.

Виж резултатите на анкетата: Има ли нужда от нови чудеса?

Гласували
23. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • НЕ

16 69,57%
  • ДА

7 30,43%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Повече от фен
    Град
    Somewhere... In Da Middle Of Nowhere...

НОВИ 7 ЧУДЕСА НА СВЕТА :mad:

Доживяхме и следващата проява на глупост на хората - вече се избират нови 7 чудеса на света. Дори няма какво да го коментирам - това е върховната тъпотия за тази година! Оставени са само египетските пиртамиди в гласуването, което стажа на http://cms.n7w.com/ . ТЪПОТИЯ!!!

Nymphetamine
    Nymphetamine Girl...

Повече от фен
    Град
    ...:::In My House Of Pain:::...
    о мъ фъ гъ
    ебати простотийте
    No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
    No,forget smile again,we just want to dance forever.

Yeah,chasing after,chasing after,the white wind

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Според мен няма нужда. Чудесата на света винаги ще си бъдат сегашните, дори и да не им казват чудеса.

Не ми пука, щом България не е сред кандидатите!
    Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от dataworm
    Не ми пука, щом България не е сред кандидатите!
    не,че нещо,България е красива страна,НО какво таково чудо си видял тук(освен безграничната простотия на хората?!),достойно да бъде едно от чудесата на света?!
    по темата супер тъпа идея,питам се кой е човека,който има правото изобщо да направи това?!
    и как така нови чудеса,те чудесата са си едни завинаги .. това да не е конкурс,че ще има нови?!
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

ебати нали аз това са чудеса,щото са единствени...много тъпо:р а и линка не ми отваря

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Чудят се какви глупости да измислят.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Повече от фен
    Град
    sOmEwErE iN mY dReAmS
    Цитирай Първоначално написано от *DeaTHri-BacK*
    ебати нали аз това са чудеса,щото са единствени...много тъпо:р а и линка не ми отваря
    хм...и на мене
    не ми отваря
    нз какви са "новите чудеса"
    но ви подкрепям всички с казаното до сега

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e

по темата супер тъпа идея,питам се кой е човека,който има правото изобщо да направи това?!
    и как така нови чудеса,те чудесата са си едни завинаги .. това да не е конкурс,че ще има нови?!
    1:човекът, който изобщо има правото да направи това, няма да е един. Възможност за гласуване, според написаното ще имат всички хора и това гласуване ще продължи цяла година.
    2:сегашният списък от седем чудеса, които ние познаваме е дело само на един човек. Т.е. Антипатър от Сидон, който е бил главен библиотекар в Александрийската библиотека и именно този един човек определя кои аджеба ще са въпросните чудеса. В такъв случай щом един човек го е направил преди толкова мн години, то защо ние да не можем да вземем участие в написването на историята
    3:От всички чудеса на света, единственото оцеляло до наши дни са Египетските пирамиди, намиращи се в Гиза. Каква и идеята да си имаме чудеса, които дори
    не можем да видим?
    4:Ако списъкът от чудесата на света бъде разширен това би означавало, че ще бъдат включени много
    нови исторически забележителности и достижения на човешката култура и цивилизация.Което май не е толкова лошо.
    Истинските принцеси не се познават по скъпоценните камъни, а по благородството, което носят в сърцата си..

Фен
    Град
    София
    Интересно защо не ми отваря сайта но по темата, мисля че това е глупост и няма нужда от нови чудеса

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    Abe vseki se kefi na ne6to razli4no...Zakvo voub6t ima nekvi 4udesa.Za vseki si ima 4udo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си