Здравейте аз съм момиче на 15 години, живея при баба си на село, защото родителите ми са в чужбина.В селото има много цигани и те постоянно ни закачат с моите приятелки.Аз казах на баба ми и тя се оплака на кмета, той ги предупреди.Престанаха допреди няколко дена.Ето какво стана:
Легнали сме си ние с баба вече и гледаме телевизия, пред нас спря някаква кола.Не и обърнахме внимание докато не започнаха да викат и да бипкат с клаксона.Баба реши да излезе на вратата да види какво става.През това време аз бях зад нея да видя какво има.
И чувам аз някакви да викат да ме дават мен за жена на някакъв WTF??? Баба ги предупреди да се махнат защото ще извика полиция, но те продължаваха да викат да ме извежда мен да ме дават, че съм била добра...всякакви щуротий(циганска му работа).Те започнаха да я заплашват, че ще подпалят къщата.Баба влезе и набра полицията, но те си тръгнаха.Като дойде полицай му обяснихме какво стана и той каза, че ще вземе мерки, но не ми се вярва.Те са от тези богатите цигани имат връзки и в полицията...шибана работа.
Сега съм при една приятелка на гости в града.Страх ме е да се прибера, но пък не мога да оставя за дълго баба ми самичка, а и приятелката и родителите и не могат да ме издържат.Хора не знам какво да правя.Посъветвайте ме нещо кажете ми???