- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Moderated:Защо момичетата харесват тези по-слабите?
regnal sam se ama ne iskam da mi vijdate nick sega!!!
zna4i vuprisa mi e takuv
zashto momi4etata haresvat tea po slabite otkolkoto tea po golemite mujkari kade po 120kila i sapo 1.90
mno mi e 4udno!kvo podobreli nqkoi da ti e kadje kinta i 20 ili nqkoi 1.90 120 kila(mashina)koito nikoi nemoje da go spre!zashtooo taka stava!tea po gotinite macki gledat da e poslab!kato hoda nasam natam gi gledam nekvi bra4e nekvi salbi slabi s nekva aka putak az mislq 4e qkite putki trebva da imat edna mashina pod raka?????????????????
Bue KBo 6Te kajete?????????????![]()
![]()
Moderated by Tiffany
по т.1 и 7 от правилника.
e to ima i mashini koito imat mnogo 4ustvo za Hupor i mogad da te razveselqt kogato iskat
mi i mene ne me kefi muj kato ma6ina ,da ima hubavo oformeno tqlo da ama da e nekva ma6ina absurt!
Хахахахаха я не се излагай бе,какво като е 120 килограма и 1,90 висок.Не е важно колко си як,а какво имаш в главата.И не е задължително някоя машина както се изрази да е много добър в боя ...
Hm ne mislq 4e qkite macki si haresvat samo slabi,no e normalno da si haresvat nqkakvi mom4eta s gotini tela,po slabi4ki...zashto da haresvat nqkakvo 120 kilogramovo jivotno,koeto ako gi stisne malko po-slino shte im izkara vuzduha...ne znam az li4no mislq 4e edna qka macka s edin pi4 s hubavo tqlo e perfektnata kombinaciq!
P.S i vse pak ako mackata e dostatu4no umna shte gleda gadjeto si po akul a ne po vunshen vid,nali?
Mnogo vqrno!!!!!Първоначално написано от Whisskas
Моят младеж е 100-тина кила и е почти 2 метра. Което не значи, че по-ниските и слаби не са мъжествени.
Има нещо такова...Първоначално написано от xDON CORLEONEx
abe si4ko si e vapros na vkus,az primerno obi4am po-"gabaritnite" i edri,ama ne iskam slon do men,tova oba4e ne zna4i,4e ne bih si hvanala i nqkoi po slabi4ak.
А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!
ами защото можеш да преглътнеш ако някое момче е свясно и леко закръглено,ама колкото и да е точен кат е няква свиня за гадже не става машино.хахах![]()
Мен пък супер мнооо ме дразня "фитнес" дришлиофците. Помпат като ненормални бият разни анаболи и тем подобни и к'во в главата им мисли само за секс и такива неща. Правят ми се на мъже а по акъл са колкото 2ро калсник. Аз примерно съм 70кила и съм 185см обаче негледам коя как ще я чукам и тя как ще ми духа. Пич вземи се осъзнай т'ва дето си мислиш че като си як всяка пичка ше ти се лепи е мнооо грешно. FREEE LIFEEE
HMSU.ORG
Ти май си много тъп!Първоначално написано от BroozY
![]()
Eй тва че някой ходи да "помпа" не значи че използва анаболи и че е малоумен. Мускулите които се праваят без анаболи имат естествен вид за разлика от подпомогнатите с нещо ненатурално.
DANG3R Z0N3 000
Аз също ходя на фитнес ... и сега какво станах малоумник,така ли ? Нещо имаш погрешна представа за фитнеса,както и за хората които го посещават,но си и прав има хора които са много тъпи от фитнес залите.Само,че не всички са такива ...Първоначално написано от BroozY
Може би защото ц4итрат 4е да си слаб и умен е по важно от това да си силен и глупав?
Може би защото не искат да са с някой, който е в състояние да ги сма4ка без да иска?
Може би защото не искат да живеят с някой дето целия му ден е ядене, щанги,пак ядене, сране и спане?
Може би защото намират слабите мъже за по-естети4ни и красиви,
от мом4етата с вратлета ,по-големи от главите?
п.с.
оня ден бях на сауна... имаше некаф тип, като трикрилен гардероб, огромен, космат, минимум 120 кила
направи ми впе4атление миниатюрната му 4урка![]()
едвам се виждаше, мъни4ка, свита.. може би от стероидите
Оф...аз не харесвам слабите, ама мразя и грамадните. Обичам атлетично тяло разбира се, ама има и едни нечовешки напрао - тея дет са толкова мускулести, че едвам минават през вратата - те са отврат и бих предпочела слабичък пред тях....![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Do 4oveka si e.Moje da se vlubq v gramadna gorila ili v nehiliten momak.Vajnoto e da me privli4a i da mi dopada kato harakter.Ne mislq,4e vsi4ki jeni se vartqt okolo slabi4kite.Razli4ni hora-razli4ni vkusove.Ako nqkoi haresvat zdravi4ki mom4eta,drugi moje da si padat po slabi-nqma lo6o.Vajnoto e da se razbirat dobre i da se 4uvstvat ok s tqh.Teloslojenieto ne e opredelq6to[/i]
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Първоначално написано от nick _666_
mi ti 6to si tursish "slabi putki" a kaji de ...?
i iskash qkite slabite momi4eta da te haresvat ama ni6to ne praish za sebe si otidi na fitnes oformi si tqloto i taka.... ama e mnogo trudno nali ... sigurno kato vidish nqkoq debelanka i kazvash she q i speklata da si oprai tqloto purvo mi naprai go i ti i she vidish 4e momi4etata (qkite- vpro4em daje nz kak gi delish) shte te haresvat!
тва е адски ограниче мислене!
Да си ходят с каквито искат момичетата. Аз пък съм с впечетлние, че си търсят все "машини", ама не виждам за кво ти е да си машина, да не би да трагнеш из гората сега да ловиш глиган за момичето?!
Долу авторитетите!
prosto taka se slu4va, pri mene li4no...
vse stava taka 4e izglejdam ogromna v sravnenie s m1j1t do men i obratnoto, no tova e prosto ste4eniq na obstoqtelstvata. ne s1m vinovna 4e s1m tolkova visoka![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
Не бе верно не всеки е тъп, но аз за пример имам 90% от познатите ми който точно т'ва правят. Ходят зимата с една тънка блузка с дълги ръкави и отгоре вехтото якенце за 100лв дето през него можеш да си видиш пъпките. Е т'ва ако не е тъпотия незнам просто, аз нещо не ги разбирам тея хора просто.Първоначално написано от xaxo_xixi
HMSU.ORG
Добро, добро. А доколкото знам, такива мъже имат вода в мускулите и всъщност някой кльощак може да ги набие като едното нищо. Имам един познат - нисичък, слабичък...спокойничък...оба че адски силен.Първоначално написано от stop_the_war
Май поинт уъз, дет културистите само изглеждат силни. И се тъпчат с какво ли не...говорят постоянно за разни фитнес програми и диети...
Това за якенцата си е така,но всеки е различен.Първоначално написано от BroozY
`Death`Whore` -> Културистите са силни,все пак не е лесно да клекнеш с 460кг. но си взимат и "химия",ако мога така да се изразя.
Haresvam si po-slabi,za da moga da gi obhva6tam s dve race![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!