- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Обеща да не ми се празни в устата,но го направи !
Първоначално написано от Сладкишката
hah toz averati super mnogo go ovajavam![]()
[Admin-Coki:
системно използване на няколко снимки с неподходящи размер.
/забрана за ползване на такъв - 2ра
/ 3-то нарушение с неподходящ размер на аватар
/ забрана на ползване на такъв
Днес сутринта скъсах с него по телефона... и на всичките си приятелки разказах яко гадни работи за него - че му е малък, че е дърво в леглото, че не се къпе и некви други работи. Аз като ги знам моите приятелки бая ще го разнесът.
Много съм доволна и вече с под 20 годишни няма да излизам!
АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
Ти на колко си??Лапешки истории...Кво толкова ти е направило момчето,че да го подредиш така?Ако тва,че ти е свършил в устата му е единствената грешка значи наистина си едно голямо дете...![]()
![]()
Ходи си по батковците ама с тоя акъл ще те използват само за яко чукане мила
![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Кучка! Постъпила си адски пропаднало! И то само защото му е било много яко, когато си му духала и не се е усетил да го извади...
И сега какво? Ще ходиш с 25 годишни? Да не мислиш, че на тях ще им дреме за теб?
Няма да споменавам колко си зле... Казала на приятелките си... Сигурно са същите мърли като теб! Заслужаваш "над 20 годишните" да ти съсипят душицата нещастна - както и става в повечето случаи. И аз да бях и да знаех за това, щях да те прецакам, въпреки, че по принцип не съм такъв...тъпо парчеПървоначално написано от Сладкишката
![]()
![]()
![]()
И още нещо - тоя пич, ако знае от какво се е спасил благодарение на тая случка...сега поне ще знае, че не струваш! Дори не си имала смелостта да му го кажеш в очите, а си скъсала с него по телефона.
Аман от мишки! Научете се да говорите в очите!
tova govori mnogo za tebe kakava si vsashnots ti v legloto i za vsi4ko koeto kaza qvno si izmislila tezi neshta zashtoto ne ti stiska da kajesh istinata ....moje ti da si darvoto v legloto ne te poznavam ne moga da kaja kakava si no da badesh s nego i zaradi takova neshto da go skasash na4i si ne opitna i ne si go pravila i ti e gadno shtoto ne si sviknala....a i na4ina po koito si go skasala e super tap i prost .....jivota si e tvoi opravqi se...Първоначално написано от Сладкишката
![]()
Колкото по-малко знаеш,толкова по-дълго живееш!!!Obojavam da Lizkam picheta....
[quote="Foxi_v6"]tova govori mnogo za tebe kakava si vsashnots ti v legloto i za vsi4ko koeto kaza qvno si izmislila tezi neshta zashtoto ne ti stiska da kajesh istinata ....moje ti da si darvoto v legloto ne te poznavam ne moga da kaja kakava si no da badesh s nego i zaradi takova neshto da go skasash na4i si ne opitna i ne si go pravila i ti e gadno shtoto ne si sviknala....a i na4ina po koito si go skasala e super tap i prost .....jivota si e tvoi opravqi se...[/quoteПървоначално написано от Сладкишката
saglasna sam sas foxito tva da go skasa6 e bilo nai tapoto a pak i zaradi tva......abe foxi ti...6o ne vlezne6 v flirt4e.4e kosio me.......
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
Глупаци и глупачки ще си ходия с по-големи щото освен, че знаят какво правя имат и коли ходим по скъпи заведения а и си е по гот с тях!
Първоначално написано от dj_tigrica
da te eba v guba be![]()
dano te ubiqt s kamuni ti moje li da si tolkova prosta be ?!?
dano tva mom4e da e harakter 4oveka i da ti vgor4i jivota ! as na negovo mqsto bih ti s4upil vratlenceto v tumninata
6te se molq i toi tva da napravi
![]()
eto tova sa pove4eto jeni... interesuva gi samo materiqlnoto.. da vi e*a v ku*vite 6i*aniПървоначално написано от Сладкишката
![]()
![]()
Тролиране на макс...![]()
Точно така тъпи малко курвички !И аз имам кола и въобще не ви ебавам освен да ви изчукам за друго не ви ползвам много се кефя като разбия някое тъпо сърце на някоя малолетна курва !Първоначално написано от Анонимко
![]()
Пича добре,че се е отарвал!!!Ти май си на не повече от 14 а???Първоначално написано от Сладкишката
lapeeeeeeeeeeeee mn si zle ti hodi s 25g da te razporat ahaxh ti na kolko si 7 ili 8 tstst mn si tupa![]()
The pain is temporary!
mamicata ti kurvenska
ei liglo ti do nikude nqq stigne6
The pain is temporary!
И какво следва от тук нататък? 29-39, 40 годишни!Постъпваш много глупаво!Стегни се и му се извини!Няма ло е толкова лош повод, че да кусате...Ама, то живота си е твой...Почни да излизаш с педофили и виж дали и те няма да ти свършват в устата!Първоначално написано от Сладкишката
![]()
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
Абе кфо ви е*е, та това е само 1 повече жертва на педофилията.
OMFG, абе заблудена душо, какви ги плещиш ве?! Ама какво се правя. Щом искате да бъдете изнасилени и убите - давайте.
ГоЛяМ Да Ми ПоРаСнЕ КаТо МеЕеЕеЕеЕеЕеН!
-
Зайченцето бяло
Цял ден си лъскало
И си го тичкало
В близката "горичка"
На една сърничка.
Един съвет - не късай с човека. Тоя е мъж, а мъжете правят мнооого грешки. Ако жените не им прощават всеки път, до сега война да има. А следващият път си имай едно на ум. За всеки случай виж под ръка да имаш пластмасова чашка за еднократна употреба.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
e neznam averkite ti ma i ti si mn prosta as neznam dali nego si nabutala ili samata tebe.6toto se pak ti si hodila s nego nali ?
ave sme6na si
[Admin-Coki:
системно използване на няколко снимки с неподходящи размер.
/забрана за ползване на такъв - 2ра
/ 3-то нарушение с неподходящ размер на аватар
/ забрана на ползване на такъв
леле не мога да повярвам , първо да го скъсаш за това а сега ще ходиш с над 20 год.
ти си адски странна
те тези над 20 год. ще те питат къде да ти се празнят все едно , като те вози, на задната седалка след това познай какво ще става ....
леле много си зле
доста си права!Първоначално написано от sladurankata001
по темата....
ся ай съгласна съм зарязала си го....ама що треа да ходиш да говориш за момчето зад гърба му?
и как може да го зарежеш за такова нещо...
ми можеше да му обясниш,че не искаш да се повтаря,пък ако той не ти уважава решенията тва вече е друг въпрос...
ама ще ме извиняваш,обаче тва са лапешки глупости!като не можеш да се оправиш с едно духане къде си тръгнала да го правиш?
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Наричаш ни глупаци и глупачки, но ние ли решаваме проблемите си в Интернет?