- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не,че ми се свидат.........,но нейното на нищо не прилича
Незнам как ще го приемете...много от вас ще кажете,че съм скръндза и ми се свиди 1 лев,но бъдете сигурни не е така.Значи проблема е,че приятелката ми всеки божи ден почти ми иска пари на заем.Тяхните и дават към 7-8 лв на ден,ако не и повече и тя винаги вика,че не и достигат 40-50 стотинки.....или пък нон стоп ме крънка да и права някви подаръци като блузки и такива.Според Вас това нормално ли е?Не,че нещо,но на мен наще ми дадват по 1лв на ден за даскало и аз си взимам от моите спестявания,а на нея и дават далеч повече.......
НЕ СЪМ СТИПСА просто питам да се информирам какво мислите
Искай и за всеки 50 ст. свирка и ще видиш колко бързо ще я отучиш...
ами да, и аз го правя, нормално е, и ако искаш още да си с нея, трябва да и даваш!
нищо лично,но женките сте много пропаднали.........кво вие заради парите ли излизате с момчетата!?Първоначално написано от момиче_17
![]()
°Сладурче тук не става дума за 50-те стотинки ...ства дума за това,че тяхните и дават 7-8 пъти повече пари от колкото наще на мен,а тя от мен иска.
°Другото ,което имах предвид е,че и става навик.
°А за твоя приятел...личи си каква е вашета връзка не искам да се бъркам не те познавам,но акто гледам си с него май само заради парите,а той е с теб само заради секса.....
всеки да си знае целите, мен ме кефи като ме кара до училище, приятелките ми ме виждат с по-голям..... е вярно че си има и задължения.....
Moderated by miloto
т.9 от Правилника![]()
Не знам как да ви го кажа ... но това е ужас. За вас няма ли любов? Аз лично не съм искала нито веднъж от моя приятел нито стотинка... Не отричам че сам ми е давал. Аз отначалото бях много притеснена - бях решила, че иска да ме купи. Но се оказа просто любов! И все още ми е неудобно когато ми дава пари "Вземи си нещо хубаво!". Веднага се досещам за подтекста на тези думи, но факт е че той до сега нищо не е искал от мен в замяна.
Така че моят съвет е - ако стоят така нещата по-добре е да изясните отношенията си. Възможно е тя да не те обича...
Pi4! razbiram te... i ti davam edin savet
ako ne se razberete - farli i edin iak boi. Te jenite komai samo ot tui razbirat.
ахъм ... използва те ...Първоначално написано от exploitedteen
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
/забрана за ползване на такъв
момичето на 17 ти не разбираш ли,че тук НЕ става дума за 50-те стотинки,а че има повече пари от мен и иска от мен,за да спести.Не арзбираш ли,че го прави почти всеки ден.НЕ МИ Е ЗА ЛЕВЧЕТО....не съм чак такъв.
По твойта логика дай да ти дам 50 лв и да те повоза малко с на баща ми колата и да ми изпраскаш сефтето,а става ли???????![]()
Както казваше моята баба "Хора с манталитет на кило круши".
Мисля, че тука имаме нещо подобно.
Бате всеки е красив по свой собствен начин.Първоначално написано от Девствен на 19
А това че има момичета-елки (онес джобни машинки за смятане), дето ти гледат парите, колите и сичко друго, но не душата си е факт и не може да се промени... за съжаление.
На мен една позната ми каза че ако трябва да избира м/у любов с беден или връзка с паралия тя би избрала втория.... абе кво да ти говоря знаеш как е.
Друг случай - "Тая зима няма да си купувам ботуши, щотоприятела ми има кола" - е туй ме разби...
А по твоя въпрос - що не и искаш ти? Направи се на ударен че нямаш пари. Така няколко пъти да видиш ка ще реагира. КАЖИ и го това че и дават повече пари. Както го казваш на нас. Пък тя ако те обича наистина ще остане с теб и.... абе не знам ама и го кажи най-добре. Мисля че трябва да се стреснат малко и да се осъзнаят..
Успех!
Първоначално написано от Девствен на 19
ami i takiva momi4eta ima.........![]()
Не се занимавай с жени, които не могат да мислят за нищо друго освен пари. Не си заслужава. Ако сте от скоро с мацката, просто и отрежи квитанцията. Аз съм искала пари на заем от приятеля ми, но само веднъж и то защтото наистина имах нужда.
Освен това, едно е да я почерпиш няколко пъти, но съвсем друго тя да проси. Унизително......
А на Момиче 17: Мила, сега още не разбираш колко малко означава това да те возят до училище.......Може и никога да не разбереш, е поне сме сигурни, че освен в кола на друго място няма да ти се случват лоши работи. Заради такива като теб и свестните мъже ни гледат на кръв. А тоя п***о дето те кара.....хихи....ами дано поне си добра в леглото, иначе не знам....
Докато има хора, които ме обичат аз ще дарявам света с усмивка и щастие!!!! Усмихвайте се....
Ми какво да ти кажа,не е много нормално.
Виж кво, брат, тая тука мършолина дето ходиш с нея хич не й играй по свирката! Просто следващия път й кажи, че нямаш пари и тва е! Или даже обратното: карай я ТЯ да те черпи!!!Така няколко пъти я кърти нея. Сериозно ти казвам, да не ти пука! Ако не го прави нарочно това с парите, ще продължи да ходи с тебе, а ако е някфа тъпа измекярка, кучка и т.н., ще те зареже! Ако е свясно момиче и те обича, никога няма да те остави.
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
vij kvo pi4
spored men ne e pravilno
az primerno na moito gadje s koeto sme ve4e godina zaedno
ne mu davam da mi pla6ta
nai mnogo 2 max 3 pati da me e 4erpil 4ai ili sprait
i to za6toto savsam ne sam mogla da se preborq s nego,a ne za6toto az taka sam iskala!
nz no spored men tva ne e normalno...az ne obi4am edno mom4e da mi pla6a vsi4ko...osven ako ne sam zakasala s parite i togava mi trqbva nujda....no tva se slu4va rqdko..trqbva malko da si p[ogovori6 s neq na tazi tema...i ako e steb zaradi parite i kazva6 4ao beb4o i tva e....
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
Ето това означава да не си грам,ама грам съобразителен...Тя така да се каже,ти взима яденето от устата,защото да ти иска половината джобни всеки ден...а за какво са й на нея?Дава ли ти някакво обяснение,или не стига,че й ги даваш,ами и потъват в забвение?Че и на всичкото отгоре не ти пуска))(това последното е шега,не искам да си помисляш нещо)
Просто не мисля,че разговор би помогнал...съжалявам,че го казвам така,но човек,който си позволява да наглее до такава степен,за мен не е коректен.
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
Spored mene tazi e 4ista izpolzva4ka...Az nikoga nqma da ida i da kaja na gadjeto si dai mi pari ili kupi mi tva...I na mene mi davat 1 lev na den (az sym momi4e de) ako bqh mom4e i imah taka priqtelka prosto nqma6e da moga izob6to da i davam pari...Az kvo po pyrvo da pravq - Da qm li?Cigari li da si kupa?Na kafe li da ida?...Tva pri polojenie , 4e na nikoi ne davam pari i pak ne stigat :[~ A ostava i na nqkoi drug da davam da be da.... Abe tva momi4e te izpolzva spored mene i tva e![]()
ox lel neznam kvo da ti kaja primerni na men mi e super neudobno ot gadjeto mi kato pla6ta toi i po4ti seki put se karame za tova koi da pla6ta a toi mi vika az taka sum sviknal inae ne se 4uvstvam muj mi vika ama pri teb ne6tata sa kude po nape4eni znam 4e sigurno ti e super nelovko da govori6 s eq za tova ama nameri nqkuf na4in i togava i go namekni taka leki4ko a 6to s eotnasq za tova momi4e s kolite i parite nqmam dumiza takiva "macki" ni6to tq sega e na 17 ama kvo i tq 6e porasne i 6e vidim togava te tiq deto sega brim4at po mladite 4i4kovci rani ili kusno 6e si namerat giola![]()
![]()
![]()
![]()
ами да, и аз го правя, нормално е, и ако искаш още да си с нея, трябва да и даваш!
майка ти е курва..
ba6ta ti onanist a ti si prawena invitro![]()
Аз пък ще ви кажа,че това момиче_17 е 100% момче,което се ебава с начина на мислене на повечето момичета.
И аз искам, когато нямам и съм много гладна. Но и аз го черпя, когато имам пари. Ходили сме на китайски ресторант 3 пъти и все аз съм плащала. Или искам 10 стотинки, например. Но ако това е истина - тя харчи по 7 лева на ден и изитисква последните ти стотинки, кара те да И купуваш разни неща...не знам как да я нарека. Отвратително е.