- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ПРОТИВ ИЗВРАЩЕНИЯТА С ЖИВОТНИ
ПИСНА МИ ВЕЧЕ!!! ТОКУ ЩО ГЛЕДАХ ПО КАЛЕНДАР ЗА НАЙ-ГОЛЯМАТА ТЪПАНАРЩИНА - НЯКАКЪВ Ш*БАН КИТАЕЦ ИЗМИСЛИЛ ТОВА ЗАБАВЛЕНИЕ ДА ПОСТАВЯ КОТКИ В СТЪКЛЕНИ ПРЕДМЕТИ, КЪДЕТО ТЕ ДА ЖИВЕЯТ ЦЯЛ ЖИВОТ, КАТО ЯДАТ ПРЕЗ НЯКАКВА ТРЪБИЧКА! МОЖЕТЕ ЛИ ДА СИ ПРЕДСТАВИТЕ, ЧЕ ИМА ТАКИВА ШИБАНИ ТЪПАНАРИ? Е ЗАТВА МРАЗЯ ХОРАТА - ЗАЩОТО СА ГОВЕДА!!! ТЪПАНАРИ! ПО-СКОРО БИХ СПАСИЛА ЕДНО ЖИВОТНО, ОТКОЛКОТО ЕДИН ЧОВЕК!
П.П. Към админите и модераторите - ако смятате темата ми за нехуманна, я изтриите!
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
KFOO? Q PAK?
deba, tiq nared li sa s glavite? kak moe da sa tolkowa prosti we. a py toq shto sam ne se zatfori f styklen predmet kato e tolkova umen? smyrt za takiva goveda
a ako modovete reshat che temata e nehumanna trqq da sa mnou zle...
basi kak moe da izma4vat taka gorkite jivotinki![]()
sry za latinicata ma me myrzi 2 kop4eta da natisna![]()
ne 4e neshto ama ima nqkoi hora koito sa dosta po zagrigeni ot nekfi takia gadosti koito se pravqt sus givotnite ot kolkoto za gadosti koito se pravqt egednevno s horata
Невероятно е докъде може да стигне човешкото извращение...![]()
Никой няма право да смята темата за нехуманна, защото това са наистина отвратителни идиотщини към които шибаните хора са равнодушни
Някой нарко-бос умрял, убили го....БЕДНИЧКИЯТ- та той беше добър
Някой се забавлява като малтретира котки- НА КОЙ МУ ПУКА весело е- Е, мислите ли, че е честно!?!?!
Работата е там, че никой не мисли така и накъдето и да се обърна виждам хора, които малтретират котки
Крайно време е някой да го каже и ти успя, браво, но ще видиш как всички ще кажат "горките животни"но нищо няма да се промени- когато излязат на улицата пак ще ритат кучетата, без да се замислят, просто защото го смятат за нормално
Напълно подкрепям мнението ти и съжалявам, че всеки ден ставаме свидетели на все по-големи ГАДОСТИ
Това е супер гадно и извратено!!!![]()
Незнам как такива хора въобще съществуват?!![]()
Защо те не се затворят в някакви такива неща, да видим как ще живеят и дали ще им е забавно?![]()
ООО, да, но ТЪПИТЕ хора си го заслужават. Секи от нас го заслужава. Няма добри хора! Вярвам в съществуването на омразата, не на любовта! Щото ми писна от разни ей такива!Първоначално написано от Анонимко
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
не забравяй че и ти си човек ...Първоначално написано от HereTodayGoneToHell
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
/забрана за ползване на такъв
kakvo pove4e moje da se kaje osven tova 4e za takiva hora trqbva da ima sud i zatvorПървоначално написано от Hybrid_Theory_F
![]()
сълзата, ИМЕННО. точно защото е ЧОВЕК, а не ЖИВОТНО като тоя![]()
БДУ
http://www.bonsaikitten.com/bnw.html
баси, как ги тъпчат... СМЪРТ
![]()
No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
No,forget smile again,we just want to dance forever.
Yeah,chasing after,chasing after,the white wind
Нищо лично, но забележи думичката "нас"! Винаги съм си мислила, че това е местоимение от множенствено число, второ лице...Първоначално написано от SyLZaTa
![]()
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
PODKREPIAMI jivotnite sa sa6testva i te triabva da jiveiat
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Лошо е..
Помислете, това не е от днес, не е и единствен случай. Колко хиляди животни се използват за различни химични и друг вид научни опити. Подобни животни страдат много.
В подобни случаи не можем да направим нищо - в името на науката и прогреса на човешката цивилизация, т.е. нас, е нужно да се жертват животни.
Но по този садистичен и безмислен начин - за съд за тези хора![]()
Ха...нищо не си видяла .Я погледни това.
Изчакай да ти зареди и погледай малко![]()
За почитателите на кожените палта (18+)
НЕ е за хора със слаби сърца,предупреждавам!
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Първоначално написано от [LP
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимкИ в подписа!
/забрана за позлване на такъв!
Знам за тва с котките и е мн гадно,забранени са секви такива ама все още има хора които се занимават с боеве на кучета,мъчение на котки,боеве с петли и секви такива
знам още много такива
например в китай се ловят черни мечки и се затварят от малки в малки клетки за да не мърдат,и се забива близо до ануса им тръба от която се извлича ценна жлъчка и така цял живот мечките седят в клетките със тръба и е супер болезнено за тях
след време ги убиват като не вършат вече работа..
Има и много други ама ми е мн гадно да ги казвам..има си специални хора дето разследват такива неща и за тва се отива право зад решетките
Повечето видове животни които са застрашени, като например морската костенурка стават обект най-често на такива дейности от които извличат страшно много пари![]()
И аз наистина много мразя тези,които причиняват болка на животните.Ужасно е...Все се чудя как може да има толкова жестоки и безжалостни хора.Миналата година някой беше пуснал във форума някакъв link към филм,който показва как се правят палтата от естествена ко}|{а.Линка сега го е дала Фъки.Вижте го!Ужасно е!Има толкова други начини,по които животно може да бъде омъртвено,защо трябва да е толкова болезнено?!Но нали знаете...Всичко се връща и хората,които причиняват това,ще изпитат нещастия на гърба си.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
AZ MN OBI4AM JIVOTNITE I TOVA KOETO PRO4ETOH ZA TOZI IZVRATEN KITAEC NAPRAVO ME OTVRATI!!!MOJE LI TAKA DA MA4AT JIVOTNITE!!!AZ SMATAM 4E VSEKI JIV ORGAVIZAM TRQBVA DA IMA SVOBODA NEZAVISIMO DALI 6E JIVEE 10 ILI 1000 GODINI!MOJE LI NQKOI DA JIVEE V STAKLEN PREDMET?!?!!??
from
hot_sexy_lady
mislq 4e tuk e momenta da otbeleja 4e az sam kategori4no protiv izpolzvaneto na estestvena koja za napravata na drehitova trqbva da se zabrani sas zakon. kak moje da se ubivat jivotni zaradi pri6tqvkata na nqkoq kokona da nosi est koja 6oto vidi6 li estestvena koja
guzar
![]()
. verno nqkoi tvurdqt 4e est koja e po-ka4estvena...ama suvremennata himiq e tolkova naprednala i moje da sintezira vsqkakvi molekuli verigi polimeri i t.n, 4e sas sigurnost moje da se izmisli nqkakav sinteti4en zamestitel
Mога да кажа само едно:![]()
".... so ... can we move on?!!!"
Click
ЪЪЪ като представител на SXE искам само да попитам:
Какво общо има стрейт еджа с животните?
То верно че повечето еджъри са вегани/вегетарианци, но това не значи че стрейт еджа е за закрила на животните и т.н.
За останалото винете Earth Crisis.
Първоначално написано от [LP
![]()
celta opravdava sredstvata!
дам...тъпичка си си..кфо да се прави...Първоначално написано от Death_F
кво общо има сХе с котенцата в буркани?
по темата моа да кажа само, че тфа са
абсолютно болни и извратени хора...
ujasno emnogo obi4am jivotni i mi stava jal dori kogato vida nqkoi kon ili nqkoe magare vpregnato na karuca :~( kamoli za dojivoten tormoz na edni kotence
The pain is temporary!
Ама вие много сте обичали животните бе, мале!
100% повечето от вас ядат месо!
100% сте носили някога (дори и сега) дрехи от естествена кожа.
100% се пръскате с парфюми (е познайте върху кого се използват химическите компоненти на тези парфюми)
100% повечето от вас пушат (случайно да знаете върху кого се изпробва цигарения дим?)
Не ми се правете на големите любители на животни.
Моето мнение е просто - НЕ МИ ПУКА.