.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 87 от общо 87

Hybrid View

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>

:]

Sladuriii :P

Мега фен
    Да, имам много мнения, но има ли тема, написана от мен? Да съм търсила решение за личен или сексуален проблем тук?

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Да, имам много мнения, но има ли тема, написана от мен? Да съм търсила решение за личен или сексуален проблем тук?
    Абе не ме интересуваш

foxi-v6
    Guest
    marzi me da si vlizam v profila.samo shte kaja 4e ti si mnogo tapa protsa naivna i grozna malka ku4ka...bas darja 4e si takava..

Цитирай Първоначално написано от foxi-v6
    marzi me da si vlizam v profila.samo shte kaja 4e ti si mnogo tapa protsa naivna i grozna malka ku4ka...bas darja 4e si takava..
    И за трите грешиш мацка

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от Сладкишката
    И за трите грешиш мацка
    е грозна може и да не си не съм те виждала ама...за наивността и тъпотията си помисли дали не са черти от характера ти!
    един здраво мислещ,интелигентен човек не може да разсъждава по този начин,по който го правиш ти!
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

сори за думите ама ако преди се нервиш заради празненето в устата сега ще свикнеш и няма да можеш без него ,
    а и това не е любов да си с него само заради ауди-то и апартамента ...

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>

:]~

Osyznai se be momi4e!Do kolko razbrah az si na 15...Mislq,4e si prekalila s film4etata ... am?Q se pozamisli malko kvo prai6!

Повече от фен
    Абе как може да не му даваш да ти се празни в устата, че и му се сърди. Той не ти ли лиже минджата, викаш той се е преебал ама ти не.

Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
    мерцедеси само, мерцедеси само,
    лъскави и черни нови и модерни,
    мерцедеси мамо мерцедеси мамо.

Фен
    Град
    Канзас сити
    "skapa"mnogo si zle,ama adski...prosto nqmam dumi!Ma to i ot 15godi6na ku4ka kakvo pove4e moje da se o4akva!

Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!

Явно завиждате
    mila buhti4ke..vij prestani s fantaziite 4e ot v4era si mi pisnala.vijdame 4e si nedoebana no ne go pokazvai tolkova qvno..za6oto stava sme6no i tragi4no......mila vreme e da se sabudi6....ti si vav forum a ne vav prikazka....zatva4e prestani..izob6o nikoi ne ti zavijda..nqma za kakvo nqkoi ot foruma da ti zavidi...na tapotiqta sa6o nqma koi da ti zavidi tai 4e stava 100%....vzze mi si edna 4a6a 4ai i se uspokoi malko......za6oto ot tolkova mislene 6e ti se prasne glavata a pak i fantaziiite ti vredqt zle......
    nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.

И за трите грешиш мацка
    parvo mila foxito ne e macka e pi4 i to mn gotin pi4..ama tuk sam saglasna s nego.....ne gre6i naprotiv ti si taq dato trqbva da se zamisli malko.....hahhhahaha mn si mi tapi4ka
    nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си