.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55
    Голям фен
    Град
    trqvna

Re: Може ли да пушите ?!

Цитирай Първоначално написано от nekaduren
    не мога да разбера как може да пушите да се тровите с цигари тия лаина(с извинение) само заради едната гъзария а пък ако някой ми каже че пуши защото не може да спре ще му се изсмея в лицето и ще му отвърна " Защо не можеш да спреш какво от 30 години пушиш и си се престрастил и нямя просто как или пък имаш много големи проблеми и те успокоява пушенето какви проблеми имаш на тая възрсат не мога да разбер ?! " пълни глупости ако питате мен нямя никакъв смисъл и това с успокояването е на психическа основа е дъвчете дъвки и те успокояват само че не вредят като цигарите ! Почнали да пушат на 12-13 години и си представете на 30 как ще изглеждате все едно 70 не само това ами и белите ви дробове ще са полумъртви ... а пък момиче с цигара колко е грозно е съвсем отделна тема ! мисля да спра до тук че много се разпалих с тази тема искам да апелирам към всички пушещи спрете тези лайна нямя смисъл от тях !!!
    napalno te podkrepqm tva e mnooooo tapo nekvi pikli na po 11/12 gosini sa mi tragnali pocentara zahapali cigarata v ustata i se nadqvat nekoi batko da gi vidi ama ne se use6tat 4e kato gi vidi nekoi batko koito si e na mesto 6e im se ismee ni56to pove4e za6toto to si e nelepo
    ivob6to ne go odobriqvam tova nene

ne na cigarite

4e mojes da pushite mojete no ne znam zashto nqkoi hora pushat kogato im e nervno ili kogato ne sa v nastroenie samo iskam da kaja 4e tova neshto "CIGARITE" vuobshe ne e za nikoi zashtoto oveli4ava veriatnostta za rak i drugi bolesti!!!kajete NE na CIGARITE pone az nqma da posegna zashtoto te sa kato drogata i ne mojesh da se otturvesh ot tqh!!!

Голям фен
    i az sam tvardo protiv cigarite,i tva e ebati sme6noto"nemoga da spra"nqma6 jelanie za tva nemoje6....tapa gazariq
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    не

Град
    Пловдив
    Naistina pu6eneto e mnogo gadno,az nikoga ne sum pu6il i niama i da po4na...niakoi hora se pristrastiavat vednaga,a drugi ne mogat.Daje po zavedenia ne obi4am da hodia zaradi tupata zadimiavka!Pove4eto hora ne osuznavat kolko e vredno,no sum 4el takiva ne6ta za pu6a4ite,4e ako gi pro4etat 6te gi namaliat pone napolovina...taka,4e vie precenete!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си