Веднъж на една Нова Година имаше пиратки и такива простотии. Имаше една пиратка тип хеликоптер. Точно като се издигаше да гръмне във въздуха ме тресна по челото на сантиметри от очите и на сантимтри от главата ми гръмна. Отървах се с леко поизгоряло теме и шито чело.

Хахахах има и още една смешна случка....то аз сега се смея,ама тогава не беше за смях. Точно на 24.12(Денят на Бъдни вечер) майка ми донесе някакви бонбони,ама от тея стъклените,дето се смучат. И имаше два много яки и със сестра ми се скарахме коя да ги вземе.Понеже аз съм тарикатка направо ги налапах и двата и сестра ми като ми се нахвърли,ама ме изненада в гръб и аз от стрес се задавих с тях. Двата бонбона се бяха запелили един за друг и за гърлото ми. Опитах се повърна и какво ли още не,но нищо не ставаше,а вече почнах да дишам все по-тежко и по-тежко и добре че майка ми дойде,вкара си пръстта много надълбоко в гърлото ми и ги изчопли,та успях да ги повърнах.

Друго,за което съм се разминавала е да ми правят операция на ръката. Понеже съм си я чупила 6 пъти на едно и също място и лекарят каза,че счупя ли я още веднъж директно операция ще ми направи. И (да чукам на дърво) вече 5 години ръката ми не е мръднала. От това поне се измъкнах