- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да накарам едно момиче да прави секс със мен
ok we Marto nqma problem da si krasiv dori i kolkoto si i ti(makar 4e tvoito e ne4ove6ko)ama pone si izbirai momi4etata taka 4e da nqmat nqkoi koito kato razbere da strada!vupreki 4e ne ti gi izbira6 a te tebe i ti se raztapqt v krakata kogato si v AMOR-a! Pomnq kogato taka nare4enata ot si4ki v amor "mis amor" ti se svalq6e i ti q izeba v kenefa posle kak 6tqxa da te zastrelqt 6toto tova be6e momi4eto na 6efa na amor! ama dobre 4e pone tq si prizna 4e ti se e naxvurlila i tq si izqde boq a teb te 4erpixa 1 J&B.VIJ RAZBERI V SI4KI DISKOTEKI V SOFIA TI SE NOSI SLAVATA KATO BUKVALNO NAI KRASIVOTO MOM4E I NASI4KOTO OTGORE MN DOBUR FUTBOLIST NO MOLQ TE OSTAVI MI SVETLANA PONE!
Смешници. Ще ме спукате от смях.
Както казваше един приятел удряш я с летвата и чукаш докато е топла.
zna4i otnostno S8K-pi4 kiorav karti ne igrae da go znae6 ot mene!a kolkoto do kolegata deto sam go izprevaril- kolkoto pove4e tolkova pove4ea sega otnosno KLIMFILT(vankata) a vij sega da prav si 4e si vzimam momi4eto koeto poiskam dori i tva da e "mis amor" da no kakto i ti kaza 4e tq mi se naxvurli taka i svetlana go napravi! ako ne mi vqrva6 popitai sa6ka tq vidq vsi4ko!i 6te ti kaje 4e tq mi se naxvurli! a dobre ne e nujno da razpravq6 kude igraq i kude sam 6tql da igraq! nali?
ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!
ne moje6 da q nakara6,moje6 prosto da predizvika6 sexualno jelanie v neq,no tui kato tq e devstvena kakto kaza se sumnqvam,za6toto si nqma i ponqtie kakvo e 4uvstvoto pri edno takova jelanie i izpulnenieto mu.Dori da go po4uvstva moje da ne go identificira kato takova...taka 4e...naso4i se kum druga ako ti e tolkova spe6no:P
пич не проваляй първия път на детето....не смятам,че си подходящ да си и първият!![]()
Някакви идиотски интриги се обсъждат в тоя форум...Първоначално написано от klimfilt
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Съгласен съм, че са смешни.Първоначално написано от `Death`Whore`
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
brato sors ama mi e qdosan sapx s gadjeto mu! toest tq iska6e a ku4e kokal ne otkazva nali znaete! i zatva spoko ve4e se razbraxme....Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!
da znam koe?Първоначално написано от MAFIOZO
na kolko godini e![]()
i kude trqbva6e da go pro4eta ako ne e taina?aide kat 6a se prai6 na vajen i otvoren purvo se regПървоначално написано от az koi drug
Tva e i moeto mnenieПървоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
MAFIOZOOOOO i oniq drugiq sa se nagovorili tuka
kolko si godi6en 4e te kupuvat v levski be kirtak
HODI SE SKRII BE MALUMNIK
futbolist ahajahha futbulista da m go ...
aaaaaaaaaaa kfi sa ti markovite drehi be ADIBAS li ili maik ahahah
samo o6te 1 ne6to
PO DREHITE TE POSRE6TAT PO UMA TE ISPRA6TAT
az ako sym na toq tvoq priqtel 6e te scepa ot boi bate BALYK SMOTAN ! ! ! ! ! !
KOMPLEKSAR V TVOQTA USTA SEGA DA BYDE MOQ !@#$% v komplekt s moite Myde
Are dovijdane SMOTANQK ! ! ! !![]()
![]()
![]()
po temata MI izebai q ako moje6![]()
ae az edno nemoga da razbera zashto se nafurlqte na 13-14 godini6 tiq lapeji det oshte ni6to ne im e razvito kakto trea![]()
![]()
zemete si namerete nqkoq kaka da wa otraka vie na de4ica ska4ate e emi pulni gluposti praite i pitate nai veche