.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 87

Hybrid View

Moderated:Обеща да не ми се празни в устата,но го направи !

Днес моя приятел ми се изпразни в устата като му бях казала, че не искам. Той ми обеща като свършва да го извади но не го направи. Чудя се дали да скъсам с него или какво... А и имаше супер кофти вкус.

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Klizmata
    Guest
    mi kaji mu 4e si mnogo razo4erovana ot nego za6toto misli6 4e tova e bilo gadno i mu kaji 4e ako napravi o6te edin put takova ne6to bye bye baby.Toest 4ao.

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Станало е доста кофти,кажи му,че си разочарована от него и ... в зависимост от това какво ще ти отговори ще си решиш дали да скъсаш с него.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Град
    У нас
    Аве тва са глупости да късаш с него щот ти се е изпразнил в устата.Аз на моя приятел редовно си му правя свирки и той веднъж също се изпразни в устата ми ама кво не съм скъсала с него.тва са глупости да късаш с него.Просто му кажи че не ти е било приятно и му кажи че ако го повтори да забрави за френска любов отново Пък той не те ли лиже? то е същото!

-=- ДивОТо Е В КрЪвТа МИ -=-

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от SeXa
    Аве тва са глупости да късаш с него щот ти се е изпразнил в устата.Аз на моя приятел редовно си му правя свирки и той веднъж също се изпразни в устата ми ама кво не съм скъсала с него.тва са глупости да късаш с него.Просто му кажи че не ти е било приятно и му кажи че ако го повтори да забрави за френска любов отново Пък той не те ли лиже? то е същото!

Така е...Просто му кажи,че не ти е харесало и да не го прави следващия път...Тва е супер глупава причина,за да скъсаш с него...Ако вече не му пука кво му говориш тогава се замисли дали да късаш с него

*ThE~WorLd~Is~MinE*

ako ti e vrasnal togava 6et razbera otkade idva tova ti jelanie da skasa6 s engo. inak ne moga si go obqsnq. prosto ponqkoga horata ni omrazvat i dori i da ne osaznavame ni e edno takvoa gotino kato si mislim kak da gi razkarame i si tarsim pri4ini...ponqkoga sajalqvame za tova

zzara
    Guest
    I na men mi se sly4i predi vreme sa6toto i na men mi be6e nepriqtno no sviknax vse pak iskam da my napravq maksimalno kefa kakto i toi na men [/img]

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от zzara
    I na men mi se sly4i predi vreme sa6toto i na men mi be6e nepriqtno no sviknax vse pak iskam da my napravq maksimalno kefa kakto i toi na men [/img]
    А ако свършиш, докато те лиже и има струя от твоите сокове, той ще ги погълне ли?

ami da mn e gnusno no se pak kaji m u 4e ne t ie priqtno i mu kaji da s e suobrazava s tova ako ne iska ne go pravete
    felacio za si4ki

Ами имай предвид,че когато е възбуден,човек трудно се контролира-затова не си го е извадил.На всеки може да се случи,не мисля че трябва да късаш с него заради това...

Мега фен
    Да, но ако го бяха правили без кондом и той беше свършил в нея? Трябва да се контролира, щом тя му е казала, че не И е приятно.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Да, но ако го бяха правили без кондом и той беше свършил в нея? Трябва да се контролира, щом тя му е казала, че не И е приятно.
    Така е,но този път може да направи компромис ако държи на него,ако се повтори тогава вече ще има основания да го разкара.

Мега фен
    Естествено, че няма да го зареже. Обаче трябва да му каже и да изисква от него да не я кара да прави неща, които са И неприятни. Този път е било от голяма въбуда...но щом е с нея, трябва да има уважение.

Фен
    Град
    Sofia
    mila ne se pritesnqvai 4e e sv.v teb a i tova e edin dosta vajen moment kade shte svarshi ...zashtoto ako e na4ikiq se edno teb te e nqmalo prez cqloto vreme seshtash li se ....4oveka prosto se e izpusnal ...i mu e bilo mnogo kef a i grugo poneje 4ovek v takav moment ne misli i se zatova se e ispusnal kolko pati mi se e slu4valo nevolno..ne se bezpokoi kvo ot tova sega ti e gadno i takova ama vsi4ki momi4eta go pravqt i to sled vreme i ti shte sviknesh i shte go pravish ....

Колкото по-малко знаеш,толкова по-дълго живееш!!!Obojavam da Lizkam picheta....

macka saglasna sam s foxi.ne moje samo zaradi tva da skasa6 gadjeto ti..a i foxi-ti nevolno li svar6va6...oooo.....v tva mai laje6........a po temata nqma smisal-tva e ne6o 4ove6ko pak e i mn qko......
    nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.

Мега фен
    Обаче ако на нея и е много гадно да И свърши в устата, не е задължена да го прави занапред.

da prava si ama da skasa gadjeto zaradi tva.po e dobre da pogovori s nego.....
    nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.

Мега фен
    Да, но 50 човека И казаха да го търпи, щяла да свикне, защото на него му било много яко....

qsno za kakvo se nervi6....

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от pinK_Baby
    Цитирай Първоначално написано от SeXa

Така е...Просто му кажи,че не ти е харесало и да не го прави следващия път...Тва е супер глупава причина,за да скъсаш с него...Ако вече не му пука кво му говориш тогава се замисли дали да късаш с него

Guest
    A be hora vie mai suvsem ne ste nared!Ako ne moje da se kontrolira zna4i tova ne e samo v seksa,a ne iskam da obsujdam kolko e prekrasno da hodi6 s 4ovek koito sam ne moje da se kontrolira...

A we spored men ne e hubavo da go kusa za takava glypost!

Голям фен
    Град
    София
    Еееее са не е могло да се сдържи момчето.
    Чудо голямо.Стават и такива работи!
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Повече от фен
    Град
    по пътя към сърцето Ти
    Е как? Или го караш да си смени вкуса на спермата или късате... какво е това. Трябва да ти харесва, а не да ти е гадно, нали?
    Don't hate me, I'm just blind.

чак да късате не ама му показвай няколко дни че ти е кофти за да му стане и на него

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си