- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо мъжете си бият чикий?
А бе писна ми.Секи втори мъж/момче лъска бастуна със всяко ставане и с всяко лягане,пък после се оплакват не мога да спра....дрън дрън.Знам че доставят удоволствие,ама толкова ли не можете без тях?
А защо жените се "барат" по...Всеки мастурбира, дори животните!Всяко живо суштство без разлика и изключение!Ти как смяташ!![]()
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
Да всеки мастурбира - съгласна съм,но вие прекалявате:
сутрин
обед
вечер![]()
sheherezada, грешиш дълбоко!Съжалявам, че общото ти впечатление за мъжете е такова.А по темата вече говорих!Първоначално написано от sheherezada
![]()
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
mai nqkoi e v cikullll....nqh nqh nqh :P
Moderated by miloto
т.9 от Правилника![]()
Everything's gonna be alright...
6tot e qko.i ne e zad1ljitelno da e vseki den
ami neka da si laskat...kvo ti pre4i pyk na teb?tova si e tehen problem,da se opravqt...vseki da se spasqva pootdelno![]()
Напоследък нямам време иначе бих си ударил една чикия,а пък и какво лошо има ?
Ако ни пуснеш може да се поспрем за малко..![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Kakto ve4e kazaha...k`fo ti dreme pak na teb koga i po kolko pyti na den luskat?!?!?ne si li e tqhna rabota...6tom se 4uvstvat dobre?!?!??awee...za k`fo govorq prosto....k`fo ti puka pak na tebe...maleeee...pii valeriqn!!!!da ti mine nervata!![]()
еми спря да ми дреме - успокоих се
може да заклщчвате темата![]()
Първоначално написано от sheherezada
С това считам темата за приключена![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love