.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Може ли да пушите ?!

не мога да разбера как може да пушите да се тровите с цигари тия лаина(с извинение) само заради едната гъзария а пък ако някой ми каже че пуши защото не може да спре ще му се изсмея в лицето и ще му отвърна " Защо не можеш да спреш какво от 30 години пушиш и си се престрастил и нямя просто как или пък имаш много големи проблеми и те успокоява пушенето какви проблеми имаш на тая възрсат не мога да разбер ?! " пълни глупости ако питате мен нямя никакъв смисъл и това с успокояването е на психическа основа е дъвчете дъвки и те успокояват само че не вредят като цигарите ! Почнали да пушат на 12-13 години и си представете на 30 как ще изглеждате все едно 70 не само това ами и белите ви дробове ще са полумъртви ... а пък момиче с цигара колко е грозно е съвсем отделна тема ! мисля да спра до тук че много се разпалих с тази тема искам да апелирам към всички пушещи спрете тези лайна нямя смисъл от тях !!!

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    И аз мразя цигарите,но няма смисъл да упрекваме тези които пушат както и те нас ...

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Аз пък не мога да разбера защо я пускаш тая тема
    Forgot About Me

ми защото искам да изкажа личното си мнение и отношение спрямо цигарите и пушачите
    M2O Musica allo stato puro!

И аз така мисля че няма никакъв смисъл да се пуши,ама си е зарибявка.Няма отказване
    Forgot About Me

Фен
    Град
    mircmax
    Kvo ti puka tolkova, nali dr se yroviat, ne ti!?
    Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.

Град
    Debeletz
    Kato mi pushat postoqnno na glavata i kat fana rak na beliq drob nqma da sum vinoven az, 4e v kafeto nqma mqsto za nepu6a4i, puk i te sa navsqkade, ne moa se izsera spokoino v nqkoi obshtestven kinef bez da ni smardi na tiutiun...ne moa se naslada daje na sobstvenoto si gomno? Nqkoi hodil li e na 6ipka? ne snqg ami kutii siniu victory. Ako mojeh s udovolstvie bih se izral varhu glavata na vseki edin pu6a4, dori i da e rodnina ama purvo trq da izkolim ciganite!
    "Dead as dead can be" my doctor tells me. But I just can't believe him, never the optimistic one...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    В днешно време почти всеки знае каква вреда нанасят цигарите на организма.
    Пушач или не, това е въпроса на личен избор.

Фен
    Град
    Преди живеех срещу затвора,сега живея срещу нас!

Re: Може ли да пушите ?!

Цитирай Първоначално написано от nekaduren
    не мога да разбера как може да пушите да се тровите с цигари тия лаина(с извинение) само заради едната гъзария а пък ако някой ми каже че пуши защото не може да спре ще му се изсмея в лицето и ще му отвърна " Защо не можеш да спреш какво от 30 години пушиш и си се престрастил и нямя просто как или пък имаш много големи проблеми и те успокоява пушенето какви проблеми имаш на тая възрсат не мога да разбер ?! " пълни глупости ако питате мен нямя никакъв смисъл и това с успокояването е на психическа основа е дъвчете дъвки и те успокояват само че не вредят като цигарите ! Почнали да пушат на 12-13 години и си представете на 30 как ще изглеждате все едно 70 не само това ами и белите ви дробове ще са полумъртви ... а пък момиче с цигара колко е грозно е съвсем отделна тема ! мисля да спра до тук че много се разпалих с тази тема искам да апелирам към всички пушещи спрете тези лайна нямя смисъл от тях !!!

Абе менЗз ше ми се изсмееш в лицето щото не моа спра цигарите лИ?аз не мога щото където сам все се пуши и няма оттарване...и не моа а ти имаш баси мнението за пушачите се едно пушат само да се праат на газари и нефи такиа беи от тука

Цеко Сифоня е ебати купоня
    Цитирай Първоначално написано от CuST0M1z3
    ako si padate po niski mom4eta msg me HAH
    -> Нещастник

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    И КАКВО ЩЕ СТАНЕ когато станат на 30?
    ако те се чувстват добре какъв е проблема? лично аз предпочитам на мен да ми е комфорно и да съм щастлива, отколкото някфи, дето примерно ше ги видя веднъж в живота си, ше си кажат 'я глей я тая кфа мацка на 30/40/50...'. това няма да ме направи радостна /за разлика от много други хора/.
    нека пушат, щом им доставя радост.
    аз не пуша, защото просто не ме кефи, а не за да съм 'пресен плод' след години..
    алелуя.

хубаво ама не съм задължен да търпя пушачите на всякъде трябва да се направи в кафенетата и в всички други заведения и подобни места да не се пуши както започва да става на запад защото човек се ражда непушач и не е задължен за да седне да изпие едно кафе например да си натрови белия дроб а пушачите сами да се оправят къде ще пушат , защото ще кажа още веднъж човек се ражда непушач !

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    еми и на мен не ми е приятно. затфа просто не ходя по кафенета и заведения.
    за мен варианта пейка е перфектен. вярно, че зимата сме преебани, но фсе пак избягвам кръчмите и си седя вкъщи на топло
    алелуя.

Фен
    Град
    Преди живеех срещу затвора,сега живея срещу нас!
    хубаво ама не съм задължен да търпя пушачите на всякъде трябва да се направи в кафенетата и в всички други заведения и подобни места да не се пуши както започва да става на запад защото човек се ражда непушач и не е задължен за да седне да изпие едно кафе например да си натрови белия дроб а пушачите сами да се оправят къде ще пушат , защото ще кажа още веднъж човек се ражда непушач !
    Мене кфо ме боли каф сам се родил фе!?Важно е ся кав сам...а кат не искаш да ти е пуши си стои у вас(самнявам се че излзиаш де...) и си лафи с баба си маика си дедо си и които искаш колко са вредни нема некаф пишлегар ми даа напътствия в живота дет е разпрал преди 2 седмици че има пишка

Цеко Сифоня е ебати купоня
    Цитирай Първоначално написано от CuST0M1z3
    ako si padate po niski mom4eta msg me HAH
    -> Нещастник

Цитирай Първоначално написано от aHyC
    Мене кфо ме боли каф сам се родил фе!?Важно е ся кав сам...а кат не искаш да ти е пуши си стои у вас(самнявам се че излзиаш де...) и си лафи с баба си маика си дедо си и които искаш колко са вредни нема некаф пишлегар ми даа напътствия в живота дет е разпрал преди 2 седмици че има пишка
    хаха щом казваш че съм пишлегар а и за какво да си стоя в нас за да се съобразявам с тиа дето пушат ли ?! защо те да не се съобразяват с тези които не пущим и да не пушат по заведенията както е в повечето нормално държави и трябва да стане така навсякъде

П.С. Обичам когато съм постигнал целта си

sorry che ne pisha na BG...
    znam kolko sa vredni cigarite, vijdam i che nito edin pushach ne e ostavil mnenie no az smqtam da go napravq...
    pusha ot polovin godina nqkade... misleh si che ei taka prosto moga da gi spra i sus vseki izminal den jelanieto mi da gi spra se isparqvashe, ne mi haresva da pusha i edinstvenoto neshto za koeto mi pomaga e da otslabna,koeto nai mnogo iskah...bqh 50 kg a sega sum 42..pochti nishto ne qm...nai-mnogo maika mi da mi nabuta neshto v ustata za da ne se razboleq...priqtelq mi me kara da gi spra zashtoto sum shtqla da se razboleq...
    ako nqkoi drug beshe napisal tova shtqh da si kaja "ei tova sa gluposti,kak nqma da qde,kak nqma da spre cigarite"
    e az sum taka kakto veche kazah...
    i vse pak si znam moga da gi spra edva li e problem...prosto sum sviknala s tqh...ne mi pravi kef da pusha .... bih iskala da ne sum pochvala..kofti e che vinagi kato sedna nqkade na kafe pusha a az hodq na kafe po nqkolko puti na den...nashite ne znaqt i ne ispitvam nujda da zapalq kogato sum v kushti, no kogato sum na vun naistina imam nujda ot cigara...
    kofti e naistina i preporuchvam na tezi koito smqtat da opitat" ne si mislete che shte gi sprete lesno,pochnesh li vednuj,spiraneto e mnogo trudno"a i oshte poveche che poskupvat,vprochem dosta dobre za pushachiteottarvavame se ot edin kofti porok)

Повече от фен
    Град
    Coki gugutko iskam si podpisa!
    Цитирай Първоначално написано от Negyr
    Аз пък не мога да разбера защо я пускаш тая тема
    и аз!
    който иска - да си пуши - теб какво те бърка?Някои хора пушат не от гъзария ... когато запаля цигара се успокоявам - по-добре ли ще е някой да ме издразни и да му налетя с 1-вия стол който ми е попаднал?Не!
    по добре 1-цигара и това е ...
    то човек ако не пие, не пуши и по жени не ходи няма да умре бе!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
    /забрана за ползване на такъв

Повече от фен
    Град
    Somewhere... In Da Middle Of Nowhere...

1. Ти пиеш ли? А въобще достатъчно ли праведен ли си, за да държиш на другите сметка? Да не говорим на непознати хора?
    2. Сичко се почва от гъзария. И при теб! И не ми ги обяснявай, че не е така! Ясен си ми - поредният тъпанар, който си мисли, че е повече от другите!
    3. Секи си има право на избор! На мен ми харесва да пуша и ще пуша! Ти ли ще ми кажеш кво да правя, бе, мухльо? Ти ли? Мислиш ли, че ме *бе за тва, кво ти мислиш? Мислиш ли?
    4. На колко години трябва да си, за да имаш проблеми? Значи аз ако съм израснала в сиропиталище, живея в приемно семейство, което ме мрази и баща ми ме изнасилва през ден нямам проблеми? Така ли бе, педал? (Тва е само пример, нямам такива проблеми)
    5. Защо не си навреш отзад тъпите обяснения? Мен ми е кеф да пуша, кефи ме да се тровя, обичам го, успокоявам се така и ЩЕ ГО ПРАВЯ! А ти си мисли квото искаш!

Nymphetamine
    Nymphetamine Girl...

Guest
    Az podkrepqm vsi4ki koito sa protiv zigarite.No vse pak vseki 4ovek re6ava sam za sebe si.Az naprimer ne iskam da si trovq zdraveto i moje da se kaje,4e ne pu6a.No kakto kazah v edna druga anketa za zigarite-za da si 4ast ot gotinata taifa i ti trqbva da pravi6 tova koeto pravqt drugite,a imenno da pu6i6.....................

Супер фен
    Град
    HeLL ..

нерси за саветите ...ако оби4а6 глеи си твоите тапоти а ние нашите аиии ...!

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Повече от фен
    много си зле.кат ти пречи дима отиди да живееш кат някой отшелник изолиран.явно не си запознат кога човек се пристрастява към цигарите.всеки има право на избор и най-добре да го зачиташ..наиш колко ми пука че точно на теб са ти пречили цигарите и ся целия свят трябва да спре да пуши...

Цитирай Първоначално написано от BebChi
    sorry che ne pisha na BG...
    znam kolko sa vredni cigarite, vijdam i che nito edin pushach ne e ostavil mnenie no az smqtam da go napravq...
    pusha ot polovin godina nqkade... misleh si che ei taka prosto moga da gi spra i sus vseki izminal den jelanieto mi da gi spra se isparqvashe, ne mi haresva da pusha i edinstvenoto neshto za koeto mi pomaga e da otslabna,koeto nai mnogo iskah...bqh 50 kg a sega sum 42..pochti nishto ne qm...nai-mnogo maika mi da mi nabuta neshto v ustata za da ne se razboleq...priqtelq mi me kara da gi spra zashtoto sum shtqla da se razboleq...
    ako nqkoi drug beshe napisal tova shtqh da si kaja "ei tova sa gluposti,kak nqma da qde,kak nqma da spre cigarite"
    e az sum taka kakto veche kazah...
    i vse pak si znam moga da gi spra edva li e problem...prosto sum sviknala s tqh...ne mi pravi kef da pusha .... bih iskala da ne sum pochvala..kofti e che vinagi kato sedna nqkade na kafe pusha a az hodq na kafe po nqkolko puti na den...nashite ne znaqt i ne ispitvam nujda da zapalq kogato sum v kushti, no kogato sum na vun naistina imam nujda ot cigara...
    kofti e naistina i preporuchvam na tezi koito smqtat da opitat" ne si mislete che shte gi sprete lesno,pochnesh li vednuj,spiraneto e mnogo trudno"a i oshte poveche che poskupvat,vprochem dosta dobre za pushachiteottarvavame se ot edin kofti porok)
    Дам познавам момиче с точно същата история

Иначе ми пуша ,неми пречат кефи си ме, а можеби и компанията ми е такава.Като нети харесва сидиш си във вас и така

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Aide aide, mnogo prikazki na pazara. Az begam da si zapalq edin fas, 4e se iznervih tuka da 4eta gluposti bezkrai.

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    в крайна сметка всеки има право на избор да опитва каквото си поиска
    "Целувка за лека нощ"

Повече от фен Аватара на gorskata_feja
    Град
    v nas
    az li4no smqtam 4e cigarite sa super otvratitelno ne6to, ne za6toto ne moag da pu6a ili ne6to takova, a za6toto mi se e slu4valo edna priqtelka da si zapali cigara i az da pripadna zaradi tova use6taneto e otvratitelno ((( mislq, 4e pove4e hora trqbva da se zamislqt kolko mnogo vredqt cigarite ne samo na tezi, koito pu6at, a i na tezi okolo tqh ! ! !
    Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!

Повече от фен Аватара на S8K
    Град
    извъН Вселената...:P
    ПРЕСТАНЕТЕ БЕ Д****!!!
    "Всички гъби се ядат някой само по веднъж"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си