.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 80

Не,че ми се свидат.........,но нейното на нищо не прилича

Незнам как ще го приемете...много от вас ще кажете,че съм скръндза и ми се свиди 1 лев,но бъдете сигурни не е така.Значи проблема е,че приятелката ми всеки божи ден почти ми иска пари на заем.Тяхните и дават към 7-8 лв на ден,ако не и повече и тя винаги вика,че не и достигат 40-50 стотинки.....или пък нон стоп ме крънка да и права някви подаръци като блузки и такива.Според Вас това нормално ли е?Не,че нещо,но на мен наще ми дадват по 1лв на ден за даскало и аз си взимам от моите спестявания,а на нея и дават далеч повече.......

НЕ СЪМ СТИПСА просто питам да се информирам какво мислите

shit happens
    Guest
    Искай и за всеки 50 ст. свирка и ще видиш колко бързо ще я отучиш...

момиче_17
    Guest
    ами да, и аз го правя, нормално е, и ако искаш още да си с нея, трябва да и даваш!

Цитирай Първоначално написано от момиче_17
    ами да, и аз го правя, нормално е, и ако искаш още да си с нея, трябва да и даваш!
    нищо лично,но женките сте много пропаднали.........кво вие заради парите ли излизате с момчетата!?

°Сладурче тук не става дума за 50-те стотинки ...ства дума за това,че тяхните и дават 7-8 пъти повече пари от колкото наще на мен,а тя от мен иска.
    °Другото ,което имах предвид е,че и става навик.
    °А за твоя приятел...личи си каква е вашета връзка не искам да се бъркам не те познавам,но акто гледам си с него май само заради парите,а той е с теб само заради секса.....

момиче_17
    Guest
    всеки да си знае целите, мен ме кефи като ме кара до училище, приятелките ми ме виждат с по-голям..... е вярно че си има и задължения.....

Moderated by miloto
    т.9 от Правилника

sladur_16
    Guest

Istinata...

Не знам как да ви го кажа ... но това е ужас. За вас няма ли любов? Аз лично не съм искала нито веднъж от моя приятел нито стотинка... Не отричам че сам ми е давал. Аз отначалото бях много притеснена - бях решила, че иска да ме купи. Но се оказа просто любов! И все още ми е неудобно когато ми дава пари "Вземи си нещо хубаво!". Веднага се досещам за подтекста на тези думи, но факт е че той до сега нищо не е искал от мен в замяна.

Така че моят съвет е - ако стоят така нещата по-добре е да изясните отношенията си. Възможно е тя да не те обича...

masterbox
    Guest
    Pi4! razbiram te... i ti davam edin savet
    ako ne se razberete - farli i edin iak boi. Te jenite komai samo ot tui razbirat.

Повече от фен
    Град
    Coki gugutko iskam si podpisa!
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    не мога да повярвам...
    това е ненормално, неморално и неетично...

ще спестя епитетите за приятелката ти.. но не й давай..
    ахъм ... използва те ...
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
    /забрана за ползване на такъв

момичето на 17 ти не разбираш ли,че тук НЕ става дума за 50-те стотинки,а че има повече пари от мен и иска от мен,за да спести.Не арзбираш ли,че го прави почти всеки ден.НЕ МИ Е ЗА ЛЕВЧЕТО....не съм чак такъв.

По твойта логика дай да ти дам 50 лв и да те повоза малко с на баща ми колата и да ми изпраскаш сефтето,а става ли???????

sladur_16
    Guest
    Както казваше моята баба "Хора с манталитет на кило круши".
    Мисля, че тука имаме нещо подобно.

Цитирай Първоначално написано от Девствен на 19
    виж момиче_17 аз си имам самочувствие ,че съм достатъчно красив и не бих тръгнал да купувам момиче.Ако е с мен заради парите да духа супата и да ми се маха от главата.......

За съжаление повечето са като теб.
    Пари,Коли,Дрехи,Ресторанти. ........еми за тея като теб _)_
    Бате всеки е красив по свой собствен начин.
    А това че има момичета-елки (онес джобни машинки за смятане), дето ти гледат парите, колите и сичко друго, но не душата си е факт и не може да се промени... за съжаление.
    На мен една позната ми каза че ако трябва да избира м/у любов с беден или връзка с паралия тя би избрала втория.... абе кво да ти говоря знаеш как е.
    Друг случай - "Тая зима няма да си купувам ботуши, щотоприятела ми има кола" - е туй ме разби...

А по твоя въпрос - що не и искаш ти? Направи се на ударен че нямаш пари. Така няколко пъти да видиш ка ще реагира. КАЖИ и го това че и дават повече пари. Както го казваш на нас. Пък тя ако те обича наистина ще остане с теб и.... абе не знам ама и го кажи най-добре. Мисля че трябва да се стреснат малко и да се осъзнаят..
    Успех!

Regards

Re: Не,че ми се свидат.........,но нейното на нищо не прилич

Цитирай Първоначално написано от Девствен на 19
    Незнам как ще го приемете...много от вас ще кажете,че съм скръндза и ми се свиди 1 лев,но бъдете сигурни не е така.Значи проблема е,че приятелката ми всеки божи ден почти ми иска пари на заем.Тяхните и дават към 7-8 лв на ден,ако не и повече и тя винаги вика,че не и достигат 40-50 стотинки.....или пък нон стоп ме крънка да и права някви подаръци като блузки и такива.Според Вас това нормално ли е?Не,че нещо,но на мен наще ми дадват по 1лв на ден за даскало и аз си взимам от моите спестявания,а на нея и дават далеч повече.......

НЕ СЪМ СТИПСА просто питам да се информирам какво мислите

ami i takiva momi4eta ima.........

Не се занимавай с жени, които не могат да мислят за нищо друго освен пари. Не си заслужава. Ако сте от скоро с мацката, просто и отрежи квитанцията. Аз съм искала пари на заем от приятеля ми, но само веднъж и то защтото наистина имах нужда.
    Освен това, едно е да я почерпиш няколко пъти, но съвсем друго тя да проси. Унизително......
    А на Момиче 17: Мила, сега още не разбираш колко малко означава това да те возят до училище.......Може и никога да не разбереш, е поне сме сигурни, че освен в кола на друго място няма да ти се случват лоши работи. Заради такива като теб и свестните мъже ни гледат на кръв. А тоя п***о дето те кара.....хихи....ами дано поне си добра в леглото, иначе не знам....
    Докато има хора, които ме обичат аз ще дарявам света с усмивка и щастие!!!! Усмихвайте се....

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Ми какво да ти кажа,не е много нормално.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Виж кво, брат, тая тука мършолина дето ходиш с нея хич не й играй по свирката! Просто следващия път й кажи, че нямаш пари и тва е! Или даже обратното: карай я ТЯ да те черпи!!!Така няколко пъти я кърти нея. Сериозно ти казвам, да не ти пука! Ако не го прави нарочно това с парите, ще продължи да ходи с тебе, а ако е някфа тъпа измекярка, кучка и т.н., ще те зареже! Ако е свясно момиче и те обича, никога няма да те остави.
    HardC0re and BDSM forever

Фен
    Град
    sf
    vij kvo pi4
    spored men ne e pravilno
    az primerno na moito gadje s koeto sme ve4e godina zaedno
    ne mu davam da mi pla6ta
    nai mnogo 2 max 3 pati da me e 4erpil 4ai ili sprait
    i to za6toto savsam ne sam mogla da se preborq s nego,a ne za6toto az taka sam iskala!

nz no spored men tva ne e normalno...az ne obi4am edno mom4e da mi pla6a vsi4ko...osven ako ne sam zakasala s parite i togava mi trqbva nujda....no tva se slu4va rqdko..trqbva malko da si p[ogovori6 s neq na tazi tema...i ako e steb zaradi parite i kazva6 4ao beb4o i tva e....
    nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    Ето това означава да не си грам,ама грам съобразителен...Тя така да се каже,ти взима яденето от устата,защото да ти иска половината джобни всеки ден...а за какво са й на нея?Дава ли ти някакво обяснение,или не стига,че й ги даваш,ами и потъват в забвение?Че и на всичкото отгоре не ти пуска))(това последното е шега,не искам да си помисляш нещо)
    Просто не мисля,че разговор би помогнал...съжалявам,че го казвам така,но човек,който си позволява да наглее до такава степен,за мен не е коректен.
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>
    Spored mene tazi e 4ista izpolzva4ka...Az nikoga nqma da ida i da kaja na gadjeto si dai mi pari ili kupi mi tva...I na mene mi davat 1 lev na den (az sym momi4e de) ako bqh mom4e i imah taka priqtelka prosto nqma6e da moga izob6to da i davam pari...Az kvo po pyrvo da pravq - Da qm li?Cigari li da si kupa?Na kafe li da ida?...Tva pri polojenie , 4e na nikoi ne davam pari i pak ne stigat :[~ A ostava i na nqkoi drug da davam da be da.... Abe tva momi4e te izpolzva spored mene i tva e

Повече от фен
    Град
    V surceto na MARIO
    ox lel neznam kvo da ti kaja primerni na men mi e super neudobno ot gadjeto mi kato pla6ta toi i po4ti seki put se karame za tova koi da pla6ta a toi mi vika az taka sum sviknal inae ne se 4uvstvam muj mi vika ama pri teb ne6tata sa kude po nape4eni znam 4e sigurno ti e super nelovko da govori6 s eq za tova ama nameri nqkuf na4in i togava i go namekni taka leki4ko a 6to s eotnasq za tova momi4e s kolite i parite nqmam dumiza takiva "macki" ni6to tq sega e na 17 ama kvo i tq 6e porasne i 6e vidim togava te tiq deto sega brim4at po mladite 4i4kovci rani ili kusno 6e si namerat giola

Guest

майка ти е курва..

ba6ta ti onanist a ti si prawena invitro

Аз пък ще ви кажа,че това момиче_17 е 100% момче,което се ебава с начина на мислене на повечето момичета.

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    offf naistina mnogo tupo pravi tvoqta priqtelka...Az samo vednuj sum zimala pari ot mom4e(5 leva no mi trqbvaha spe6no)i na drugiq den mu gi urnah.Ami kaji i tova koeto i na nas(ako moje po milo)ili kazvai 4e nqma6 uspeh

Мега фен
    И аз искам, когато нямам и съм много гладна. Но и аз го черпя, когато имам пари. Ходили сме на китайски ресторант 3 пъти и все аз съм плащала. Или искам 10 стотинки, например. Но ако това е истина - тя харчи по 7 лева на ден и изитисква последните ти стотинки, кара те да И купуваш разни неща...не знам как да я нарека. Отвратително е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си