11 години! Добре тогава! Но това не е ли двустранен процес(за секса говоря)! Какво ще кажете за другата страна на този процес - момчетата? В много голяма част от случайте тези момичета, които започват да правят секс на 10-11, го правят с доста по-големи момчета! Тези момчета не вярвам да мислят, че това е грешно или да се въприемат, като педофили! Та въпроса ми е: ако на някое от вас, момчета, ви се отдаде възможност да правите секс с доста по-малко момиче, бихте ли го направили? Сигурна съм, че отговора, ще е да! Защото момчетата винаги гледат да си задомолят нагона! И тогава 100 % няма да мислите, че е лошо да се прави секс на 10-11 години! Сега мислите така, по простата причина, че на вас не ви се е отдала възможност да правите секс с малко момиче, а сигурно сте чували от ваши приятели, момчета, колко е хубаво!

Моля отговорете ми на въпроса чесно! Припомням въпроса: ако на някое от вас, момчета, ви се отдаде възможност да правите секс с доста по-малко момиче, бихте ли го направили?

Мега фен
    Всичко е да акъл. Все пак, малко по-умните мъже искат да спят с поне малко интелигентно момиче.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    НЯМА да се възползвам...

отказвал съм секс на 15 годишно момиче, защото беше прекалено малка...
    Те сега излъга мощно! Освен или да си гей или да не си момче! Никое нормално момче не би го направило това! Всички момчета мислят първо с оная си работа!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    НЯМА да се възползвам...

отказвал съм секс на 15 годишно момиче, защото беше прекалено малка...
    Те сега излъга мощно! Освен или да си гей или да не си момче! Никое нормално момче не би го направило това! Всички момчета мислят първо с оная си работа!
    Ясно. Значи щом някой отказва на 12 годишна, е ненормален и хомосексуалист.

Град
    varna
    Чесно кзано предпочитам да си бия една чикия отколкото да
    спа с момиче което е по-малко от 13-14 години.АЗ НЕ БИХ СЕ ВЪЗПОЛЗВАЛ

Oh momcheta blagodarq vi, che vse oshte ima hora kato vas mojeshti da ocenqt morala, blagoprilichieto i liubovta

I LOVE MY SEX

Мега фен
    Не става въпрос за любов, а за веднъж. Когато едно момиче прави свирка на 9 и секс на 10 и 1/2, любов няма...или се бъркам?

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Не става въпрос за любов, а за веднъж. Когато едно момиче прави свирка на 9 и секс на 10 и 1/2, любов няма...или се бъркам?
    Hide and Seek kuklo

I LOVE MY SEX

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Това "по-малко момиче" е относително може да е с 5 ден по-малко от мен може с 5 години.Лично аз с момиче по-малко от с 2 години не бих го направил.Сега съм на 17.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Guest
    Цитирай Първоначално написано от xaxo_xixi
    Това "по-малко момиче" е относително може да е с 5 ден по-малко от мен може с 5 години.Лично аз с момиче по-малко от с 2 години не бих го направил.Сега съм на 17.
    Браво! Изглежда не всички момчета мислят с долната глава!!!

нормално ... ти си на 17 , 2 години по-малко момиче от теб е на 15 ... а на 15 момичетата ставт вече за ебане. Като станеш на 19-20 границата ще се разшири, ти пак ще искаш да чукаш 15 годишни поне аз така съдя по себеси ... на 20 съм и ми е кеф до някаква степен с 15 годишни момичета, но да ти кажа пратче и това омръзва...
    094 lindeman_
    бан по ип и профил. 11 и 2 точка системни нарушения.
    84.252.51.238

Guest
    Цитирай Първоначално написано от lindeman_
    нормално ... ти си на 17 , 2 години по-малко момиче от теб е на 15 ... а на 15 момичетата ставт вече за ебане. Като станеш на 19-20 границата ще се разшири, ти пак ще искаш да чукаш 15 годишни поне аз така съдя по себеси ... на 20 съм и ми е кеф до някаква степен с 15 годишни момичета, но да ти кажа пратче и това омръзва...
    Ето, ти си педофил!!! На 20 си, а пък искаш 15 годишна! Сигурно ще ти е кеф и със 13 годишна??!!

Мега фен
    Още един пример за скучен живот - хората си сменят партньорите, възрастта им...и пак не им е интересно.

Ето, ти си педофил!!! На 20 си, а пък искаш 15 годишна! Сигурно ще ти е кеф и със 13 годишна??!!

не, не съм педофил ... на 15 години жената вече е добила нужната полова зрялост за да може да възбуди един мъж.
    094 lindeman_
    84.252.51.238

Guest
    не, не съм педофил ... на 15 години жената вече е добила нужната полова зрялост за да може да възбуди един мъж.
    Mi che te i pedofilite se vazbujdat
    A ti si jalak... shto ne si hvanesh nqkoq na tvoite godini ili po - golqma ? Shtoto ne stiga intelekta i dokato 15 godishnata pikla mojesh da q lajesh edna normalna jena na 20 godini nqma da tarpi liglio kato teb

Мега фен
    Има разлика между 11 и 15 години! На 15 момичето е почти полово зряло!

Guest
    Има и момичета, които са полово зрели и на 11!

Guest
    no akala i e detski nishto ne e vidqla ot sveta i vqrva na sichko koeto i kaje batkoto

Мега фен
    На 11 момичетата нямат ханш. Нямат менструация. Каква полова зрялост?

Guest
    Не къзвам всички момичета! Но има такива, които са готови! А за менструация - на доста момичета им идва на 10-11! Да не говорим, че има и случаи, на които им идва на 9! Аз съм виждал момиче на 11 с напълно развито тяло!

Мега фен
    no akala i e detski nishto ne e vidqla ot sveta i vqrva na sichko koeto i kaje batkoto
    Ако ще пишете, си направете регистрации, така е глупаво...
    Да, акълът И е детски, но е по-зряла психически от момиче на 11! И не е само да акъл, е баси...ако е прекалено малко момичето, може да има разкъсвания...яко е да ти шият половите органи...

Мега фен
    МНого се изродихте. Много! А уж аз съм Чернобилче...менструация на 9...господи!

Mi che te i pedofilite se vazbujdat
    A ti si jalak... shto ne si hvanesh nqkoq na tvoite godini ili po - golqma ? Shtoto ne stiga intelekta i dokato 15 godishnata pikla mojesh da q lajesh edna normalna jena na 20 godini nqma da tarpi liglio kato teb

Знаеш ли какъв ти е проблема приятелю ... момиче, което обичаш се занимава с някакъв на 20 години като мен. Ти по нищо не му превъзхождаш, а и нямаш нужния опит. Тя не те забелязва ... ти си нищо !!! Но не се притеснявай, и аз съм бил така ... ще дойде времето когато и ти ще си на 20 и ще закачаш гаджетата на 15 )
    094 lindeman_
    84.252.51.238

Guest
    Не къзвам всички момичета! Но има такива, които са готови! А за менструация - на доста момичета им идва на 10-11! Да не говорим, че има и случаи, на които им идва на 9! Аз съм виждал момиче на 11 с напълно развито тяло!
    Така е! Психиката е друг въпрос!

Мега фен
    Знаеш ли какъв ти е проблема приятелю ... момиче, което обичаш се занимава с някакъв на 20 години като мен. Ти по нищо не му превъзхождаш, а и нямаш нужния опит. Тя не те забелязва ... ти си нищо !!! Но не се притеснявай, и аз съм бил така ... ще дойде времето когато и ти ще си на 20 и ще закачаш гаджетата на 15
    )
    Защо момче на 15 да не е качествен любовник, човек и гадже?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си