- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Може ли да пушите ?!
napalno te podkrepqm tva e mnooooo tapo nekvi pikli na po 11/12 gosini sa mi tragnali pocentara zahapali cigarata v ustata i se nadqvat nekoi batko da gi vidi ama ne se use6tat 4e kato gi vidi nekoi batko koito si e na mesto 6e im se ismee ni56to pove4e za6toto to si e nelepoПървоначално написано от nekaduren
![]()
ivob6to ne go odobriqvam tova nene![]()
4e mojes da pushite mojete no ne znam zashto nqkoi hora pushat kogato im e nervno ili kogato ne sa v nastroenie samo iskam da kaja 4e tova neshto "CIGARITE" vuobshe ne e za nikoi zashtoto oveli4ava veriatnostta za rak i drugi bolesti!!!kajete NE na CIGARITE pone az nqma da posegna zashtoto te sa kato drogata i ne mojesh da se otturvesh ot tqh!!!![]()
![]()
Naistina pu6eneto e mnogo gadno,az nikoga ne sum pu6il i niama i da po4na...niakoi hora se pristrastiavat vednaga,a drugi ne mogat.Daje po zavedenia ne obi4am da hodia zaradi tupata zadimiavka!Pove4eto hora ne osuznavat kolko e vredno,no sum 4el takiva ne6ta za pu6a4ite,4e ako gi pro4etat 6te gi namaliat pone napolovina...taka,4e vie precenete!