- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Малко инфо относно гълтането и спермата
В проучването на университета участвуват над 15,000 жени, които потвърдили, че редовно са гълтали сперма през последните 10 години. Изследователите се натъкнали на факта, че при тези жени се наблюдава по-рядко явлението рак на гърдата в сравнение с жените, които изобщо не го правят.
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
Путко ти уби рибата ве !..
Вече поне ще има причина да ми гълтат .. ахаха
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Е вие не го ли знаете това?То от няколко години тези изследвания се публикуват навсякъде,затова,колежки,ж ни,момичета,вземете пример от мен,гълтайте,за да сте здрави...Това ми напомня на песента"Който не яде,той голям не ще да порасте...",ама в малко изменен вариант
![]()
![]()
Който ме мрази,под кубинки да лази!Само ЦСКА!
del
ахах ти заради това ли на аватара си се намазала с сперма(да ти мине по бързо) базикам се.. ама тфа за кремовете прозвуча малко тъпичко ..Първоначално написано от poliii
или съм много тъп или съм много назаде![]()
![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
am [CSKA]f0r3v3r az toq avatar si go ima predi taq temaa za kremovete e vqrno sq ne mi izglejda6 tup nit nazade ama ti si znae6
![]()
В кремовете тъпчат конска сперма, а не човешка колкото и да им се иска на някой.......![]()
в някои кремове не слагат сперма,бре!Слагат някои от веществата,които се съдържат в спремата!
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Как можа да го напишеш това ... ?
![]()
dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
dont hate,dont fight just be polite®