.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    klimfilt
    Guest
    ok we Marto nqma problem da si krasiv dori i kolkoto si i ti(makar 4e tvoito e ne4ove6ko)ama pone si izbirai momi4etata taka 4e da nqmat nqkoi koito kato razbere da strada!vupreki 4e ne ti gi izbira6 a te tebe i ti se raztapqt v krakata kogato si v AMOR-a! Pomnq kogato taka nare4enata ot si4ki v amor "mis amor" ti se svalq6e i ti q izeba v kenefa posle kak 6tqxa da te zastrelqt 6toto tova be6e momi4eto na 6efa na amor! ama dobre 4e pone tq si prizna 4e ti se e naxvurlila i tq si izqde boq a teb te 4erpixa 1 J&B.VIJ RAZBERI V SI4KI DISKOTEKI V SOFIA TI SE NOSI SLAVATA KATO BUKVALNO NAI KRASIVOTO MOM4E I NASI4KOTO OTGORE MN DOBUR FUTBOLIST NO MOLQ TE OSTAVI MI SVETLANA PONE!

Мега фен
    Смешници. Ще ме спукате от смях.

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Както казваше един приятел удряш я с летвата и чукаш докато е топла.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Голям фен
    Град
    9-to RPY(raionnoto v lulin)
    zna4i otnostno S8K-pi4 kiorav karti ne igrae da go znae6 ot mene!a kolkoto do kolegata deto sam go izprevaril- kolkoto pove4e tolkova pove4e a sega otnosno KLIMFILT(vankata) a vij sega da prav si 4e si vzimam momi4eto koeto poiskam dori i tva da e "mis amor" da no kakto i ti kaza 4e tq mi se naxvurli taka i svetlana go napravi! ako ne mi vqrva6 popitai sa6ka tq vidq vsi4ko!i 6te ti kaje 4e tq mi se naxvurli! a dobre ne e nujno da razpravq6 kude igraq i kude sam 6tql da igraq! nali?
    ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!

ne moje6 da q nakara6,moje6 prosto da predizvika6 sexualno jelanie v neq,no tui kato tq e devstvena kakto kaza se sumnqvam,za6toto si nqma i ponqtie kakvo e 4uvstvoto pri edno takova jelanie i izpulnenieto mu.Dori da go po4uvstva moje da ne go identificira kato takova...taka 4e...naso4i se kum druga ako ti e tolkova spe6no:P

пич не проваляй първия път на детето....не смятам,че си подходящ да си и първият!

Цитирай Първоначално написано от klimfilt
    ooooo MAFIOZO(marto) kvo si misli6 4e kato igrae6 futbol v levski i si v nacionalniq otbor na BG i iskaxa da te pra6tat v FC BARCELONA da igrae6 kvo! stra6niq si da znae6!I dobre 4e e ba6ta ti da ti kupuva grivni i prusteni i lanci i si vliza6 v AMOR kato gospodar!NE ti li stigaxa si4ki momi4eta koito ti se lepexa samo kato te videxa(verno 4e si ebati krasaveca i kato 4ovek si super pi4)ama za6to trqbva6e to4no Svetlana we maika mu stara?Znae6 4e super mnogo q obi4am i ne moga bez neq a ti to4no neq izbra... ne ti li stigaxa si4ki putki v AMOR i BIAD?znam 4e moje6 da ima6 vsqko 1 momi4e za6toto bukvalno si perfektnoto gadje na taq vuzrast i daje za po gornite!NO tva be6e super gadno deto go naprai sas jena mi.....
    Някакви идиотски интриги се обсъждат в тоя форум...

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Смешници. Ще ме спукате от смях.
    Съгласен съм, че са смешни.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Голям фен
    Град
    9-to RPY(raionnoto v lulin)
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    Цитирай Първоначално написано от klimfilt
    ooooo MAFIOZO(marto) kvo si misli6 4e kato igrae6 futbol v levski i si v nacionalniq otbor na BG i iskaxa da te pra6tat v FC BARCELONA da igrae6 kvo! stra6niq si da znae6!I dobre 4e e ba6ta ti da ti kupuva grivni i prusteni i lanci i si vliza6 v AMOR kato gospodar!NE ti li stigaxa si4ki momi4eta koito ti se lepexa samo kato te videxa(verno 4e si ebati krasaveca i kato 4ovek si super pi4)ama za6to trqbva6e to4no Svetlana we maika mu stara?Znae6 4e super mnogo q obi4am i ne moga bez neq a ti to4no neq izbra... ne ti li stigaxa si4ki putki v AMOR i BIAD?znam 4e moje6 da ima6 vsqko 1 momi4e za6toto bukvalno si perfektnoto gadje na taq vuzrast i daje za po gornite!NO tva be6e super gadno deto go naprai sas jena mi.....
    Някакви идиотски интриги се обсъждат в тоя форум...
    brato sors ama mi e qdosan sapx s gadjeto mu! toest tq iska6e a ku4e kokal ne otkazva nali znaete! i zatva spoko ve4e se razbraxme....
    ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!

Цитирай Първоначално написано от MAFIOZO
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от poliii
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    не само,че е малка
    не само,че е девствена
    не само,че си има гадже,но
    ти искаш да правиш секс с нея?!
    ако тя няма желания,няма начин да я накараш
    to4no kratko i qsno,a ti na koko si?
    14
    AKO 4ETE6E 6TE6E DA ZNAE6!
    da znam koe?

az koi drug
    Guest
    na kolko godini e

Цитирай Първоначално написано от az koi drug
    na kolko godini e
    i kude trqbva6e da go pro4eta ako ne e taina?aide kat 6a se prai6 na vajen i otvoren purvo se reg

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    не само,че е малка
    не само,че е девствена
    не само,че си има гадже,но
    ти искаш да правиш секс с нея?!
    ако тя няма желания,няма начин да я накараш
    Tva e i moeto mnenie

sadsadsa
    Guest

AVEEEEEEE

MAFIOZOOOOO i oniq drugiq sa se nagovorili tuka

kolko si godi6en 4e te kupuvat v levski be kirtak

HODI SE SKRII BE MALUMNIK
    futbolist ahajahha futbulista da m go ...

aaaaaaaaaaa kfi sa ti markovite drehi be ADIBAS li ili maik ahahah

samo o6te 1 ne6to

PO DREHITE TE POSRE6TAT PO UMA TE ISPRA6TAT

az ako sym na toq tvoq priqtel 6e te scepa ot boi bate BALYK SMOTAN ! ! ! ! ! !

KOMPLEKSAR V TVOQTA USTA SEGA DA BYDE MOQ !@#$% v komplekt s moite Myde

Are dovijdane SMOTANQK ! ! ! !

dsadsasda
    Guest

dsadas

po temata MI izebai q ako moje6

Guest
    ae az edno nemoga da razbera zashto se nafurlqte na 13-14 godini6 tiq lapeji det oshte ni6to ne im e razvito kakto trea zemete si namerete nqkoq kaka da wa otraka vie na de4ica ska4ate e emi pulni gluposti praite i pitate nai veche

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си