.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Сценична треска!!!

Здравейте,утре ми е изпращането, и аз ще трябва да прочета няколко прощални слова.знаете как е,но сега почнах да се притеснявам.ако се
    се притесня пък почвам да треперя.вярно ли е,че валериана помага да се отпуснеш,и по колко се пият на ден?на някой от вас случвало ли се е нещо подобно?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Има вероятност от валериана да ти се доспи ако вземеш повече. Една приятелка, която ходи на театрално, ми каза, че преди представление им дават да си пийнат малко и така не се притеснявали и се раздавали повече.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Една приятелка, която ходи на театрално, ми каза, че преди представление им дават да си пийнат малко и така не се притеснявали и се раздавали повече.
    Да, да! И на танците ми преди концерт така са им давали преди.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Аз до последно мислех, че се шегува
    Иначе една голяма част от 12 клас са на успокоителни и са най - доволни от Невротон, Валериана и Алора.

Голям фен Аватара на EternalDream
    Аз преди каквито и да е изяви пия по една чашка вино. Много ме отпуска, пък не се напивам. Успех

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Пий едно и ще видиш как ще се отпуснеш. :д Дишай и спокойно, не се притеснявай ще се справиш

Супер фен Аватара на gabi_94
    Ох, аз треперех цялата като го прочетох, но поне според останалите не си личало. Иначе аз съм пробвала всичко срещу тази сценична треска, понеже се занимавах и с пеене, еми не ми се получи... Но казват, че една малка чашка няма да ти се отрази зле, ако искаш пробвай.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Мен всичките тия неща ми се струват безсмислени - чаши, успокоителни.

Няма от какво да се притесняваш.
    Нормална е тая топка в стомаха ти, но дишай и не му мисли. Защото, продължиш ли да го мислиш, ще се притесняваш все повече и повече и дори алкохола няма да ти помогне.

Здравей,
    Няма смисъл да пиеш каквото и да било (алкохол, успокоителни) от тях само ще ти се доспи. Просто утре се забавлявай, не го мисли и не бъди перфекционист, колкото по-емоционално и естествено ти се получи по-добре. Казвам го като човек, който е много емоционален и притеснителен, а често се налага да се изявявам пред публика. Оставям се на течението и момента, колкото повече го мислиш и планираш, вероятността за гаф е по-голяма.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си