.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Срам ме е от себе си! :-(

Преди месец се запознах с момиче, от приказка на разходка,и изведнъж тръгнахме. Нещата се развиха толкова добре, че сам не вярвах на хубавите неща подарени ми от живота. Винаги търсих истинска любов, чуках си главата къде ли не,накрая почти се бях отказал ,като срещнах нея. Станах на 21 години, а досега бях спал с една жена,с която се ползвахме само за спорта,без да имаме чувства един към друг.
    И сега вече намерил голямата си любов, дойде време да се отдадем на сексуалните преживявания.През този месец,няколко пъти ме възбуждаше до няма и къде само с целувки и хвърляне в/у мен.Притеснявах се че ще свърша много бързо.А то какво стана. Члена ми беше станал в някакво средно положение,не можах да го дигна както трябва и така си и остана,по едно време спадна почти до край,спеках се,тя разбра какво става, каза ми да не се притеснявам, но не мога,така се изложих че няма и накъде. Срамувам се от себе си, не знам изобщо,кога ще съм готов, найстина да правим истински секс, кога да опитам пак, и изобщо какво ще стане, страх ме е че ако се повтори, ще е разочаровам много.

ami kakvo da ti kaja po razli4no ot tova na gadgeto ti-ne se pritesnqvai na vseki se e slu4valo(dori nqkoi da ne iskat da se pritesnqvat),vse pak si 4ovek i ne moje vinagi da si na 6+,ako i tq naistina durji na teb tova edva li 6te e nai golemiq i problem,kato za purvi put s neq sig te e pritesnqvalo mnogo i tova kak 6te se predstavi6 koeto su6to e doprineslo za problem4eto,vij ako po4ne da se slu4va 4esto togava se pritesnqvai,a sega prosto se otdai na neq i v momenta v koito se 4uvstva6 naistina siguren davai napred

Супер фен
    Spokooooooooino, ve mili4uk, 6tom tq te obi4a tolkova mnogo - naistina 6te te razbere, ne se zduhvai plz!
    Sega za tvoe uspokoeni 6te ti kaja, 4e i pri men taka se slu4i purviq put. Mdaa, uj mi kazva6e, 4e mnogo go vuzbujdam dori samo s celuvki i gu6kane, i nakraq ne si go vdigna i toi kato teb se zduha...
    Ne mi stana osobeno priqtno, ama go razbrah taka 4e i tvoqta macka 6te te razbere, 6tom tq ti e golqmata lubov...OT LI4EN OPIT TI GO KAZVAM - 6TOM TE OBI4A, 6TE TI VLEZE V POLOJENETO I 6TE TE RAZBERE...
    Sledva6tiq put, kogato pak mislite da go napravite, budi maximalno spokoen i da ne zeme6 da se pritesnqva6, 4e nqma da moje6 da si go digne6, 6tot ako se zdu6ah predvaritelno - naistina tui moje da se povtori, taka 4e VQRVAI I BUDI SIGOREN, 4e toq put 6e si go digne6
    Uspeh, mili4uk

tech_noir
    Guest
    Притеснение и нерви. Трябва ти нещо дето да спадне малко напрежението. Една водка мисля че наистина би помогнала.

Мега фен Аватара на machoka
    Това да ти е проблема, приятел.. Ти пък за нещо такова се притесняваш.. чак пък нямала да те обича.. не знам си какво. .

Детски работи са това, следващия път ще се получи.

Успех.

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Ооо абе споко бе момче, не се притеснявай, на много хора се случва, да не ти пука! Ако те обича за нея няма да има никакво значение, повярвай ми! Айде следващия път се успокой и не се притеснямай и ще стане ще видиш! Айде успех!
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Фен
    Град
    † In the Heaven with the stupid holy motherfuckers †
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    пич това е превъзбуда...
    няма да се плашиш... следващия път
    verno si e
    † Lead that kind of life that when you die the devil would ignite you a candle †.

Spokoino i tova se sre6ta no o6te po-hybavoto e 4e tq e razbrana veroqtno priqtelkata ti opredeleno ti e pomognala na momenta. Ne 4e ne6to no i tq moje6e da napravi ne6to s koqto da te vurne vuv forma kakto se vika
    Толкова много добро съм направил, че няма начин да не ми отмъстят!

Благодаря на всички за позитивните мнения. Нали Ви казвам на 21 години съм,а не се чувствам силен в леглото, особенно ако влагам искренни чувства към половинката си. А този път е така, и двамта сме супер разочаровани от предишните си връзки и съдбата ни събра ей така като на базик,а то взе че се получи нещо красиво.Страх ме е да не разваля красивата връзка,която имаме с подобни работи, макар че и двамата сме много влюбени.

Град
    Sofiq CITY
    Znaesh 4e vsi4ko e na emocionalna osnova ..taka 4e uspokoi se malko i pokaji kvo moje6!

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    То вече го написаха,но нищо.Другия път ще се получи само малко по спокойно и готово.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Град
    На бабините краченца
    тряя да си уверен в себе си, нищо не става в тоя живот толкова лесно !
    Немож ма върна на селу !
    Я най-мразим молцитИ !

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    не се срамувай а действай не е страшо !
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

да ти кажа и на мен ми се лсучи същото почти,но поговорих сп риятелката ми и всичко е ок ся...чакам втори шанс,но проблема е ,че няма терен;(

Супер фен Аватара на pinki

SPOX VE PI4!

Ami.....sujalqvam 4e 6te se povtorq ama PROSTO IMAI VQRA V SEBE SI I SE OTDAI NA MIGA! \/

YSPEX! \/
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Мега фен
    Наистина няма място за притеснение.

това е като предложение да ти дадем нашите терени нали Девствен на 19
    хаах
    базик

Guest

Re: Срам ме е от себе си! :-(

spoko we!!!!!!!!!!nishto seriozno ne e stanalo.

Фен
    Град
    NaDeJdA CiTy
    Е споко поне предполагам че не си и разправял като моя бившия че си полов атлет и накрая да се изложиш като кифладжия....
    Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))
    eeeeee sled kato vsichki te uspokoihme,davai s novi sili i dano toq pyt vs da e nared,uspeh sladak :P
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Повече от фен
    bro ot pritensenie e 1000 % zemi piiini nekuv alkoholec da vidi6 kak 6e go napru4i6 :
    Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!

Повече от фен
    stiskam palci
    Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!

Фен
    Град
    anywhere but here
    da se opita da te vazbudi s oralna lubov ili ti na neq, napravo nablegnete sa sexualnata igra, a ne kakto kazvash ti tq da ti se hvurlq vednaga na vrata, spored men efekta shte e garantiran.
    "Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд

re:

6e svikne6 trqbva ti trening...osven tva ne6tu ne ti vqrvan 4e 4ak na 21 ti e bil purviq put
    Живейте така сякаш няма да има утре!Животът е кратък-Обидно кратък!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си